Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunyalarımın hayallerimin yıkıldıgı an!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ugrunda herşei goze aldıgım onu yaşama amacım olark gordugum we arkadaşlarımdan ailemden herşein we en onemlisi kendimden ustte tuutttum burcunun artık bana 1gram sewgisi kalmamış nası olurda bole unutabilr biz sewmeye birlikte kara wermiş iki çifttik ama bitiren nie sadece o? nie bana soz hakkı dusmuo? hiç sewgisi kalmamış onu farklı sanırdım dunyalarım yıkıldı onu kalbimde çok buyutmuştum hiçbirine degmesmiş buraya kadar. Tek neden aradaki mesafelermi?(golcuk-ç.kale) hayattan bir insan daha dustu...
Mesaj tarihi:
gel gel kardeş sen de gel[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
ya ben asıl gozlerimin içine baka baka gokhanım demesinin seni çok sewiorm demesinin yalan olmasına tahammul edemiorm bi insan bu kadarmı alçak olur( sakın yannış anlamayın ona hakaret ederk biyere gelemeyecemi biliorm sadece yaptıı bu ALÇAKLIK)
Mesaj tarihi:
hyr efendm kizlar budur yetmez..erkekler de vardr oyle..
o zmn kimse birbirine guvenmesin oldu..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

Mesaj tarihi:
15 yaşında daha insanlar kendini tanımaya başlar, şahsen 17'yim, hala tanıyorum tanıyorum bitmiyorum yani. o yüzden önce bi kendinize güvenin, kendnizi tanıyın, sonra karşılıklı güven gelsin. daha sevgi nedir bilmeden, güven müven, ohooy. çok da bağlanmamaya bakın başkalarına.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
daha neler neler var..1 yıl sonra gülcen bu haline :)[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi

Mesaj tarihi:
ya yapmaın gozunuzu seweim 15 yaşında aşık olunmasmı ben oldum hemde deli gibi ama 1 yol sonra bu halime gulceim kesindir işte onemli olan bu durumdan çabuk kurtulmak
Mesaj tarihi:
said:
death_cuk, 23 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki:
ugrunda herşei goze aldıgım onu yaşama amacım olark gordugum we arkadaşlarımdan ailemden herşein we en onemlisi kendimden ustte tuutttum burcunun artık bana 1gram sewgisi kalmamış nası olurda bole unutabilr biz sewmeye birlikte kara wermiş iki çifttik ama bitiren nie sadece o? nie bana soz hakkı dusmuo? hiç sewgisi kalmamış onu farklı sanırdım dunyalarım yıkıldı onu kalbimde çok buyutmuştum hiçbirine degmesmiş buraya kadar. Tek neden aradaki mesafelermi?(golcuk-ç.kale) hayattan bir insan daha dustu...

200 metre ötemde oturuyor 7 aydır çıkıyoduk, inan bana anlatamayacağım duygular yaşadık beraber oda yaşadı, sırf aile baskısı yüzünden kız benden soğudu, ailemden üstte tutuyordum onu ama o tutamadı. bunu yerle zamanla alakası yok bir nedeni vardır elbet. aynı duyguları bende besliyodum senin gibi ölürüm vsvs ama bikere denedim olmadı bidaha denemenin acizlik olduğunu anladım.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Mesaj tarihi:
güçlü takıl, aciz olma b@b plz
+
bidaha denememek korkaklıktır
[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi

[Bu mesaj sir tarafından 23 Kasım 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynen burcununda ailesi baskı yapıodu bende onun için ailemden soudum ya annatamam onun kalbimdekini degerini onsuz yapaiblcekmiyim bilmiorum buraya tayin istese babası çıkacak durumdaydı hatta isticekti we geliceklerdi buyuk ihtimal buna rahmen ayrılmayı istedi bilemiorm onu tanıyamamışm
  • Yeni Oluştur...