Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 benim tüm yoldan çıkarma uğraşlarıma rağmen dürüstlüğünü koruyan kişi buyrun..(uo ya tekrar başlasammı die konuşurken) [spo1=dürüst gm]Cons: oyna dilersen can: bilmem ki utanırım şimdi.. Cons: sadasfd can: edit yapcaksan oynarm b@b can: sdgvdx Cons: afdsaf can: yaf can: stat fln ayarlayamazmısn bbari can: sıkılıorm statla uraşırkene Cons: ı ıh can: amna koyym snn gibi gmin Cons: dsadsa,ifla can: gm demeye 10320323q04q034 şahit ister Cons: q lar ne Cons: ynei sayımı can: eet can: osmancada Cons: haaa can: g-1trilyon demek can: ehwuehasuhdsaufyhdsf Cons: lksajflksagsd [/spo][signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Boyle gm ler yuzunden oyun bozuldu..!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Kara-Kartal, 20 Kasım 2005 17:49 tarihinde demiş ki: bu ne biçim topic? çıkın karşıma gereğini yapayım patlatırım balonunu[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 2 sene önce de böyleydi, bırakmıştık. İyi de etmişiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: SmoLaFein, 20 Kasım 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Boyle gm ler yuzunden oyun bozuldu..!! ne alaka edit yapmam dien gm mi bozuyo oyunu??hem de 10 senelik ark.ım kendisi düşünün artk[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yapmicak tabiki bende öyle bi sürü adama rest çekmiştim nooldu hiçbişey en güzel player olmak ya ötesi yok[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 @bizsiziararız ark.ın oldugunu bılmıodum.Ama bence gmlerin playerlarla cok yuzgoz olmaması lazım ben o anlamda soylemıstım.Yanlıs anlasıldıysa kusra bakma.Tabii ki durust bı dawranıs onemlı bı sey ama cok fazla playerlarla baglantısı olmaması lazım game masterların...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hı haklısın tabi öle olmaması lazm ama 9-10 yaşndan beri karşı komuşmzdu biz 2 sne önce fln taşındık(yan apartmana:P) aynı okuldayz şuanda da düşünn artk ne kdr samimi olduğumuzu az bile bu =)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you [Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 20 Kasım 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ankara Paticik aktivitelerinin bir numarali konusudur.. Yapilan editler Gm acc. ile oyuna yapilan mudaheler.. Biz oyunumuzu oynadik sonra geyige sardik haa kimleri kizdirdi bu oyunu gercek hayat gibi oynayanlari kizdirdi.. Aslinda onlara iyilik yaptik kendilerini daha fazla kaptirmalarini engelledik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 değişik.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Yau hala uo 8sene oldu hala uo gelin wow gmlerine bakın bide ticket atıyosun 2 saate cvp geliyo "o öle diğilde böle olur" der gibi her şeyi çözüyo edit derdide yok :D Ustelik her türlü p.çliğe roleplaying diyolar ehuhe[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: gellidus, 20 Kasım 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Ankara Paticik aktivitelerinin bir numarali konusudur.. Yapilan editler Gm acc. ile oyuna yapilan mudaheler.. Biz oyunumuzu oynadik sonra geyige sardik haa kimleri kizdirdi bu oyunu gercek hayat gibi oynayanlari kizdirdi.. Aslinda onlara iyilik yaptik kendilerini daha fazla kaptirmalarini engelledik.. oyunu gerçek hayat gibi oynamakla alaksı yok bunun insanlar orda gerçek hayatlarında birşeyler vererek oynuyorlar sizse resmen gasp ediyorsunuz sonra geyik falan diye gelmeyin[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 uo ah[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: obacan, 20 Kasım 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Yau hala uo 8sene oldu hala uo gelin wow gmlerine bakın bide ticket atıyosun 2 saate cvp geliyo "o öle diğilde böle olur" der gibi her şeyi çözüyo edit derdide yok :D Ustelik her türlü p.çliğe roleplaying diyolar ehuhe uo'yu osi'de mi oynadın peki?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arakdaslar lütfen bisey yazmadan önce basligi ve konuyu okuyun önce sonra düsünün cevap verin gm dürüst adammis iste yakın arkadasina bile edit yapmamiski edit yapmayan gm cok az[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben consu duydum arklar anlatıyo okadar dürüst bi gmki arkadasının insure parasını bitirip sora kendi başka bi charından para vermiş :) no edik diyoruk:) helal cons diyoruk :)[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 namesiz de çok zorladı okul arkadaşım ama yapmam edik:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 20 Kasım 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ee cons gayet de yavşak bi insandır bi edit yapmadı diye dürüst mü oldu :D ehauıhsf 10 sene önce cons altına bez bağlıyodu ya :p 10 senelik arkadas nası oluyo, realdan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Chemical, 20 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki: namesiz de çok zorladı okul arkadaşım ama yapmam edik:) bana yaptın ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çocukluk arkadaşı oluo alllala ne arkadaşı olcak[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Alt tarafı oyun arkadaşlar,ben şahsen kalenin ortasında duran çantayı açınca 5m'le falan karşılaştım bi kaç defa . Kimsenin haberi varmı? yok. Benim nickim ne? bilmem.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 gay bi kere, gay gmden hayir gelmez...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 playera elını versen kolunu kaptırırsın[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 nasi bi dandik adamsın sen yahu[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: aquila, 20 Kasım 2005 22:11 tarihinde demiş ki: gay bi kere, gay gmden hayir gelmez... malsf gay:( çockkende böleydi[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar