Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bizim kullandığımız Peugeot oldukça sessiz. Hem dışarıdan, hem de sürücü koltuğunda çok fazla bir motor sesi duymuyorsunuz. Fakat uzun yolda sesten oldukça rahatsız olduğumuzu da belirtmekte fayda var. Biz sessiz olmasını arzularken, bazıları da daha iyi ses çıkarsın, tok ses çıkarsın gibi çabalar içerisindeler. Bunun için arabaların egzosları değiştiriliyor, vs. Bu cihaz ise, bunların hiçbirine gerek kalmadan kullandığınız aracın, seçtiğiniz motor sesini çıkarmasını sağlıyor. Üstelik sesin yüksekliğini, çıkarmasını istediği arabanın modelini de seçebiliyorsunuz.http://www.yenibu.com/http://www.vroombox.com/[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ewt dergide görmüştüm bunu ama nasıl çalıştığını çözemedim:D.güzel bişi bence.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 oha ya yuh diorm sadece[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 selam, audi bunu çift kademe egzoz ile çözmüştü. düşük devirlerde sportif ses verirken, hızınız yükseldiğinde egzozdaki ikinci kademenin valfini açıp çıkışı rahatlatıyor ve gürültü oranını düşürüyordu. sessizlik iyidir :) ama wrc'lerdeki o patlamanın da hayranıyım. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ses sistemi bu sanırım oyle gorunuyor hoparlorleri falan var aletin egzosla alakasi yok gibi bu alet yani yapay ses[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yok yapay ses deil.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hmm nasıl acaba?[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yapay ses arastirabilirsin, yapan adamla maillestim adam hoparlorler ve amfi fiyata dahil degil dedi, onlari kendiniz temin edeceksiniz dedi ama ilerde pakete eklencek dedi. installationa bakarsan gorursun zaten gercek motor sesini o kadar cok sekilden sekile sokman mumkun degil zaten[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yapay blow off valveler gibim yane :)[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 oha yapayı çıkmış arabada tesisat var denemek lazım aslında :)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 haaa pardon ben yazıyı okumamıştım. geçen dergide bbi tane görmüştüm. arabanın bağırmasını yada sessiz olmasını ayarlabiliodun ben o sandım bunu:D eğer hoparlör hedeyle uğraşılcaksa fos iş.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bayramda istanbuldan dönerken yanımızdan bi peugeot geçti adamı daha 1 km gerideyken duyduk egzos sesinden. İşin komiği adam yuksek devirle de gitmiyordu yani 4000-5000 falan :) Allah içinde yolculuk edenlere kolaylık versin dedim. Yani tamam şehir içerisinde hoş gelebilir kullanan kişiye ama 450km boyunca 4-5 saat sürekli o sesten sonra insan salak olur :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar