Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mc için mage mana sorunu

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Hiç mc tecrübesi olmayan biri olarak uzun zamandır merak ettiğim bir şey vardı. Bir mage olarak Mc de görevim yemek+su+portal dışında herhalde frost spam yapmak. Fakat bosslar da falan (ortalama bir boss kaç dakikada iniyor bilmiyorum ama) bu spam süresi uzuyor yanılmıyorsam.
Merak ettiğim, Mc ye yeni başlayan bir magein inti spriti ne olmalı. Şu anda 4 parça magister var pve setimde, kalanı mooncloth ve diğer mavi parçalar fortifude+brilliance la 3.5k hp 6k mana oluyor. 200 de unbuffed sprit var, bu yetersiz herhalde. Yoksa stamı falan sallayıp regen parçalara mı yüklenmek gerekiyor.
Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Sosyal ağlarda paylaş

bence mage in mana recover edecek çok fazla şeyi var o yüzden mana önemli değil spirit zaten önemli değil :)
ilk mc yapmaya başladığımızda 8k 8.5k manam oluyordu sonraları 8.7k civarına çıkarttım
baktım evocation dahi kullanmadan geçiyor bosslar
talentlarımı ve itemlarımı değiştirdim :) şu anda ragnaros hariç 5.6k mana bufflı bütün bosslarda da manam yetiyor
o yüzden manayı dert etme damage a bak derim ben[signature][hline]Tuor Delarren
Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage
Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

Mc de magelerin toplaması gereken itemlar increase spell damage itemlardır bana göre.Guilddeki insanlar çok tecrübeli deilse critical chance artıran eşyalar agro management ta sorun yaratabilir.O yuzden spell critical atmak yerine cast ettiğin her spell in damageini yüksek tutmak mc de mage için en onemli husustur.
Sosyal ağlarda paylaş

mcye yeni baslayan mage 200spelldmg 3kunbuffed hp 6k da unbuffed mana yapmali. bufflarla 4k hp 7k mana eder. evocation`in mana pool`un genisligi ile alakasi oldugunu gecenlerde test ettim baska turlu dusunen varsa oyunda tekrar deneyelim baya dusundurdu benide. oyuzden manan ne kadar yuksekse evocation o kadar cok mana regen ediyor. bunun yaninda mana ruby citrine falan var. sprit bufflar ve human isen bnde 270 i buluyor mesela. mage armor ile bomba :) ayricaarcane mind arcanemeditation falan alirsan ve frost channeling ragnarosta bile cok rahat edersin.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

ya dungeonlarda mage için altın kural frost + yüksek int ve spirit. umarım karşı olan yoktur buna. mc de bir dungeon olduğunda dolayı bu kural burda da geçerli, zaten mage'in olayı agroo almamak. alırsa da frostsunuz ice berg moduna geçin :D agrro üstünüzden gidene kadar
mana sorununa çözüm işte spirit ve int. ondan sonra paso frostbolt çaktın mı bitmez herhalde biterse de artık yapcak bişi yok[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)

[Bu mesaj muzcu tarafından 22 Kasım 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

darklight rank reward set kassınlar o zaman hehe. pve de olay yüksek int spirit ve orta düzey stam ile grubun arkasından durmaksızın ranged dmg koymak deilmidir. arkadan beri olabildiğince az mana wait die baarmak ve mob ölene kadar mananın bitmemsi deil mi pve de olay.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)

[Bu mesaj muzcu tarafından 22 Kasım 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onemli olan minimum zamanda maximum dmg output koyup evocation combat mana potion ruby robeof archmage varsa kullanip yoluna devam etmektir :). bir boss kavgasinin mc de ortalama 3 dk surdugunu farzedersen. 6k mana yeterli mage icin. evocation atmasina gerek bile kalmaz. magede onemli olan maximum hp/intellect-dmg/criticaldir. sprit bufflarla gayet artiyor zaten. 31 ds 12motw blessing of kings ve human oldugunu dusunursen +100/5 base zaten 125. itemlarindan bi 70 80 geliyor sen hesapla. 250+ cok gerekli degil spriticin. intellect 400e yaklasirsa stamina 250-300 arasi olursa sen dengeyi kurmussun demektir genelde. 300+ olursa dahada iyi dayaniklilik konsunda[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

hmm ben mantiken gerek görmemiştim yüksek hp ye, çünkü etrafta gördüğüm manzara ile olay şöle gelişiodu, dungeoncu mageler int spirit kasıolar reg. daha hızlı olsun die, ve 2. plandaydı çünkü agroo almadan sürekli ranged dmg vermekdi amaçları bu nedenle de frostbolt atıolardu sürekli. "mantiken" yanılmıyorum ama bir boss için 3 dk safsata yapıolar sa o hesap dışı kaldı hehe. kaldı ki alayı int spirit kasıo. demek ki ben onnara boşuna bi tarafımla gülmüomuşum hehe

bu arada ben zaten dungeon ve forsttan nefret eden bir kişiliğim yani frostcu sanmayın beni hehe [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)

[Bu mesaj muzcu tarafından 22 Kasım 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bütün dungeonların allah cezasını verecek hehe. valla zamanında uyuz ettiler beni dungeonda daha sonra da hiç girmedim, şimdi de böle fransız bakıoz tabi hehe. aoe yaptığımız zamanlar WTF n000b diolardı :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

hpyi bende dert etmiyordum domoya gelince biraz lazim oldu :)

elemanlardan birini sheep tutmak zorundayim sirasi gelene kadar o yuzden o arada sansa falan saglam damageler yedimmi bitti gitti o sheep (4 mage vardi raidde) o yuzden pvp seti giymistim ki degerinide gordum

200-300 hp ile kurtuldugum bir an olmustu

onun disinda yeni sayilirim mcde
tekrar fire mage oldum pvp sebebiyle hic bir bossta mana sorunum olmadi ( ragnarosu ciddi sekilde deneyemedik henuz )

pardon unutmusum bir tek bugun domoda manam bitmisti onda da super esekligim yuzunden evocation kullanmayi unuttum eheh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Brewers

[Bu mesaj Popeye tarafından 23 Kasım 2005 04:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mana bitmezk magede zaten kolay kolay ragnaros harici o ogullarin mana çekmesi yokmu @!/&%
yani 6-6.5k mana yeter evoc+rubby+critine ile yetmedi cek bi greater mana poti major a da gerek kalmaz[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg

[Bu mesaj Regalya tarafından 23 Kasım 2005 05:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İstedigi kadar farm yapsin sonucda 2- li 3lü 4lü guruplar hallinde pullaniyor ki farm yapabiliyorsa her dmg dealer yeterli dps e sahipdir dolayisi ile manan yarilandiginda mob gurumu muhtemelen ölmüş olur mob ölüşünde icegin 15 snylik su seni yavaşlatmaz aoe moblari haric[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...