Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ps] aşkta kaybeden kumarda kazanır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hoş gözüküyo fikirde güzel ama bana kumarda kazandığı hissini veremedi. Sanki aşk yüzünden kumarda kaybetmiş gibi olmuş. Çünkü kartların üzerine kırmızı kalp düşmüş böyle onları karamsar bi havaya sokmuş.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Edit: Bence 1024 wallpaper olsa güzel olurmuş masaüstü yapardım =).

[Bu mesaj Siamon tarafından 13 Kasım 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yorumlar kesinlikle cuk diye oturmuş... Benim de burdan çıkardığım anlam aşkını kumarda kaybetmiş biri.[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Mesaj tarihi:
yorumlar kesinlikle cok dogru ama güzel yapmissin mesaji yeterince veremesende parasal ögeler s1k1st1rabilsen araya belki para kazandigi mesajni verebilirsin...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Mesaj tarihi:
Bence aşkını kumarda aramaya çalışan ama hep kaybeden ve arabasının 4. kapısı üzerine oynamaya birine benziyor:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 17 Kasım 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Siamon, 13 Kasım 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
Hoş gözüküyo fikirde güzel ama bana kumarda kazandığı hissini veremedi. Sanki aşk yüzünden kumarda kaybetmiş gibi olmuş. Çünkü kartların üzerine kırmızı kalp düşmüş böyle onları karamsar bi havaya sokmuş.

Dediği doğru ama ben begendim.[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Mesaj tarihi:
bna daa çok "kumar aşkı" gibi geldi çok güzel albüm kapağı olur bu çalışmadan tebrik ederim ama istediğin mesajı tam olarak verememişsin pis sırıtan bir vale bir papaz ve kırık kalpler olsa istediğin mesaja daa çok yaklaşmış olurdun "bence".[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?"
Mutluluk

[Bu mesaj paparnoz tarafından 23 Kasım 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...