Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunyalarımın hayallerimin yıkıldıgı an!!

death_cuk

Öne çıkan mesajlar

ugrunda herşei goze aldıgım onu yaşama amacım olark gordugum we arkadaşlarımdan ailemden herşein we en onemlisi kendimden ustte tuutttum burcunun artık bana 1gram sewgisi kalmamış nası olurda bole unutabilr biz sewmeye birlikte kara wermiş iki çifttik ama bitiren nie sadece o? nie bana soz hakkı dusmuo? hiç sewgisi kalmamış onu farklı sanırdım dunyalarım yıkıldı onu kalbimde çok buyutmuştum hiçbirine degmesmiş buraya kadar. Tek neden aradaki mesafelermi?(golcuk-ç.kale) hayattan bir insan daha dustu...
Sosyal ağlarda paylaş

kızlarr budurr işteee..anlatamıorumm...GUVENMEYİnn[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

15 yaşında daha insanlar kendini tanımaya başlar, şahsen 17'yim, hala tanıyorum tanıyorum bitmiyorum yani. o yüzden önce bi kendinize güvenin, kendnizi tanıyın, sonra karşılıklı güven gelsin. daha sevgi nedir bilmeden, güven müven, ohooy. çok da bağlanmamaya bakın başkalarına.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
death_cuk, 23 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki:
ugrunda herşei goze aldıgım onu yaşama amacım olark gordugum we arkadaşlarımdan ailemden herşein we en onemlisi kendimden ustte tuutttum burcunun artık bana 1gram sewgisi kalmamış nası olurda bole unutabilr biz sewmeye birlikte kara wermiş iki çifttik ama bitiren nie sadece o? nie bana soz hakkı dusmuo? hiç sewgisi kalmamış onu farklı sanırdım dunyalarım yıkıldı onu kalbimde çok buyutmuştum hiçbirine degmesmiş buraya kadar. Tek neden aradaki mesafelermi?(golcuk-ç.kale) hayattan bir insan daha dustu...

200 metre ötemde oturuyor 7 aydır çıkıyoduk, inan bana anlatamayacağım duygular yaşadık beraber oda yaşadı, sırf aile baskısı yüzünden kız benden soğudu, ailemden üstte tutuyordum onu ama o tutamadı. bunu yerle zamanla alakası yok bir nedeni vardır elbet. aynı duyguları bende besliyodum senin gibi ölürüm vsvs ama bikere denedim olmadı bidaha denemenin acizlik olduğunu anladım.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

aynen burcununda ailesi baskı yapıodu bende onun için ailemden soudum ya annatamam onun kalbimdekini degerini onsuz yapaiblcekmiyim bilmiorum buraya tayin istese babası çıkacak durumdaydı hatta isticekti we geliceklerdi buyuk ihtimal buna rahmen ayrılmayı istedi bilemiorm onu tanıyamamışm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...