BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Dün 28 gün sonra diye bir filme gittim kesinlikle gitmek isteyen falan varsa gitmemesi konusunda uyarabilirim film güzel başladı hep hayallerimdeki gibi bomboş bir şehir falan derken konu sapıttı sahneler iğrençleşme ötesine geçti herkez kusuyor gözler kırmızı falan bazı zombie ler sevimliydi sadece yani gitmeyin konu 0 efektler 0 son 0 sizinde varsa böyle gitmeyin dediğiniz filmler nedeniyle birlikte yazın da insanlar faydalansın bence özellikle ben ehu[hline]Make The Sadness Go Away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 izlenmemesi gereken filmler bence; 28 days later, they, tersyüz, solaris. gereksiz para harcayıp yapmış adamlar işte.[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Vizyon bölümüne hiç baktın mı?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bakmamışım forum kirliliği yarattığım için herkesten özür diliyorum dikkatsizlik yüksekler de bende..[hline]Make The Sadness Go Away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 aman taşıdık ayol, aaa, iki tane elim var sadece :P *!thread taşıyıp kilit atmaktan bitap düşmüştür* 28 days later bööğğeeeeeerbat bi film. aman diyim! +1 diyorum şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 evet aynen iğrenç bir film yani böyle olmaz (: tabiki bu görüş göreceli gibi beğenende var[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 oha tek kelimeyle süper bir filmi anında aşağılamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 birde bazıları diyordu resident evil a benziyor geçen gece digiturk de seyrettim, sinemada seyretme fırsatım olmamıştı ama gerçekten bi benzerlik var tabi kötü çekilmiş 28 days ama andıran bir özellik var etkilenme denebilir. Yani bu arada Resident Evil:Apocalypse i dört gözle bekliyorum. I Love Milla (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 T3 dermişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bu arada solaris dgayet güsel bi filmdi bence[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 zevkler renkler tartisilmaz biriniz igrenc derken ben begenmis oluyorum mesela, yani burda "sakin gitme" dediginiz filmleri halbuki begenebilecek kisiler olabilir, burayi okuyunca hic gitmez filme vs. vs.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 solaris'in gerek kitabinin gerek filminin hastasiyim film BENCE süper ama stanislaw lem'i sevmeyen bilmeyen gitmesin anlamaz sıkılır isyan eder...zevkler ve renler tartisilmaz yane[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 RE bencede superdi devamı gelir işalalh[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Milla'nın nesini seviyorsunuz yüzü dışında kof... Tahta gibi vücut var[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ben solaris sıkıntıdan patlamıştım cloney in tamponu çekmişler full[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 28i izlemedim ama, istanbulda bitmiş olmasına ragmen vcdsini almaya kalkanlar vardır veya belki başka şehirlerde hala oynuyordur, izlemeyin!: darkness[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 oha milla'yı sevmeyen var[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 hadı ya bu konuyu okumamak ıcın dırendım ve en sonunda okudum tuh mutun hefesım kactı sımdı fılmden :([hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 solaris iyidir güzeldir. izleyen izler, anlayan anlar, herkesin hoşuna gitmeyebilir ama... sonuçta yavaş, ekşınsız bi film...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Evet madem beğenen varsanırım vereceğim bu linki isteyecekler 28 days değişik bir sonla bitecek, sanırım buda başka biir sinemaya çekme yöntemi sanırım http://www.beyazperde.com/haber.asp?id=3979[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 vin diesel ın oynadığı full aksiyonların hepsinden uzak durulması farzdır ya 28 days i beğenen kadar beğenmeyeni var gideyim bari ben buna merak ettim felaket[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 28 Days güzel bir film ama malesef bir İngiliz filmi. Ben İngilizlere özellikle konuşanlarına kılım. Aynen Danny Boyle da süfer bir yönetmen ama malesef oda İngiliz. ıygh[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: jankis, 28 July 2003 16:09 tarihinde demiş ki: vin diesel ın oynadığı full aksiyonların hepsinden uzak durulması farzdır (tyler durden) katılıorum... cuk die oturmuş yani :)[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 28 gune ne git ne gitme..yani ne biliim,bidaha izlemem mesala vakit ayırıp ama izledim iide oldu hane:) yane cok dengesiz bi film :-p[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: SadButcher, 28 July 2003 16:19 tarihinde demiş ki: 28 Days güzel bir film ama malesef bir İngiliz filmi. Ben İngilizlere özellikle konuşanlarına kılım. Aynen Danny Boyle da süfer bir yönetmen ama malesef oda İngiliz. ırkçımısın?[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar