paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 selam, önümüzdeki cmts günü (19 kasım) öğlen saatinde buluşup anadolu kavağına balık yemeğe gidelim diyorum ve en önemli kısmı acaba siz ne diyorsunuz? buluşma yeri olarak da kozyatağı karfuuurr'da buluşuruz. şimdi cevapları alayım :) kimseden ses çıkmazsa daha parmağımı kıpırdatma ona göre :P not: ehliyetsiz araç kullananlar gelmesin ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ehliyetsizler aracsız gelsin desek daha iyi olmazmı abi?:D[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 selam, hmm öyle de olabilir ama minibüs gerekmesin sonrada :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 valla ben gelebilrim bir aksilik cikmazsa(annemin uaginin cumartesi olma sansi var dogrulatiyim) tanisalim kaynasalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 selam, Silphatos'u alıp öyle gelicem ben :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Valla izmitteyim istanbulda olsam gelirdim.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ankara'da duzenlemeye calismistim kimse sicak bakmamisti.istanbul basarir insallah :)[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 selam, cık, olumsuz :( pati değil pinti hepsi :P nerede o gençlik ateşi pehh... 3-5 kız ayarlasam bak nasıl da doluşacak insanlar :P *ara gaz yiyen var mı kontrol eder* saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bi arada buluşma bölümüne açılmıştı pati drag buluşması die yalan oldu:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 paramecium kız varsa ben ankaradan geliom abi :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 selam, kız bulalım da etkinliğin adı sonlara doğru pek bi değişecek gibime geliyor :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Herkez arabayla gelmicek herhal ? O kadar kavakta yer bulunur mu ? Carefour'a mı brakılır arabalar ? Öyle olsa bile ben zaten kavacıktayım ne alakam var Carefour ile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ben Carrefour'un orada oturuyorum. Gelin Carrefoura bir kahve içelim kavağa öyle gidin, işim var cumartesi, arabamı satıp bir de test sürüşüne gideceğim.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 paremecium ben derimki bu etkinligi bir sonraki haftasonu yapalim hem millet isini daha iyi ayarlar. hem herkes gelir cafein vs cunku bu birden boyle sappadanak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bir sonrakine yaparsanız ben Isparta'dayım, pazartesi gidiyorum ooooy oyy. 2 hafta sonra döneceğim. Bence ortak bir platformda konuşup organize edelim derim.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 selam, ok. herkesle fikir birliği yapalım tarih konusunda ozaman. cafein'i bekleriz :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Dövecekseniz gelmeeem biiiir... Balık sevmeem ikiii... Şu araba hikayesi dilerim o zamana kadar sonuca kavuşur, ben de İkarus yerine cillop arabayla gelirim üüüç. Isparta'dan gül reçeli veya Sülü isteyen varsa el kaldırsın getireyim.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 selam, gül reçeli 1 :P balık yenmez mi? kavacıktaki arkadaşı da oradan alırız artık geçerken :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 boşverin abi kavak mavak, gelin LAN partye :). http://forum.paticik.com/view.php?id=156899[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 16 Kasım 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 selam, patinaj bölümü haliyle etkinlik yapacaksa eğer cümbür cemaat otolarıyla yollara düşerek yapmalıdır sayın silp. harleycilere haydin lan partye mi dersin yoksa haydin boğazda turlayalım mı dersin :P gönül isterki audicileri toplayalım ama hanüz az kişiyiz :( daha kalabalık olamadan aday bile kaybediyoruz(bakınız cafein) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 İnternet kafeye gelene kadar turlar abi işte harley'iyle, sonra beşiktaş'ta çaldırır makinayı, 2 hafta karakol abonesi olur falan filan. Zevkli olur sonuçta.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya ben gelmek istiom ama ehliyet yok :D hala yok lanet olsun .. balik sevmem ama sizin icin yerim :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Hafta sonu ankaraya gitme olayım var olmazsa gelirim. Buradan haber veririm.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Şimdi program oluyor mu olmuyor mu? Ona göre Volvo showroom'a gideceğim (geyik yapmıyorum c.tesi sabah test sürüş diye anlaştım) Ona göre sizi Carrefour'dan uğurlayayım.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 selam, çoğunluk kararıyla yaklaşık olarak 2 hafta sonraya ertelendi. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar