Mavi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Merhaba Bu mesajımı kendi bilgisayarımdan yazamıyorum.Sorunumdan dolayı kullanamıyorum. Dün Internet Lock denen bir program çektim.Programın amacı web browserlerini, ftp programlarını, client programlarını kapatıyor ve şifre girmeden açamıyorsun. Neyse dün tüp bu ss te gördüğünüz şeyleri kapattım lockladım ve bilgisayara reset attım. Bilgisayar herzamankinden daha yavaş açılıyordu ve masaüstüm ekrana gelmiyor görev çubuğu, başlat falan ekrana gelmiyor sadece duvar kağıdım var ekranda. Ve tek yapabildiğim şey ctrl+alt+delete ile görev yöneticisine ulaşmak bu şekilde hard diskimde dosyaların içinde gezebiliroyurm hatta bu şekilde bu ınternet lock denen programı bile uninstall ettim ama nafile sorun düzelmedi. Güvenli kipte açıyorum yine aynı problem. Sorunum nedir nasıl düzeltebilirim ? Formatsiz bir çözüm mutlaka vardır. Çünkü desktop ım ekrana gelmiyor ama görev yöneticisi ile hard diskimde gezebiliyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Yokmudur bi bilen :( ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 explorer.exe başlatılamadığından öyle oluyor. görev yöneticisinden "yeni görev"e tıklarsan gelen ekrana "explorer.exe" yazıp normala döndürebilmen gerekir ama bu program onu da engelleyecektir sanırım. yavaşlamanın sebebi de explorer'ın açılamaması olsa gerek. ek: keşke silmeden önce bu koyduğun kısıtlamayı kaldırsaydın.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 18 Kasım 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mum_Chamber, Programı kaldırmadan önce bütün blockladıklarımı sildim. Ve sonra programı uninstall ettim. Ve görev yöneticisinden çalıştıra girip ordan msnconfig ' i açınca EXPLORER.EXE diye görüyorum. Başlatılıyor yani EXPLORER.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 explorer.exe msconfig de görünmez. bir sorun var orda.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ordan oturumu kapat diyip oturum açmayı dene[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İşletim sisteminni XP olduğunu sanmıyorum. InternetLock'u tekrar kurup tüm engellemeleri kaldırmayı denedin mi?[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 oturum kapat, oturum ac bılgısayarı yenıden baslat hıc bırı calısmıyor. Isletım sıstemım WIn Xp kurum engellemelerı kaldırdım programı sıldım yınede olmadı.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 TuneUp programını yukle oradan registry editör ile registry ayarlarını bi düzenle. Programı uninstall ettiysen TuneUp System Optimizer ile -1-Click Maintenance ile bi temizlet registry'i olmadı Registry Cleanup ilede temizlet. Yani komple bi kaldır bilgisayardan o programla ilgili kayıtları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tekrar ustune xp kursan dosyalarım gıdrer mı ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sanmıyorum ama xp cdsiyle boot edip konsola gir sonra buraya sırasıyla fixboot fixmbr fixboot bunları dene aslında mbr yi denemesende olur ama bilmiyorum dene yinede sen bzoulma falanda şimdiye kadar olmadı verdiği uyarılar çok ciddiye alma[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Zannetmem çünkü kayıt defterinin kayıtları değişmez. Format atman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 görev yöneticisindeki işlemler penceresindeki çalışan programları görmeden bir yorum yapamıyorum ben. svchost.exe'lerden biri ya da explorer.exe'nin çalışmaması durumunda karşılaşacağın olaydır bu. not: üzerine xp kurmaktan ziyade "repair" edersen düzelir sanırım. bilgi kaybı da olmaz.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Mavi, 18 Kasım 2005 17:24 tarihinde demiş ki: tekrar ustune xp kursan dosyalarım gıdrer mı ? dosyaların gitmez format atmazsan ama tüm registry sıfırlanıyor o yüzden hepsini silip silip yeniden kurman gerekli[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Cd den boot ettim ancak onarma konsolu cıkmıyor. yükle seçenekleri çıkıyor ? şimdii bende 2 tane hard disk var biri c biri d bozulan xp c deki ben şimdi d yede xp kuruyorum daha sonra ir müdehale yapabiliriyim bu şekilde ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 selam, mavi sana şunu tavsiye ederim; bilgisayarı geriye dönük bir tarihin configine al. başlat_programlar_donatılar_sistem araçları_sistem geri yükleme buradan bilgisayarını düzgün çalıştığı günlerden birine alabilirsin :) umarım bu ayarı açmışsındır :( şimdiden bol şans. umarım işe yarar. okuyup da bu özelliği açmak isteyen arkadaşlar için: başlat_denetim masası_sistem_sistem geri yükleme den ayarlayabilirler. ben bir aralar sık sık kullanıyordum :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 cdden boot edince direk kurtarma konsolu için r ye basın yoksa devam etmek içn entera basın falan çıkar karşına çıkan ilk mavi ekranda basıcaksın yani[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Şimdi sorun hala düzelmedi çünkü bu söylediklerinizle düzelecek bir sorun değil. Harddiskim 2 ye bölünmüş durumda. C ve D C de ki windows açılıyor ama bu bahsettiğim sorun oluyor. Yani windows acılıyor desktopta sadece duvar kağıdım ekrana geliyor ama simgeler yok. ctrl + alt + delete çalışıyor. Harddiskim içinde gezebiliyorum. Internet explorer i veya başka bir programı veya sistem geri yüklemeyi çalıştıramıyorum çünkü çalışmıyor. O şekilde duruyor makine. Bende D ye windows kurdum ve D den rahatlıkla acıyorum makineyi şimdi ben D den açtığım win xp ile C deki sistemime müdehale edebilirmiyim bir şekilde ? Yani c deki dosyalarım hard diskim duruyor dosyalarımın ıcınde hard dıskımın ıcınde gezebiliyorum. Sadece makina C den açılmıyor. dediğim gibi kalıyor donuyor.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar