Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sedyeden düştü, öldü.

elvyn

Öne çıkan mesajlar

said:
Ruby_DraGon, 13 Aralık 2004 21:39 tarihinde demiş ki:
Oh oH euheue :D

komik bişey yok! ağlanacak halimize gülüyoruz resmen..
adamın bacağı kırıkken resmen ölüyo ve buna gülüyoruz..Böyle bişey olamaz.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

Ne olsa "biz böyle AB'ye nasıl gircez" diyorlar. Sanki başka ülkelerde böyle fiyaskolar hiç olmuyor. Sanki slovenyanın, maltanın, polonyanın gazetelerini takip ediyorsunuz da böyle bir şey diyorsunuz. Türkiye'de evet var böyle saçma şeyler oluyor, ama bu demek değil ki dünyada yalnızca türkiye'de oluyor. Otu boku "AB'ye giremeyiz"e bağlarsanız ohooo... Sanki AB'ye girince çok elit bir millet, devlet olucaz...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 13 Aralık 2004 21:39 tarihinde demiş ki:
Oh oH euheue :D

Bu arada post kascam diye saygısızlığa gerek yok... O 2 kişinin dikkatsizliği yüzünden ölen kişi çok sevdiğin biri de olabilirdi. Saçma sapan kısacık bir post atayım da postum artsın diye yaptığın saçmalığa bak... hey allahım[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

heh kahvelerde geçecek konuşmaları simdiden düşünebiliyorum.

-abi avrupa birliğine girdik
-onlar bize girmedi ya şükret.

Unutmadan iğnelememi de yapayım. İnsan haklarının korunmadığı davalrının seneler sürdüğü bir devletin AB'ye girmesini kendi devletim dahi olsa istemiyorum.
edit:imla[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 13 Aralık 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sorada "this is turkish you know?"
dıe reklam yapıolar al sna dis is törkiş[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

Merak etmeyin 17 Aralık ta bize yeni tarih verirler ki biz şans eseri bu Ab ye girsek bile bunlar devam eder benim en korktuğum biz nükleer santral dikersek kaç güne patlarız diye merak ediyorum[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 13 Aralık 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
Boyle bır ıstegım yoktu bır anlık gulme geldı bende cok sewınclı degılım ulkemızde boyle olaylar oldugundan dolayı
Kusura bakmayın..

walla ya baksana ahauhuahuuh adam sedyeden düşmüş ölmüş eheıoghaofıhaıfs....kasıldım ohh ne komikti...

bi an gülme dimi...?..
nasıl gülebilirki insan buna...
sen heralde direk başlığa baktın sonra yazdın ehuehu :D ne komik..

pff..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

pff ....olay şöyle

Adamın sadece bacağı kırıkmış.Ama sedyeden düşünce boynunu ambulansın arkasına çarpıyo ve boynu kırılıyo bu kadar iğrenç bir durum.O yardım edicez diye sedyeyi çeken heriflerin ağzına ben....[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 13 Aralık 2004 22:40 tarihinde demiş ki:
sedyeye yaralı konuyor demişim zaten. adama birşey olmuş olmasa neden sedyeye koysunlar.

adamin eli kirilsada, veya bacagi kirilsada hicbiseyi olmasada ambulans hastaneye goturmek icin sedyeye koyar, adam baya agir yaraliydi zaten sedyeden dusmeden oncede bilinicsizdi yani , olumunun direk sedyeden dusmesine bagli oldugunu zannetmiyorum.tabi oylede olabilir ama ben adamin gorunusune gore soyluyorum haberi dinleyemedim tam.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-

[Bu mesaj daverc tarafından 13 Aralık 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 13 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
Ne olsa "biz böyle AB'ye nasıl gircez" diyorlar. Sanki başka ülkelerde böyle fiyaskolar hiç olmuyor. Sanki slovenyanın, maltanın, polonyanın gazetelerini takip ediyorsunuz da böyle bir şey diyorsunuz. Türkiye'de evet var böyle saçma şeyler oluyor, ama bu demek değil ki dünyada yalnızca türkiye'de oluyor. Otu boku "AB'ye giremeyiz"e bağlarsanız ohooo... Sanki AB'ye girince çok elit bir millet, devlet olucaz...

oralarda olunca birdefa oluyor tekrarlanmıyor bütün sistem değiştiriliyor ve olan olayda belgesel kanallarına bile çıkıyor okadar aykırıki

burada rutin oluyor vahlıyoruz anca[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

çüş bendede kulaktan duyma bi kac bunun gibi olay var mesela
bi adam elektrik diregine tutunup ayakkabındakı kumları temizlemek icin cıkartıp sallamıs ordan adamlar sopalarla adama elektrik carpıo diye vurmuslar...

adamın teki DEMIR OCAGINDA sigara yakmaya kalkışmış ölmüş

sonra bu en igrenci lunaparkta gorevli bi bekçi bi oyuncaga binio calıstırıp sonra inemeyip kusarak ölüyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...