holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya harpyde çok kolayı var 10 harpy 5 raven yapabilrisin çok kolay iki mage buzcu buzu atıp birbirlerine doğru koşarlar dolayısı ile harpy soyu bi araya gelir sonra yardır novaları 61 altına bi llureda 200k xp[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ares Rulaz[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThErapy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 tabi cnm sıkısınca town sımdıkı mageler neden bılmem beceremıyo novacılara fln da ben denk gelmıyom heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bişeyi yapmak istedikten sonra yaratırsın sorun değil , marlon bilir , çift voker harpy çekip aoe harpy yapmıştık eslantta çokta güzel olmuştu ama yoruyo adamı[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya en güzeli topla sağlam mageleri aoe trol yap zaten karınca ordusu gibi iç içe duruyolar. CİDDİYİM[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır [Bu mesaj holigun_tr tarafından 23 Kasım 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThErapy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 onu yapması kolay aslında ama becerebılmek lazım aoe yi olmadı 5 li 5li kasacam artık sıkıldım 60 dan 5 ay oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu arda savaşa kaç dk kaldı gece savaşı lagsız olur die umuyorum[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 informer level kasmaya basladım orc olunca sabah aksam oglen 2 di imsak aksam expi kascaz haberin ola :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: elmorad np:110 k karizma +5564654 dip not: damarlarımda akan kan yesil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 iyi olur ya , bende eskisi gibi kasar halime dönmeye karar verdim daha %45 im ama :( , bakıcam bişiler ağır ağır olcak inş senin 62 % kaç ?[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 la beni nie almıyonuz aranıza ben ne poliyle nede informerla nede ujio ilen hiç parti yapmadım:([signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: holigun_tr, 23 Kasım 2005 03:25 tarihinde demiş ki: bu arda savaşa kaç dk kaldı gece savaşı lagsız olur die umuyorum hic ole sanmaa daha cok lag oluyoo[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: elmorad np:110 k karizma +5564654 dip not: damarlarımda akan kan yesil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ojeee orc olunca benide alın partiye 58 lvlim 60 olmak istiyorum artık[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Informer, 23 Kasım 2005 03:26 tarihinde demiş ki: iyi olur ya , bende eskisi gibi kasar halime dönmeye karar verdim daha %45 im ama :( , bakıcam bişiler ağır ağır olcak inş senin 62 % kaç ? %10 um simdi orc olmadım icin fazla girmiyom cok agır pm ler hakaretler geliyoo insanlar orc olcamıza kabullenemiyoo oyuzden briaz sogudum aposta orc olcam diye partyy felan atmıyolar böle komik seyler :))[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: elmorad np:110 k karizma +5564654 dip not: damarlarımda akan kan yesil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kanka savaşta gece lag olmaz naptın sende , oyunu laga sokanların çoğunluk türkiye zaten , türklerde bu saatte uyudukları için ( anormal olanları yani bizler hariç :D ) server lagmaz :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 gel ben seni kasarım :D ya informer harbiden arada beinde alın xp partilerinize aposlar artık rüyama girmeye başladı[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 holigun senin oyundaki nick belki tanıyomdur seni[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 _cihatcan_psko ama dalga geçme nickle charı arkadaştan aldım orc olmak için[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ayıp ediyon niye dalga geçelim , bu oyunda nick çokmu önemli sanki , önemli olan kişilik[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 abii 2 haftadır gece savaslarıda laglıı girdim icin biliyorum buda ole olcak tahminimm ama isallah olmaz laglı[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: elmorad np:110 k karizma +5564654 dip not: damarlarımda akan kan yesil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 saol informercım lvlinin seviyesi kadar kişliğinin seviyeside yüksek :tebrikz:[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 walla teşekkür ederimde , ko da lvl ne kadar yükselirse hayattaki levelim o kadar düşüyo bu bi gerçek her aldığım levelde hayattan biraz daha kopuyorum , en yakın arkadaşlarımı görmez unutur oluyorum[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aynen bende öle ko oynadığım sürece dört kzı eskittim sadece oyun yüzüne[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 en kısa zamanda bu oyundan kurtulmak lazımm gecen haberlerde izledimm gencler eyer plastationda ve pc basında gunlerce haftalarca sabahlıyorsa duzeyli bir ilişkisi olmamasındanmis ve buni izleyen ailem direk söle bi tepki verdi olum direk sana bi kiz buluyoruzz annayınki evdekiler bile nekadar bunalmis eskiden evde 1 saat durmazdım sadece yatmak icin gelirdim simdi evden cıkmıyorumm :))[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: elmorad np:110 k karizma +5564654 dip not: damarlarımda akan kan yesil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 alllah allah aynı şeyi neden benim annemde söledi acaba?:D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben ko sağolsun , 10 kilo aldım sandalye başında oturmaktan .[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar