Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fahrenheit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mosad ben orda cikip gittim belki biraz daha bilgi alabilirdim dedi tyler ama cik dedim direk cikabiliyosun cok etkilemiyo[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
said:
MOSAD, 30 Eylül 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
Kitaplıkta kitlendim ben. İngilizcem kötü kitaplıkta bi kitap bulmam gerekiyor ama hangi kitabı götürsem bu doğru kitap değil falan diyor.
TRGamer lamerları gibi soruyorum ama bilen varsa yardımcı olsun :)

En üst katta beyaz bölümden kitap seçmen gerkiyo. Ama pek bi bilgi alamadım ben.

En son Tiffany'yi oracle'ın elinden kurtardım, yine bi rüya bölümü girdi ve bıraktım. Tahminen yarısındayım. Yarın öbürügn bitiririm heralde. Ama ikince kez oynıycam farklı seçeneklerle.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Mesaj tarihi:
rüya bölümüdeyim asker üssündeyim kombinasyonu yapamadım arkadaşım yanıyor içerde askerler yakalıor hep nası ilerlicem üssün içersindeuym[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
mondain, 02 Ekim 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
rüya bölümüdeyim asker üssündeyim kombinasyonu yapamadım arkadaşım yanıyor içerde askerler yakalıor hep nası ilerlicem üssün içersindeuym

Haritada gitmen gereken yer işaretli. Ama kapıdan geçmezsin. Tel örgüye tırmanıcaksın. Kamyon çıkarken arkasına saklanıcaksın falan. İçeri girip içerdekileri bulucaksın sonra.

Bir de aklıma bişey takıldı. Hani Lucas ve Carla mezarlıta buluşuyor ya? Lucas'a inanmayıp tutuklamanın bi yolu var mı? İlk oynadığımda arest seçeneği görmüştüm sanki ama diğer denemelerimde bi türlü çıkmadı?
Var mı bilen?[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Mesaj tarihi:
Yaw bu arada Rob Thomas yeni klibi "This is How a Heart Breaks"te fahrenheit yapmış direk yaw.. Rob Thomas Amca= Lucas Kane, arkadan kovalayan kapşonlu yeşil paltolu herif ise Oracle. Hatta Lucas'ın arabalardan kaçtığı sahnenin bi benzeri de var.. Sonra çatıya çıkıyor Rob Thomas. O da ne? Kapşonlu dayı (aka Oracle) orada!
Hmm ya çalıntı,ya da multiple discovery dedikleri bu olsa gerek..[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 04 Ekim 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oyunun tek kötü yani fazla kısa sürmesi
bir de adamın tipiyle ilgili bir maruzatım olacaktı

[spo1=şöyle ki;]Lucas kahverengi saçlı ancak otelde uyandığı bölümde resmen sarı saçlı..boyatıyor mu arada ne yapıyor. Bir de öldükten sonraki tipi aynı kurtlar vadisindeki tilki andriy ya eheh aynısı[/spo]
Mesaj tarihi:
Perşembe akşamı oynamaya başladım cuma akşamı bitti oyun.Oyundaki seçeneklerin çok değişiklik yaptığını duydum.Bir kaç kere bitiren varsa oynun kaç farklı sonu olduğunu ve oynu en çok değiştiren seçeneklerini yazabilir mi?

Tadı damağımda kaldı.[signature][hline]Ethernass
Mesaj tarihi:
Sırf en son bölümü tekrar oynayarak 3 farklı sona ulaştım ben. Zaten daha önceki sorumu da bu sonları merak ettiğimden sormuştum.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Mesaj tarihi:
Bence oyuna biraz item alıp onlarla bulmaca çözme de ekleselerdi manyak olurdu, ama tuşlara bas sahne olsun izle, izle, izle, izle... Bi yerden sonra bayıyo[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
değişik bi oyun benim çok hoşuma gitti. yeni teknikler falan kullanılmış. bu arada oyunun adı sanırım şöyle:
Fahreneit: The Indigo Prophecy. ben sadece fahreneit diye biliyodum ama biyerde böyle duymuştum. neyse bence alınıp mutlaka oynanması gereken bir oyun. çok farklı birşey.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Mesaj tarihi:
said:
Xenocide, 16 Ekim 2005 14:19 tarihinde demiş ki:
değişik bi oyun benim çok hoşuma gitti. yeni teknikler falan kullanılmış. bu arada oyunun adı sanırım şöyle:
Fahreneit: The Indigo Prophecy. ben sadece fahreneit diye biliyodum ama biyerde böyle duymuştum. neyse bence alınıp mutlaka oynanması gereken bir oyun. çok farklı birşey.

Oyunun Amerika versiyonunun adı The Indigo Prophecy.Avrupanın ki ise Fahreneit.İkisi aynı oyun aslında :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bayaa guzel oyun evet , onun dısında o kombinasyonlardan bazılarını failed yapınca oyun bitmiyor aksine cok daha farklı yerlere dogru surukluyor insanı. Oyun daha henuz baslamısken lucas buzulların arasında oturuyor iste basıma ne geldi tahmin edin falan diyordu , oyun sonu gulluk gulistanlık bitti benim (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
Bu sabah başladım oyuna. Kurgusunu ve konusunu çok sevdim. Uzun zamandır ihtiyacım olan bir oyunmuş.

Ancak oynamış olan birileri varsa yardıma ihtiyacım var. Annemle babamın mezarını ziyarete gittikten sonraki flashback bölümündeyim. Askeri üsse girmem gerekiyor. Tırmanabileceğim bir yer buldum (sağ tarafta, çitlerin bitip ağların başladığı yer) ama bir türlü tırmanamıyorum. Ağlara tutunuyorum ama devam edemiyorum tırmanmaya. Sürekli olarak düşüyor çocuk.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
hehe mouse hareketlerine iyi bak sanırım önce yukarı sonra yarım daire gibi bişiler yapıyorduk.Çok gıcık o tırmanma yerleri en üste kadar gelip düşüyordum bazen ben.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Mesaj tarihi:
mouse hareketlerini dikkatli incelersen çıkabilirsin ordan kendercik.
ondan sorası da biraz kasış ama yapılıyo.

ben %70 lik kısmını bitirdim oyunun, failed olan kısımları tekrar oynayarak falan. umarım iyi bi sona ulaşacaz :)

ve evet oyun tadından yenmiyo, ama oyuncunun insiyatifine pek bişey bırakılmadığı için adventure oyunlarına göre baya kolay duruyo. hele return to mysterious island'dan sora oynayınca çantada keklik eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyun aşırı sürükleyici. Oyunun başından kalkıyorsam arada, parmaklar yorulduğu ve kramp girmeye başladığı için ;)

Bu arada kombinasyonları tutturucam diye, action hareketleri izliyemiyorum :) keşke biri oynasada ben hiç kasmadan sadece neler olduğunu izlesem :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...