Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Şarkı Listesi İçin Yardım : Arkadaşlar pek tanımadığım ama dinlediğim bazı şarkıları hoşuma giden, ya da hakkında iyi yorumlar duyduğum bazı gruplar yazacağım.Bunların 2'şer 4'er tane en iyi parçalarını yazarsanız iyi olur. Ben çünkü bu grupları tam anlamıyla tanımıorum.Bu tarzda yeniyim desem de yanlış olmaz. En İyi Şarkılarını Aradığım Gruplar ; Dream Theater Moonspell Children of Bodom Kreator Sepultura Amorphis Dark Tranquility Pain of Salvation Opeth Katatonia Theater of Tregady Mesela biri kalkar "Opeth'in en iyisi şudur, ama kreator bilmem." der.Biri de "Amorphis'in şu şarkısı babadır çek bak." filan der öyle yani. Teşkür ederim.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 21 Kasım 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dream theater tears space dye-west through her eyes one last time(emin değilim onların mıydı:-?)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dream theater:The Killing Hand-The Root Of All Evil pain of salvation:Undertow sepultura:hell raiser-Sithicus-Destruction Tales children of bodom:Trashed-Lost-Strungout-Hate Me[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 cok favorim var o yuzden onar tane yazıyorum, Children of Bodom Everytime I Die In Your Face Bed of Razors Touch Like Angel of Death Warheart You're Better Off Dead Hate Crew Deathroll Silent Night Bodom Night Angels Don't Kill Mask of Sanity Opeth Deliverance Advent The Drapery Falls Ghost of Perdition Demon of the Fall Credence Reverie/Harlequin Forest In My Time of Need Master's Apprentices Closure Dark Tranquillity Lost to Apathy Damage Done Haven The Wonders At Your Feet Nightfall by the Shore of Time Crimson Winds Therein Punish My Heaven Lethe My Negation Katatonia Without God Teargas For My Demons Sweet Nurse Brave Murder Day Ghost of the Sun Dancing December Rainroom [signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust [Bu mesaj Jester tarafından 21 Kasım 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Heh saolun devam =] Haftaya vizeler yok ders de olmadığı için boşum evdeyim.Tümünü çekerim artık. Evet editledim.Thatre of Tradegy de vardı aralarında. [signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 21 Kasım 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 theater of tregady ve sinergyde tavsiye ederim tabi bide nightwish[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Theater of Tragedy Lorelei Machine Venus Siren[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain [Bu mesaj Sensible tarafından 21 Kasım 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Pain of Salvation A trace of blood Ashes Ending theme Morning on earth Rope ends Imago Dea pecuniae Martius / Nauticus II Dream Theater Awake Metropolis Train of Thought albümüleri en sevdiklerim ama hepsi süper bence. A change of session Octavarium parçaları dinlenesi =) [Bu mesaj Slider tarafından 21 Kasım 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Opeth drapery falls black rose immortal deliverance face of melinda twilight is my robe dark tranquillity undo control white noise black silence ex nihilo dream theater erotomania a change of seasons [signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... [Bu mesaj Lopeth tarafından 21 Kasım 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Opeth Advent Black rose immortal To bid you farewell Twilight is my robe April ethereal Blackwater park Harvest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Opeth'ten başladım, yeri gelmişken sorim ares çoğu zaman bulamıo ya da şarkıya bağlanamıo.Emule diye bişi çektim onda da bi türlü yeşil ışık yanıp indirme yapmadı şarkıyı bulunca.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 jester, in flames de yazsaydın keşke :) sormamış ama olsun. dream theater metropolis part 1 metropolis part 2: BÜTÜN ALBÜM erotomania mirror&lie moonspell alma mater opium ruin & misery sepultura ratamahatta territory refuse/resist arise opeth BLACK ROSE IMMORTAL katatonia discouraged ones: bütün albüm, muhakkak bir bütün olarak dinlemek gerekiyor. amorphis black winter day my kantele tuonela[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 In Flames bol bol var onun fanı oldum =] jester'ın emeği de büyük tabi burdan sölim.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sir'in liste sağlam. Ama üzerine basa basa belirtmekte fayda görüyorum Sepultura'dan Arise şarkısı ve Arise albümü harikadır. Albüm şu parçalar oluşmaktadır _____________ 01. Arise 3:18 02. Dead Embryonic Cells 4:52 03. Desperate Cry 6:41 04. Murder 3:26 05. Subtraction 4:47 06. Altered State 6:34 07. Under Siege 4:54 08. Meaningless Movements 4:41 09. Infected Voice 3:18 10. Orgasmatron 4:14 süperdir, muhteşemdir :D[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Nicki bir zamanlar SweetShadow olan birine In Flames önermenin absürd kaçacağını düşündüm sir, o yüzden önermedim :) yoksa kaçmaz yani eheh[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Children of Bodom Everytime I Die Bed of Razors Silent Night Bodom Night Mask of Sanity Hellion (WASP cover) Shot in the Dark (Ozzy Osbourne cover) Hate Me İşte budur! benim eklediklerim[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha [Bu mesaj Kojiroh tarafından 21 Kasım 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 in flames çok kötü ya sakın dinlemeyin *!dayak yiyesi gelmiştir*[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Lopeth senden Food For The Gods yaparım[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 pls :([signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 In Flames'e kötü diyip de Food for the Gods olanlar... Ne kadar Ordinary Story di mi?[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 çoktan in flames müridi yapmışsın demek ahah bilmiyodum, bu gerçeği bana gösterdiniz, embody the invisible yapmış oldunuz.[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kreator impossible brutality murder fantasies enemy of god pek bi sınırlıdır kreator bilgim kusura bakmayınız opeth demon of the fall godhead's lament deliverance the drapery falls in the mist she was standing twilight is my robe master's apprentices blackwater park advent yeni albumde onermek gerekirse: the baying of the hounds Cob bayalı çok oldu gruptan o yuzden hatırladığım şarkılar every time i die follow the reaper mask of sanity warheart hatebreeder deadnight warrior red light in my eyes pt 1&2 the nail en çok sevdiğim albumleri something wilddı,butun sarkılar efsane diye hatırlıyorum,belki şimdi bile sevebilirim o albumu. Dark Tranquillity nightfall by the shore of time çok uğrastım bi kaç tane seçeyim diye ama ayıramadım;tüm the gallery albumu hedon scythe,rage and roses freecard therein monochromatic stains white noise,black silence the treason wall the new build lost to apathy Pos chain sling undertow ending theme katatonia brave murder day without god deadhouse for my demons i am nothing right into the bliss bunlar geldi aklıma şimdi hatırlarsam yazarım daha[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 21 Kasım 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dream theater - tüm albümler pain of salvation - tüm albümler opeth - tüm albümler[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Eh aferin Ryan çok aydınlatıcı olmuş :) Dream Theater - Scenes From Memory (Albümün Tamamı) Dream Theater - Awake (Albümün tamamı) Opeth - Morningrise (Albümün Tamamı/Yalnız biraz serttir bu :) ) Opeth - Face of Melinda Opeth - Deliverance Opeth - A Fair Judgement (Ayrıca güzeldir bunlar da)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 vallahi bu grupları (opeth, dream theater , pos) şarkı şarkı dinlemenin pek bi anlamı olmadığı kanısındayım. hem hepside süper indirsin dinlesin, memnun kalmazsa arkadaşa parasını iade ederiz kdfjsdfas[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar