Gothic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 süper kasmış falla[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sahane abi ne oo ole ayyy mahallece 300-500 atıyoalr :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: DynamicK, 22 Kasım 2005 08:29 tarihinde demiş ki: aha bu eleman eleman yakışıklıymış.bide böle bişi yapmış off mahallenin kızları hastadır buna şimdi.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 helal adama vay be ya. ne manyaklar var ama :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aha o eleman kim çözemedim. Chem'mi? olayı yapan piskolojik delimi?[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 adamın bandwidthini tüketmişsiniz :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Fistan, 22 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 22 Kasım 2005 08:29 tarihinde demiş ki: aha bu eleman eleman yakışıklıymış.bide böle bişi yapmış off mahallenin kızları hastadır buna şimdi. Hahahhahahah nasıl bir yorumdur ya[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 süper ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 elektrık faturası gelınce gorucem ben onlarıııı.....[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Valla yorum cok mantıklı bence nasıl düşerkler kzılar bunun kaplısını falan yapsan, ama bu eleman yapmaz öle şeyler gibi geldi bana tarz peşinde koşuyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 GO AWAY ENGADGET!! You wrecked my bandwidth... that vid wasn't even mine! ;-) The song from the vid was Wizards in Winter by the Trans-Siberian Orchestra. Demiş sitedeki arkadaş, ardından da; Actually, here's the vid (right click, save as) on my University Webspace which I can only assume is unlimited :-D Demiş ki benim çok hoşuma gitti :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dimi cok tatlı davranmış ayıp somrudumuz bandwith'mi demiş ama sorna dayanamayıp başka bi yere upload etmiş =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 azmin gücü gerçi göründüğünden daha kolay olsa gerek ama tabi ki ben yapmaya falan kalkmayacam:D normalde gördüğünüz yanan oklar ve elektrikçi yazısnın aşmışı işte[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bu arada videoyu da az önce izledim ne diyeceğimi şaşırdım... Mühendislik harikası, sanat harikası ve yapan çocuk 19 yaşında(ymış)... Helal olsun diyebiliyorum sadece...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Saygi duydum adama, terazisi olsa tıklardım yani.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Elektrik parası ne girer ama offf[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 onu bunu geçtim gerçekten 19 yaşında mıymış adam?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar