ugurson Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Evet kimlerin cancel ettiğini tek bir topikte toplayalımmı ? ilgilenenler yazarsa sevinirim, böylelikle devam edenler bizleri online aramaktan vazgecerler Ugur Mistwalker (Holo Jedi) Reiken Mistalker (Alt Karakter) Guild : Rebel iken : < FRF, Force Academy > Imp iken: Server : Eclipse Acc. Time : 20 ay (670 gün)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse "MBH-MCM-Carbine x4xx" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Alante Frecrest Arliyn Freecrest Eive Guild: FRF, Force Academy, Dark Force, Sons Of Liberty 15 ay Msn: [email protected][signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Cehaiy Djartes Fracle Darkmoon Guild: RIP,DFU(Boyle bir sey iste rip in devamiydi),SK 25 aylik account Simdilik ryzom dayim uk serverinda Paorith e tell atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 6 ay içerisinde düzelmesi ümidiyle bıraktım... Düzelmezse inanın kötü olur... çünkü eski SWG ayarında oyun yok maalesef..[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Shewky Goldbreaker Elder(bütün ranged ve melee proflar ve medic in katları) Freedom Fighters Eclipse 16 ay bitiyo...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 pacharel. bounty hunter riffleman cm (klasik uclu) eclipse 6-7 hafta...ulan en cokda ona yaniyorum hepiniz bayadir oynuyormushsunuz doymushsunuzdur bizim tadimiz damagimizda kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sufi finvara: holo-grinder elphame: jedi eclipse FrF 28 ay (836 gün)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Xanator Wegauge (Master Pikeman & Teras Kasi Master) Guild : Rebel iken FrF Imparatorlukta Guildsiz :) Server : Eclipse Acc. Time : Tam bakmadım ama bundan 4 ay önce baktığımda 450 gündeydi sanırım.Tahmini 570 günlük Account ama ben 6 ay oynadım sadece :([signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 heyd yarı holo yarı oub9 jedi deadem master BE frf frf frf martta 2 sene olucaktı...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 27 Ay Sgecca, Qi-Gonn, Harun ve hala özlem var eski oyuna. Çok çok üzgünüm gerçekten...[signature][hline] Harun (Jedi) Satto (BH) Stareus (Jedi) [b] "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar