BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Geçen gün restat yapıp paper olmuştum, pet itemlarıda kasaya koydum. Bu gün login oldum gene pet mageim ve bütün paper armourları, wizard+8 falan gitmiş ama bütün pet itemlarından 2 tane var(1 set üstümde 1 set kasada). Baktılar kendim dupe yapmayacağım zorla yaptırdılarya helal olsun. :) Ne yapacağım şimdi ? Yazsam böyle böyle diye petleride silip paperları geri vermez bu salaklar. Başına böyle birşey gelen varsa yazsın lütfen çözümü.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:199.xxx (Veda vakti geldi, satılıktır detaylar pazar alanında ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bence ares 1 e girip biff ile konuş ingilizcen iyiyse yok değilse banlar manlar blackwinds i bekle[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: JoeyRamone, 23 Kasım 2005 12:05 tarihinde demiş ki: bence ares 1 e girip biff ile konuş ingilizcen iyiyse yok değilse banlar manlar blackwinds i bekle Biff mi sadece PM için ?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:199.xxx (Veda vakti geldi, satılıktır detaylar pazar alanında ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kasma sil gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hiç bir şey silme...[signature][hline] Titreririm Kendi Üstüme Benden DeğerLi DeğiLsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: PiCaLLo_TR, 23 Kasım 2005 12:06 tarihinde demiş ki: Kasma sil gitsin. Silim silmesinede giden paper set ne olucak ? (+8' di hepsi, 3 günde yapmıştım:( ) Oyunu bırakmam için her gün yeni bir sebeb :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:199.xxx (Veda vakti geldi, satılıktır detaylar pazar alanında ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: AeneisF, 23 Kasım 2005 12:07 tarihinde demiş ki: Hiç bir şey silme... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 /pm _biff_ bence silmesin id mid fln bu gm ler salak gm le konuşup yeni id verdir daha iyi (benim kanaatim)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXacT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bi gün burda bi gm in yazısı okumuştum kendi yaptığı upgradli miraghe sword silinmiş kullandığı uprg kağıdı dupeymiş bence yok et kardeş dertsiz başına dert alma[signature][hline]Nick: TankTengri Server : Beramus Jop : Blade Master Np : Biz Gösteriş Meraklısı Değiliz Lvl :6* Clan : JusteniBrooks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aynı şey banada olmuş fp set warı üstümde kasadaki platelerden üstümdede olmuş fp ler yoq off bıçaklarıda silmişler ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 dün akşam lag sonrası dc olup tekrar girdiğimde abbyslerimin gittiğini gördüm kimbilir belkide raptorlar shardlar vardı içlerinde GM den istesemmi abbyslerimi :)[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya bunlar ıyıce cıvıttı rogue goblın bot gıtmıs abyss yoktu abyss gelmıs onu kırdım chtın bot geldı ex gıtmıs demek exımde dupeymıs:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ßen anlatimmi bide :D son dupewipe den sonra... son bi hevesle enion bow +4 aldim.. terler akitarak.. +6 ya gittim ve sonunda +6 oldu.. sabah 4 suları.. oluyor bu olay.. artık huzurlu bir sekilde uyuyabilirm dedim.. ev arkadasım.. bi bakim dedi.. horncrossbow +7 sini bana verdi.. hopp oyunun su sıralar bol bol verdigi dc hatalarindan birisi.. ardindan baya bi ugrasmmiz sonucu baglanmamiz.. ve enion yok.. horncross 2 tane.. gülermisin aglarmisin.. yazi yazdik customer sportta.. dupe yapmaya calistigimiz icin konuyla ilgilenmeyeceklerini vs solediler.. ulan dupe yapmaya kalksam horncross umu dupelicem.. dupe yapmaya kalksam.. bugun hala cıplakmı gezicemm.[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 olduk zate.. millete makara olduk noldu lan pis dupeci dun nasıl geziordun bugun nasil geziyorsun diolar :D :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bence en garanti yol dupe olanları sil yani 2 tane olanların birini sil çünkü dupe olduysa orjinalinide dupe unuda siliyolar işini garantiye al satma sakın,eğer satarsan sattığınınkiyle birlikte senin orjinal itemlarda gider..[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ikisinide sat bence :Pp[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Eger o itemlari üstünde tutarsan dupperliktan ban yersin. Ayni itemdan hep gercekleri , hem sahteleri oldugu icin ban yersin. Satarsanda hem üstündekiler hemde satin alan kisidekiler gider. Ya gm ile konus yada sil. Ama polinin olayina benzeyip seni de banlayabilir. Premium yoksa hic kasma direk sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bence hepsini sat paralarını da çatır çatır ye :) sora da kendine bi tane daha +8 takım düz ne bilim scroll falan al nasılsa derdini de anlatsan silecekler en azından para sende kalsın biliosun paranın ID'si yok :D[signature][hline]Nick : Cure_Shot Server : Ares(mus) Level : nOOb'us :D Speciality: Priest (Buffer) Np :15xxx Clan : Deişebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: KILIC, 23 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki: ßen anlatimmi bide :D son dupewipe den sonra... son bi hevesle enion bow +4 aldim.. terler akitarak.. +6 ya gittim ve sonunda +6 oldu.. sabah 4 suları.. oluyor bu olay.. artık huzurlu bir sekilde uyuyabilirm dedim.. ev arkadasım.. bi bakim dedi.. horncrossbow +7 sini bana verdi.. hopp oyunun su sıralar bol bol verdigi dc hatalarindan birisi.. ardindan baya bi ugrasmmiz sonucu baglanmamiz.. ve enion yok.. horncross 2 tane.. gülermisin aglarmisin.. yazi yazdik customer sportta.. dupe yapmaya calistigimiz icin konuyla ilgilenmeyeceklerini vs solediler.. ulan dupe yapmaya kalksam horncross umu dupelicem.. dupe yapmaya kalksam.. bugun hala cıplakmı gezicemm. :lol: *!kopar*[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bugün burda Düpe yapma banlanırsın diyenlerin çoğu düpe yapan insanlar ....Senin başına gelenler onların database nin bir açığından kaynaklanmış....Ben olsam silmezdim ..Niye silip onları mutlu edeyim ki ...GM zaten bir dahaki Düpewipe silecek bir kaç şey.Düpe olmasa bile...EEE sonuç ne ....[signature][hline] Titreririm Kendi Üstüme Benden DeğerLi DeğiLsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: AeneisF, 23 Kasım 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Bugün burda Düpe yapma banlanırsın diyenlerin çoğu düpe yapan insanlar ....Senin başına gelenler onların database nin bir açığından kaynaklanmış....Ben olsam silmezdim ..Niye silip onları mutlu edeyim ki ...GM zaten bir dahaki Düpewipe silecek bir kaç şey.Düpe olmasa bile...EEE sonuç ne .... +143634234 Acaib dupe yaparım sora da silerim hea :D dupe die nasıl da sildim 900M u :D[signature][hline]Nick : Cure_Shot Server : Ares(mus) Level : nOOb'us :D Speciality: Priest (Buffer) Np :20xxx Clan : Deişebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Cure_Shot, 23 Kasım 2005 14:44 tarihinde demiş ki: said: AeneisF, 23 Kasım 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Bugün burda Düpe yapma banlanırsın diyenlerin çoğu düpe yapan insanlar ....Senin başına gelenler onların database nin bir açığından kaynaklanmış....Ben olsam silmezdim ..Niye silip onları mutlu edeyim ki ...GM zaten bir dahaki Düpewipe silecek bir kaç şey.Düpe olmasa bile...EEE sonuç ne .... +143634234 Acaib dupe yaparım sora da silerim hea :D dupe die nasıl da sildim 900M u :D biliyorum 900 M sildin içim gitmişti ...Sonra ne oldu GM seni ödüllendirdi ..Düpe olmayanlarıda sildi..[signature][hline] Titreririm Kendi Üstüme Benden DeğerLi DeğiLsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Joey, 23 Kasım 2005 14:24 tarihinde demiş ki: said: KILIC, 23 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki: ßen anlatimmi bide :D son dupewipe den sonra... son bi hevesle enion bow +4 aldim.. terler akitarak.. +6 ya gittim ve sonunda +6 oldu.. sabah 4 suları.. oluyor bu olay.. artık huzurlu bir sekilde uyuyabilirm dedim.. ev arkadasım.. bi bakim dedi.. horncrossbow +7 sini bana verdi.. hopp oyunun su sıralar bol bol verdigi dc hatalarindan birisi.. ardindan baya bi ugrasmmiz sonucu baglanmamiz.. ve enion yok.. horncross 2 tane.. gülermisin aglarmisin.. yazi yazdik customer sportta.. dupe yapmaya calistigimiz icin konuyla ilgilenmeyeceklerini vs solediler.. ulan dupe yapmaya kalksam horncross umu dupelicem.. dupe yapmaya kalksam.. bugun hala cıplakmı gezicemm. :lol: *!kopar* ßen Artik Gülüyorum.. Aglanacak HAlimize.. :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bişi olmas kalsın hatta +7 +6 olnlar var sa bas upgrade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sen gmLe konu$ta sonra dupeci deipte ßanLamasınlar.. :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar