BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Dream Theater Space dye west Solitary shell Metropolis pt.1 Overture Strange De'javu Pull me under başta tüm Image and Words albümü :) PoS Undertow Second Love (hayata yön veren bir şarkı ) Amorphis Her ne kadar ziyan bir gurup olsada My Kantele Elegy Tuonela Divinty Black Winter Days güzel gidebiliyor Dark Tranquillty Lethe Instanity's Crescendo[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
metboy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dream theater - fatal tragedy dream theater - home dream theater - finally free aslında albümü bölmek olmaz dt - scenes from a memory bütün albümü opeth - death whispered a lullaby opeth - black rose immortal opeth - to bid you farewell opeth - a fair judgement[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Dream Theater Finally Free Home Fatal Tragedy Erotomania Learning to Live The Dance of Eternity Drum Solo - Miike Portnoy =D Sepultura Rafuse Resist Opeth Demon of the Fall Harvest Nectar Katatonia Omerta[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 OPeth'ten başladım, çok uzun şarkılar ya 20 dk =] Yavaş yavaş bitcek artık.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner..
geffen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dark tranquillity nether novas lethe monochromatic stains therein haven fabric -diablo'nun müziğine benzetirim biraz- doberman single part of two bunları indir sabrina pişman olmazsın ;j
Chuck Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Kreator Flag Of Hate Plasure to Kill Terrible Certainty Extreme Aggression Betrayer Coma of Souls People of the Lie World Beyond Terror Zone Agents of Brutality Material World Paranoia Leave This World Behind Phobia Violent Revolution Enemy of God Impossible Brutality World Anarchy[signature][hline]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Opeth - Godhead's Lament , In My Time Of Need , Credence , Karma , Forest Of October , vs. Dream Theater - Tüm albümler.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bunlara ek olarak kesinlikle Nightwish de dinlemelisin[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Opeth'in "tob bid you farewell" tarzında olanları lazım aslında.Çok sert olmasa daha iyi (opeth için). Mesela black rose immortal sert, requiem ve to bid you tadındaki parçalar iyi gelio bana.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up..
Jester Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 o zaman Damnation albümünü indir, tamamen mellow şarkılardan oluşmakta[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 empyrium-weiland albümü de iyidir hafiftir candır. bide haggard var tabi :) [signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer [Bu mesaj Griswold tarafından 22 Kasım 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Opeth- Damnation albümünün tümü.Tamamı akustiktir zaten.Theater of Tragedy-On whom the moon doth shine Pain of Salvation-Undertow,Chain Sling,Ashes Dream Theater-Dance of the Eternity Anathema-Flying,Fragile Dreams,Destiny is Dead,Are you There,Alternative 4 albümünün tümü. Opeth-Hours of Wealth,Dirge for November,İsolation Years,Benighted,Credence,Face of Melinda King Crimson-Moonchild,21st Century Schizoid Man[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Moonspell WolfHeart albümü komple özellikle ataegina (dier şarkıları saymıyorum bile hepsi dinlenlemi bu albümün :) )dinlenmeli Hemen ardından Irreligious albümü indirilmeli opium,raven claws,mephisto,Ruin & misery ,full moon madness albümde öne çıkan parçalar moonspell'i moonspell yapan parçalar tabi birde Under the Moonspell albümünü indir[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bence soulseek dıe bı program var oradan butun albumlerı ındır dınle beyenmedıgın sarkılar sılersın ama dark tranquility,opeth,dt,Theater of Tregady,amorphis bunların full albumlerını çek derım sana[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
noregret Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Within Temptation da fena diil opeth coverları fln ii yani Tristania yıda unutmamak lazım bu arada ^^[signature][hline]live free,die well.. [Bu mesaj noregret tarafından 23 Kasım 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir]
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 DARK TRANQUILLITY Insanity's Crescendo
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Katatonia I Break I Am Nothing grubun bu iki şarkısı da çok başarılı hakkaten. Opeth To Bid You Farewell Death Whispered A Lullaby Windowpane A Fair Judgement bunlar aradığın tarzda güzel parçalar.. Amorphis My Kantele (zaten Amorphis kötüdür bence bu şarkı hariç =)[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz [Bu mesaj dufrasne tarafından 23 Kasım 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: dufrasne, 23 Kasım 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Opeth A Fair Judgement Death Whispered A Lullaby Windowpane Sıralamasını değiştirip koydum, arkadaş şarkıları doğru yazmış, sırasını yanlış yazmış. "A fair judgement"ı kesinlikle dinle...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Liste süper gidio, downloadlar da devam edio. Amorphis demişsiniz de, Higher ground ve alone şarkılarını dinledim gayet güzel geldi bu ikisi.Dark Tranquility'den baya çektim, opeth dvm edio.Dream Theater "hollow years" çektim ilk, hoşuma gitti.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up..
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Moonspell alma mater awake full moon madness mephisto nocturna opium Children of Bodom everytime i die angels dont kill follow the reaper kissing the shadows lake bodom silent night bodom night Kreator - Sepultura - Amorphis blackwinter day my kantele greed evil inside Dark Tranquility the gallery lethe endless feed at loss for words emptier still undo controll auctioned damage done the wonders at your feet unknown Pain of Salvation - Opeth black rose immortal deliverance dirge for november master apprentices the moor leper affinity to bid your farewell isolation years reverie ending credits windowpane Katatonia - Theater of Tregady a distance there is lorelai poppea siren samantha venus [Bu mesaj thanatos tarafından 23 Kasım 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar