Gothic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 süper kasmış falla[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sahane abi ne oo ole ayyy mahallece 300-500 atıyoalr :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: DynamicK, 22 Kasım 2005 08:29 tarihinde demiş ki: aha bu eleman eleman yakışıklıymış.bide böle bişi yapmış off mahallenin kızları hastadır buna şimdi.[signature][hline]FİLTHY PLAY
zarek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 helal adama vay be ya. ne manyaklar var ama :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aha o eleman kim çözemedim. Chem'mi? olayı yapan piskolojik delimi?[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 adamın bandwidthini tüketmişsiniz :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Fistan, 22 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 22 Kasım 2005 08:29 tarihinde demiş ki: aha bu eleman eleman yakışıklıymış.bide böle bişi yapmış off mahallenin kızları hastadır buna şimdi. Hahahhahahah nasıl bir yorumdur ya[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var
hyde Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 elektrık faturası gelınce gorucem ben onlarıııı.....[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Valla yorum cok mantıklı bence nasıl düşerkler kzılar bunun kaplısını falan yapsan, ama bu eleman yapmaz öle şeyler gibi geldi bana tarz peşinde koşuyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 GO AWAY ENGADGET!! You wrecked my bandwidth... that vid wasn't even mine! ;-) The song from the vid was Wizards in Winter by the Trans-Siberian Orchestra. Demiş sitedeki arkadaş, ardından da; Actually, here's the vid (right click, save as) on my University Webspace which I can only assume is unlimited :-D Demiş ki benim çok hoşuma gitti :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dimi cok tatlı davranmış ayıp somrudumuz bandwith'mi demiş ama sorna dayanamayıp başka bi yere upload etmiş =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 azmin gücü gerçi göründüğünden daha kolay olsa gerek ama tabi ki ben yapmaya falan kalkmayacam:D normalde gördüğünüz yanan oklar ve elektrikçi yazısnın aşmışı işte[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bu arada videoyu da az önce izledim ne diyeceğimi şaşırdım... Mühendislik harikası, sanat harikası ve yapan çocuk 19 yaşında(ymış)... Helal olsun diyebiliyorum sadece...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Saygi duydum adama, terazisi olsa tıklardım yani.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ?
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Elektrik parası ne girer ama offf[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 onu bunu geçtim gerçekten 19 yaşında mıymış adam?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Öne çıkan mesajlar