carignano Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bugün ZGde denedik denedik kesemedik bi türlü bi kaç farkl1 taktik denedik ama olamad1 maalesef...yar1n tekrar denicez san1r1m neyse simdi bu arkadas1 kesmek için güzel bi taktik bilen varsa lütfen paylass1n bu ac1 bitsin :) simdiden tesekkürler...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 panter boss ise dediğin panterler gıdıklamıyor nasıl olsa sayıları çok arttığında aeleyin bir posta öldürün sonra yine bekleyin çünkü sürekli areaya bizim manamız yetişememişti geri kalan zamanlarda boss a verebildiğiniz kadar damage verin area yapcağınız zamanları bossun vanishlediği zamanlara denk getirirseniz daha iyi olur ama panter boss değilse hangi boss olduğunu söylersen ona göre bir şeyler söylemeye çalışırım :)[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 panter boss evet hehe pro görünsün dedim bilseydim panter yazard1m :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Yanlis hatirlamiyorsam yaninda 2 tane eleman var, biri rogue biri healer, bi de boss var iste. 3 tank bunlari birbirinden uzakta tanklayacak, raid de teker teker tüm hedeflerin canini 15-20% ye indirdikten sonra ortada bulusturup aoe ile öldüreceksiniz. Tabi boss ve healerin manalarini emmis olmaya dikkat edin o ana kadar. Hepsini ayni anda öldürmezseniz düsen tekrar kalkiyor, MC köpecikleri hesabi : ) Hepsi öldükten sonra boss panter olarak geri gelecek ve bu bölüme mana ayirmaniz gerekiyor cünkü iyi vuruyor arkadas.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 o dediğin tiger boss değil mi penth? :)[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Kedigillerden kardesim, beni ilgilendirmez! Ben de insanim ve yarin CS midtermüm var bi yandan abik gubik kodlar yaziyorum napiym be ühüh, artik buna gelince de burda yazdigimi kullanirlar napalim : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sılk seferde 2 add panterı kesın kapıdan cıkın o zaman 1 panter summon oluo, sonra 3 boss u tanklayın rogue ılk boss 2 manalı prıest 3. sıra bu sekılde MC dekı CHP leer hesabı %10 a getırıp hepsını aoe le kesın. canları %10 ken yapmanız daha mantıklı. bu sırada gozunuz prıestte olsun heal atıp kendıne aynı anda olmelerını engelleyebılır. 3 add öldügü anda warrıor dısında herkes 20 yard uzaga gıtmelı bır an once. tıger boss seklıne gecınce cok fazla dmg lı bır knockback atıyor. ondan sag cıkarsanız zaten kesmesı kolay. tank cok dmg alıyor yanlız soyleyeyım.[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Penth yorumsuzsun, Rottweiler da ayrı yorumsuz. :p Horde mu oynuyorsunuz? Biz horde'la kite ederek öldürüyoruz, ona göre detaylı anlatabilirim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 evet horde oynuyorum... dedigim boss gongu cal1yosun geliyo sonra bin tane panter geliyo elite olmayan boss arada shapeshift olup böle bi panter oluyo vanish falan a1yo o boss iste... hatta atlasda 7. boss olarak gösteriyo...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Öncelikle ilk sefer kesimi icin bu itemdan kisi bası en az 1 tane hazırlamanız lazım butun raide... Takım olarak tam Arlokk un spawn olucagı noktada bekleyin, 1 kisi gidip gongu calsın.. Arlokk gelirgelmez mt hemen agroyu alsın, mt agro su beklemeden max dps.. Priestler dahil herkes dps vermeli, shadow word: pain den moonfire a herkes vereibldigi dmg ı vermeli.. Arlokk arada raidden 1 yada birkaçkişiyi marklıcaktır. Marklanan oyuncu, gongun oraya gitsin, huntersa feign death yapmasın, paladinse imnue acmasın, roguesa vanish atmasın, magese imnue acmasın.. Kısacası combattan dusurecek yada o debuff ı kaldıraiblcek bi olay yapmamalı mark ı yiyen oyuncu.. MT healerlar dısında butun healerlar mark lı oyuncualra heal spam atsın.. Zor durumda kalındıgında warrior fear, frost nova, preist warlock fear yada flash bomb kullanın... Panterleri kesmeniz gerekmez.. Arada ARlokk vanish atıp bi 10snye etrafta gorunmucektir, MT niz /tar High Priestess Arlokk macrosu hazırlasın bu sayede hemen targeta alaiblir, ve ona assit veren dps de hemen dps ye dvm edeiblir arlokk geri gorundugu zaman.. Bildigim kadarıyla her kesilen panter icin, 1 elit panter spawn oluyor 3ncu vanishten sonra.. Bu sebeple, panterlere fear ve flash bomb yada frostnovayla control etmek kesmemek daha mantıklı... İşin kilit noktası, markalnan oyuncuya spam heal, mt nin vanish den sonra arlokk un agrosunu alabilmesi, hic ksilmemesi gereken max dps, preist druid dps si dahil.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. [Bu mesaj Sin tarafından 23 Kasım 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bi druidinize green whelp armor giydirin, boss'i summonlayin, MT'yi sadece green whelp armorlu druid heallesin bi 15sn kadar. boss o druid'e mark koyucaktir, sonra druid ayi forma gecsin, butun add pantherler ustune toplansin, hepsi uyusun, siz de keyfinize bakin. benim guildimin taktigiydi, paylasiyim dedim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: thanatos, 23 Kasım 2005 01:07 tarihinde demiş ki: bi druidinize green whelp armor giydirin, boss'i summonlayin, MT'yi sadece green whelp armorlu druid heallesin bi 15sn kadar. boss o druid'e mark koyucaktir, sonra druid ayi forma gecsin, butun add pantherler ustune toplansin, hepsi uyusun, siz de keyfinize bakin. benim guildimin taktigiydi, paylasiyim dedim. :p evet bunu denedik ama mark atmad1 druide bizde ilginç bi sekilde hatta 2 druid verdik MTye ikisinde de vard1 whelp ama olmad1 anlamad1m ben de...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Biz sag ve sola birer mage koyup nova cc ile tutuyoruz o sirada boss u nukeliyoruz vanish i bastimi ortada buluşuyoruz iki fire mage flame strike fs atiyor ikide arcane expo veriyorsun alayi temizleniyor panter e dondugu zaman clave yapior o yüzden mt harici ranged nuke yapiorus ölüyor zaten ama dikkat etmek lazim ginede[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar