Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Veda Vakti(En azından K2 adam olana kadar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
BlackBox1, 22 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Güzele benziyor açıkcası ama lagdan ve server problemlerinden çokkk bıktım KO' da. Buda baya bir sorunlu geldi lag konusunda bana .

k.o ya göre o oyunda hiç lagg yok diyebilirim.
ayrıca download için öne üye olmak lasım[signature][hline]The Can Me But The See Can Me War

imza:SeyiT
Mesaj tarihi:
said:
_ultrAslan_, 22 Kasım 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
said:
BlackBox1, 22 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Güzele benziyor açıkcası ama lagdan ve server problemlerinden çokkk bıktım KO' da. Buda baya bir sorunlu geldi lag konusunda bana .

k.o ya göre o oyunda hiç lagg yok diyebilirim.
ayrıca download için öne üye olmak lasım

DL ettim oyuna girdim bile :) Ama bana denk geldi belki acaip lag vardı. Karakter 3 adım ileri 2 adım geri gidiyordu.

Grafikler çok daha iyi KO' ya göre.[signature][hline]----------------

Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:199.xxx
(Veda vakti geldi, satılıktır detaylar pazar alanında )
Mesaj tarihi:
Dostum iyidik senle yaa CZ'de adam kalmıyo yawaş yawaş bende bırakacam amq bu oyunu bu gidişle....

ne kadar eski adam warsa bırakıo....

tavsiyemi istiosun Corey525 WOW oynuo çok meth edio sende WOW takıl...

charıda satma o kadar emeğin war deymez 200YTL için...[signature][hline]Nick : b4zu / Karus
Class : Paper Mage ( +7 lycoan RULE )
lvl : 62 ( aoe harpy rule kosp değil )
NP : 1xx.xxx ( hergün artıo :p )
Server : Beramus (Duperamus)

Pis mage oynarım.... kralına 1050 vururum :)
Mesaj tarihi:
silkroad u çok tavsiye ediyorlar pk sistemi flnda güzelmiş sanırım. bi denemekte yarar var. hadi yolun açık olsun.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
Ben 2 günden beri oynuyorum Aeva serverindayim. 15 lvl archer'im büyü tercihim cold . oldukca keyifli. Thief , hunter gibi secenekleri 20 lvl'dan sonra secebiliyorsunuz. Ticarer yapmak icin kervan kuruyor ve onu koruyorsunuz. Thieflerde saldiriyor. Degisik skillerde pek cok saldiri ve buyu oldugu icin KE'ye gore oldukca komplike denebilir. Wow'u andiriyor. Questleri zor ve zahmetli ama keyifli de . Lag genelde saat 18:00- 22:00 siralarinda oluyor ama geceleri sifir lag diyebilirim ( en azindan son 2 gece oyleydi ) . Mis gibi aga yok clan pls yok item pls yok... basim dingin. Dün bir litvanyali birde malezyali cocuk ile parti yaptik . bayagi keyifli idi. Tavsiye ederim[signature][hline]Class:Mage
Clan:KittiesT_T
Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 23 Kasım 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
rune.. link verebilirmisn?

http://joymax.nefficient.com/joymax/SRO_Client/SilkroadOnlinevGlobalOfficial%20v1.01.exe

direk download linki bu 502 mb 256k ADSL ile 6-6.5 saat sürer tahmini . Bir downloader kullanmakta fayda var. Bu arada download ederken sizde siteden hesabinizi actirin.

http://www.silkroadonline.net Ben Aeva serverinde oynuyorum.[signature][hline]Class:Mage
Mesaj tarihi:
http://img113.imageshack.us/img113/1362/changan4dp.jpg
bu resimi save edin. Sehirdeki NPC'lerin yerlerini gösteriyor. Cok lazim olacak =) hele ilk 10 levelda bi saat npc aradim ben. Haritadan sonra isim kolaylasti.

Bunuda simdi buldum. Questlerin tarifi var

http://www.silkroadtavern.com/forums/index.php?act=portal&site=8&pick=28

[signature][hline]Class:Mage

[Bu mesaj RuneLaFey tarafından 23 Kasım 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya olm size silkroad forumunda solenmedimi gidip ko oynayanlara solemeyin diye gene doluscak millet:P

Nolur fazla kisiye yaymayin bu oyunu oyun gusel ama KO yu o kadar emek verdikten sonra biraktim gectim bunuda boka cevirmesin millet ole her foruma yazmayin yani

Forumtr de bi kere adi gecse ertesi gun macro kurarlar bu oyun icinde o yuzden kendi aramisda oynayalim pls:)

oyunda hem buyucu hem savasci gibisiniz yani okcu skilleriniz combolariniz falan var bide yanina buyu skilleriniz var ates dir buzdur falan filan baya zevkli

sehrin icinde kalabaliktanmidir nedir lag cok ama sehir disina cikinca duseliyo:)
  • Yeni Oluştur...