RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ayni konunun 3 versiyonu... 1- Kadin/Erkek 2- Kadin/Kadin 3- Erkek/Erkek 1.Versiyon Kadin / Erkek: Bir erkegin hayati nasil karartilir? Kadin: Saçimi kestireyim mi? Erkek: Olur. Kadin: Ama kiyamiyorum. Erkek: Öyleyse kestirme. Kadin: Canim degisiklik istiyor... Erkek: O halde kestir. Kadin: Bana akil vermeyi birak, delilere verir gibi. Erkek: Eger nasil hosuma gittigini bilmek istiyorsan, sana derimki uzun saçli. Bunu biliyorsun. Kadin: Beni tanidiginda kisaydi. Erkek: Ve sana tam olarak ne dedigimi hatirliyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'. Kadin: Ama herkes kesmemi söylüyor. Erkek: Bu durumda kuaföre git ve birak uyuyayim lütfen. Bunu senden Allah rizasi için istiyorum. Kadin: Peki nasil kestireyim? Kat kat mi yoksa perçemli mi? Erkek: Kat kat. Kadin: Bana yakisacagini sanmiyorum, çünkü saçim çok düz. Erkek: Birak perçemli olsun. Kadin: Çok yorucu. Erkek: Yordugu zaman tekrar kestirirsin. Kadin: O zaman asla uzatamam. Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim. Kadin: Bana güzelim deme! Erkek:?!?!?!?!! 2.Versiyon Kadin / Kadin: 1.Kadin: Ah sekerim saçini mi kestirdin? Ne kadar güzel olmussun!!! 2.Kadin: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben pek emin olamiyorum. Ay çok mu kisa oldu acaba...?? 1.Kadin: Amaaan ne alakasi var. Benim yüzüm bu kadar genis olmasa ayni kesimi bende denerdim. Benim su saçim klasik oldu artik, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum. 2.Kadin: Ay yapma Allah askina nesi varmis yüzünün.... Bak söyle suralarindan kat verdirsen, harika olur!! Benim de boynum uzun olmasa ayni seninki gibi bir model yaptirirdim. 1.Kadin: Ah sekerim sende bir alemsin. Keske benimde boynum seninki gibi olsa. En azindan su çökük omuzlarimin dikkat çekmesini engellemis olurdum. 2.Kadin: Ayol sen ne diyorsun?.. Senin gibi omuzlari olsun isteyen bir sürü kiz var... Giydigin her sey sana öyle yakisiyor ki.. Birde benim su kisa kollarima bak. Omuzlarim seninkiler gibi olsaydi, giydigim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu? Vir vir vir, dirdirdir... 3.Versiyon Erkek / Erkek: 1.Adam: Saçini mi kestirdin? 2.Adam: Evet 1.Adam: Sihhatler olsun abi!.. 2.Adam: Sagol... Olay budur ![signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 3rd version komikmish[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ahaha çok iyi ya 3. dialog züper fix erkek rulezz:))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ahhaha cok hos..[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hehe cok güzel[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bu durumda bu dırdırı kim yapıyo....[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
votkatonik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 3. dialog bayahı guzel az WE öz :)[signature][hline]hayatın değerini bilmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 3.versiyon ek I: +Saçınımı kestirdin -Evet (opsiyonel söz):ii ...the end[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 3. dialog daha kısa oluyo aslında. -vayy orti sıhatler olsun -saol[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! [Bu mesaj Fistan tarafından 23 Kasım 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 3. versiyon şöyle de olmuştur çokça: 1- naber ebi 2- ilik senden .... (saçın kesildiği fark bile edilmez kimi zaman)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Erkek olduğum için gurur duyuyorum. İyiki şu dünyaya kadın olarak gelmedik. Allah'ım sana şükürler olsun.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla [Bu mesaj Davion tarafından 23 Kasım 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Çok İyi Olmus...Gerçek...Budur.[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eziyet ya diğerleri[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sanki daha önce okudum, öyle hatırlıyorum. Uykusuzum ondan da olabilir tabii.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: RayCharles, 22 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki: 3.Versiyon Erkek / Erkek: 1.Adam: Saçini mi kestirdin? 2.Adam: Evet 1.Adam: Sihhatler olsun abi!.. 2.Adam: Sagol... Olay budur ! [signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 farkımız ortada ustad kadınlar herkonuda dırdırcı[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar