Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Işıklar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
süper kasmış falla[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 22 Kasım 2005 08:29 tarihinde demiş ki:
aha bu eleman

eleman yakışıklıymış.bide böle bişi yapmış off mahallenin kızları hastadır buna şimdi.[signature][hline]FİLTHY PLAY
Mesaj tarihi:
helal adama vay be ya. ne manyaklar var ama :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
aha o eleman kim çözemedim. Chem'mi? olayı yapan piskolojik delimi?[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Mesaj tarihi:
adamın bandwidthini tüketmişsiniz :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 22 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
said:
DynamicK, 22 Kasım 2005 08:29 tarihinde demiş ki:
aha bu eleman

eleman yakışıklıymış.bide böle bişi yapmış off mahallenin kızları hastadır buna şimdi.

Hahahhahahah nasıl bir yorumdur ya[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var
Mesaj tarihi:
Valla yorum cok mantıklı bence nasıl düşerkler kzılar bunun kaplısını falan yapsan, ama bu eleman yapmaz öle şeyler gibi geldi bana tarz peşinde koşuyo[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
GO AWAY ENGADGET!!

You wrecked my bandwidth... that vid wasn't even mine! ;-)

The song from the vid was Wizards in Winter by the Trans-Siberian Orchestra.

Demiş sitedeki arkadaş, ardından da;

Actually, here's the vid (right click, save as) on my University Webspace which I can only assume is unlimited :-D

Demiş ki benim çok hoşuma gitti :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
dimi cok tatlı davranmış ayıp somrudumuz bandwith'mi demiş ama sorna dayanamayıp başka bi yere upload etmiş =)[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
azmin gücü
gerçi göründüğünden daha kolay olsa gerek ama tabi ki ben yapmaya falan kalkmayacam:D
normalde gördüğünüz yanan oklar ve elektrikçi yazısnın aşmışı işte[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Bu arada videoyu da az önce izledim ne diyeceğimi şaşırdım...

Mühendislik harikası, sanat harikası ve yapan çocuk 19 yaşında(ymış)... Helal olsun diyebiliyorum sadece...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
Saygi duydum adama, terazisi olsa tıklardım yani.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ?
  • Yeni Oluştur...