Gerab Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 arkadaslar cok acıldı bu konu ama arkadas 1.5 milyarlık bi makine almak istiyo ben bişeler yazdım ama ben alalı 1.5 sene oluyo 64 bit olayı falan çıktı bide bu DDR2 ler çıktı hangi anakart hangisine uyar tam anlamadım (64bit işlemci-anakart-ram) uyumlarını yazarsanız sevinirim veya kafanıza göre bi sistemde toplarsanız oda güzel olur tabi teşekkürler[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 vardı böyle bi konu onu biraz incele istersen[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ram girişleri ddr2 olacak. anakarttaki pinlerle işlemcidekilerin sayısı aynı olcak (939) :P[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 forum.pclabs.gen.tr ' den bak. Akşam akşam ne yazıkki şöyle böyle yap diyemeyeceğim :)[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar