_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: BlackBox1, 22 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Güzele benziyor açıkcası ama lagdan ve server problemlerinden çokkk bıktım KO' da. Buda baya bir sorunlu geldi lag konusunda bana . k.o ya göre o oyunda hiç lagg yok diyebilirim. ayrıca download için öne üye olmak lasım[signature][hline]The Can Me But The See Can Me War imza:SeyiT
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: _ultrAslan_, 22 Kasım 2005 23:42 tarihinde demiş ki: said: BlackBox1, 22 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Güzele benziyor açıkcası ama lagdan ve server problemlerinden çokkk bıktım KO' da. Buda baya bir sorunlu geldi lag konusunda bana . k.o ya göre o oyunda hiç lagg yok diyebilirim. ayrıca download için öne üye olmak lasım DL ettim oyuna girdim bile :) Ama bana denk geldi belki acaip lag vardı. Karakter 3 adım ileri 2 adım geri gidiyordu. Grafikler çok daha iyi KO' ya göre.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:199.xxx (Veda vakti geldi, satılıktır detaylar pazar alanında )
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 walla bende lagg yok. dl ettiysen sana oyunda başarılar.ben xi... serverındayımm. belki rastlarıs birbirimize[signature][hline]The Can Me But The See Can Me War imza:SeyiT
b4zu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Dostum iyidik senle yaa CZ'de adam kalmıyo yawaş yawaş bende bırakacam amq bu oyunu bu gidişle.... ne kadar eski adam warsa bırakıo.... tavsiyemi istiosun Corey525 WOW oynuo çok meth edio sende WOW takıl... charıda satma o kadar emeğin war deymez 200YTL için...[signature][hline]Nick : b4zu / Karus Class : Paper Mage ( +7 lycoan RULE ) lvl : 62 ( aoe harpy rule kosp değil ) NP : 1xx.xxx ( hergün artıo :p ) Server : Beramus (Duperamus) Pis mage oynarım.... kralına 1050 vururum :)
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 silkroad u çok tavsiye ediyorlar pk sistemi flnda güzelmiş sanırım. bi denemekte yarar var. hadi yolun açık olsun.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ben 2 günden beri oynuyorum Aeva serverindayim. 15 lvl archer'im büyü tercihim cold . oldukca keyifli. Thief , hunter gibi secenekleri 20 lvl'dan sonra secebiliyorsunuz. Ticarer yapmak icin kervan kuruyor ve onu koruyorsunuz. Thieflerde saldiriyor. Degisik skillerde pek cok saldiri ve buyu oldugu icin KE'ye gore oldukca komplike denebilir. Wow'u andiriyor. Questleri zor ve zahmetli ama keyifli de . Lag genelde saat 18:00- 22:00 siralarinda oluyor ama geceleri sifir lag diyebilirim ( en azindan son 2 gece oyleydi ) . Mis gibi aga yok clan pls yok item pls yok... basim dingin. Dün bir litvanyali birde malezyali cocuk ile parti yaptik . bayagi keyifli idi. Tavsiye ederim[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 rune.. link verebilirmisn?[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 www.silkroadonline.net ti sanırım[signature][hline]The Can Me But The See Can Me War imza:SeyiT
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Marl0_on, 23 Kasım 2005 00:12 tarihinde demiş ki: rune.. link verebilirmisn? http://joymax.nefficient.com/joymax/SRO_Client/SilkroadOnlinevGlobalOfficial%20v1.01.exe direk download linki bu 502 mb 256k ADSL ile 6-6.5 saat sürer tahmini . Bir downloader kullanmakta fayda var. Bu arada download ederken sizde siteden hesabinizi actirin. http://www.silkroadonline.net Ben Aeva serverinde oynuyorum.[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eheheh yarina katilirim araniza :D[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 http://img113.imageshack.us/img113/1362/changan4dp.jpg bu resimi save edin. Sehirdeki NPC'lerin yerlerini gösteriyor. Cok lazim olacak =) hele ilk 10 levelda bi saat npc aradim ben. Haritadan sonra isim kolaylasti. Bunuda simdi buldum. Questlerin tarifi var http://www.silkroadtavern.com/forums/index.php?act=portal&site=8&pick=28 [signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence [Bu mesaj RuneLaFey tarafından 23 Kasım 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
darklander Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ya olm size silkroad forumunda solenmedimi gidip ko oynayanlara solemeyin diye gene doluscak millet:P Nolur fazla kisiye yaymayin bu oyunu oyun gusel ama KO yu o kadar emek verdikten sonra biraktim gectim bunuda boka cevirmesin millet ole her foruma yazmayin yani Forumtr de bi kere adi gecse ertesi gun macro kurarlar bu oyun icinde o yuzden kendi aramisda oynayalim pls:) oyunda hem buyucu hem savasci gibisiniz yani okcu skilleriniz combolariniz falan var bide yanina buyu skilleriniz var ates dir buzdur falan filan baya zevkli sehrin icinde kalabaliktanmidir nedir lag cok ama sehir disina cikinca duseliyo:)
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bende 62 char i biraktim da hic de uzulmuorum ustu tam char sIkIldImi girer pk mi yaparim bu kadar iste gerisi yalan[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
Öne çıkan mesajlar