death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ugrunda herşei goze aldıgım onu yaşama amacım olark gordugum we arkadaşlarımdan ailemden herşein we en onemlisi kendimden ustte tuutttum burcunun artık bana 1gram sewgisi kalmamış nası olurda bole unutabilr biz sewmeye birlikte kara wermiş iki çifttik ama bitiren nie sadece o? nie bana soz hakkı dusmuo? hiç sewgisi kalmamış onu farklı sanırdım dunyalarım yıkıldı onu kalbimde çok buyutmuştum hiçbirine degmesmiş buraya kadar. Tek neden aradaki mesafelermi?(golcuk-ç.kale) hayattan bir insan daha dustu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Aşıkken körmüşsün işte görememişsin gerçeği.Burası kötü ya zaten.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 gerçektende ole oldu onunda beni çok sewdigini sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hiç ayrilmiyacağını, hep seninle kalacaığını, seni çok sevdiğini filan düşünosun işte yaşarken.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 gel gel kardeş sen de gel[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya ben asıl gozlerimin içine baka baka gokhanım demesinin seni çok sewiorm demesinin yalan olmasına tahammul edemiorm bi insan bu kadarmı alçak olur( sakın yannış anlamayın ona hakaret ederk biyere gelemeyecemi biliorm sadece yaptıı bu ALÇAKLIK) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kızlarr budurr işteee..anlatamıorumm...GUVENMEYİnn[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya daha 15 yaşında ne güveni allah aşkına.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 saeros ole deme be abi gerçekten çok kotu çarpmışitı beni ama uzulmucem onun için bu çektiklerimin hiçbirini haketmio o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hyr efendm kizlar budur yetmez..erkekler de vardr oyle.. o zmn kimse birbirine guvenmesin oldu..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 15 yaşında daha insanlar kendini tanımaya başlar, şahsen 17'yim, hala tanıyorum tanıyorum bitmiyorum yani. o yüzden önce bi kendinize güvenin, kendnizi tanıyın, sonra karşılıklı güven gelsin. daha sevgi nedir bilmeden, güven müven, ohooy. çok da bağlanmamaya bakın başkalarına.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Saeros'sun son dediği doooru.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 daha neler neler var..1 yıl sonra gülcen bu haline :)[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 o 1 yıllar yarılanmaya başladı bende 18 de geliyo ama ben daha 18 olmak istemiyorum[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kızlar garip warlıklar !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 "kıjlar garip varlıklay!!11" demekle olmuyor işte. değiller ordan biliyorum. :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bi de 22ye gel arthur :)[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya yapmaın gozunuzu seweim 15 yaşında aşık olunmasmı ben oldum hemde deli gibi ama 1 yol sonra bu halime gulceim kesindir işte onemli olan bu durumdan çabuk kurtulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: death_cuk, 23 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: ugrunda herşei goze aldıgım onu yaşama amacım olark gordugum we arkadaşlarımdan ailemden herşein we en onemlisi kendimden ustte tuutttum burcunun artık bana 1gram sewgisi kalmamış nası olurda bole unutabilr biz sewmeye birlikte kara wermiş iki çifttik ama bitiren nie sadece o? nie bana soz hakkı dusmuo? hiç sewgisi kalmamış onu farklı sanırdım dunyalarım yıkıldı onu kalbimde çok buyutmuştum hiçbirine degmesmiş buraya kadar. Tek neden aradaki mesafelermi?(golcuk-ç.kale) hayattan bir insan daha dustu... 200 metre ötemde oturuyor 7 aydır çıkıyoduk, inan bana anlatamayacağım duygular yaşadık beraber oda yaşadı, sırf aile baskısı yüzünden kız benden soğudu, ailemden üstte tutuyordum onu ama o tutamadı. bunu yerle zamanla alakası yok bir nedeni vardır elbet. aynı duyguları bende besliyodum senin gibi ölürüm vsvs ama bikere denedim olmadı bidaha denemenin acizlik olduğunu anladım.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 güçlü takıl, aciz olma b@b plz + bidaha denememek korkaklıktır [signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi [Bu mesaj sir tarafından 23 Kasım 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aynen burcununda ailesi baskı yapıodu bende onun için ailemden soudum ya annatamam onun kalbimdekini degerini onsuz yapaiblcekmiyim bilmiorum buraya tayin istese babası çıkacak durumdaydı hatta isticekti we geliceklerdi buyuk ihtimal buna rahmen ayrılmayı istedi bilemiorm onu tanıyamamışm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar