Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 herkesin kendine göre bi dileği var canım ben şahsen yağmasından tutmasından yanayım kendim için iyi olanı o çünkü tatil olucak okul :) ama sanada hak veriyorum o başka[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 o değilde hava çok soğudu.. tatil olacaksa olsun zaten kar da yağmıo bizim sınıf en üst katta donuyorum her gün :([signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bakırkoy beyaz su anda valla bakırkoyde tuttuysa genelde tatil olur lisler filanda bu karın tutmasıyla bizde tuttuk bi seyleri neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 asil kar sevgisi bendeki demekki.okulun tatil olma ihtimali yok.ama yine yerler tutsun vede deli gibi yagsin istiorum.asil kar sevgi budur.beyaz ve sogugu tanimlamak.. =P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yok abi bende seviyom karı yarına kalırsa bu kazık kadar adamlar toplanıp karda gureş yapacaz ama baska yonlerinide dusunmek gerekio bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 avcılarda baya tuttumu oksa öle üflesen ericek gibimi ?[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Acayıp kar yagıyor ist.'te buyuk olcude yarın okullar tatıl olur.Trafik te yarına felç olur[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bence olmaz. Ahanda yazdım şuraya.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 oraya buraya yazacagına gel girelim idiaya diceketimki bi baktım azalmıs yagıs neyse demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: karareis, 21 Kasım 2005 22:51 tarihinde demiş ki: bakırkoy beyaz su anda valla bakırkoyde tuttuysa genelde tatil olur lisler filanda bu karın tutmasıyla bizde tuttuk bi seyleri neyse beyazda nekadar beyaz :( su anda bahcelievlerde arabaların üstü beyaz vaziyette fakat yerlerde henüz bişey yok bizim bahçenin toprağı biraz tuttu hala yağıyor. eğer gecede yağmaya devam ederse bu iş olur[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 GADIKOYDE KAR YAGIYOEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ... ulan... böhüüh :( FR sınavından sonra mı yagar yahu OLUR MU YAHU!....[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 beylikduzune yagmıyorsa bu iş kötü gece devam etmez. pff[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kad1koy ziverbery kar yag1yo[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tam yollarda tutacaktıki durdu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 evet sayın seyirciler kadıköyde kar asfaltın üstünü ince bir örtü şeklinde kapadı millet hiç kar görmemiş gibi sokaklara döküldü şimdilik ileticeklerimiz bukadar söz sende ali kırca :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben bursadaim daha tane kar gormedim..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 çamlıcada bastırmış durumda çok hoş yaaa özlemişim valla bembeyaz hertaraf[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 http://www.meteor.gov.tr/2005/tahmin/3gunhavaharita.htm DMİ nin vereceği hava tahmininedeee....[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya ben simdi yok diyorumda bi bakiomusum disariya bembeyaz.. genelde benim boyle sonradan farkina varmalarim vardir da.. lol[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Gerab, 21 Kasım 2005 23:04 tarihinde demiş ki: evet sayın seyirciler kadıköyde kar asfaltın üstünü ince bir örtü şeklinde kapadı millet hiç kar görmemiş gibi sokaklara döküldü şimdilik ileticeklerimiz bukadar söz sende ali kırca :D teşekkürler Gerab, İstanbulluların popoları donuyor, istanbullular yarın işe okularına giderken çekicekleri trafik eziyetinden korkuyor. Şimdi bir istanbulluya bağlanıyoruz. dasaaa beni duyabiliyor musun? ...... dasaaa (canlı yayında uydudan kaynaklanan ses gecikmesi) +dasaaa:evet ali, seni net bir şekilde duyuyorum. -ali kırca (a.k.):az önce kadıköyden gerab bildirdi, kar yağısı başlamış ve arabaların üstünü kaplamış bile.. +d: evet a.k. başlamış! Keşke başlamaz olsaymış. Kara kış, popoları donduran, arabalara zincir taktırtan ve çekme halatı bulundurma zorunluluğu getiren, antifriz eklettiren, doğalgaz faturalarını tavana vurdurtan kış böylece resmi olarak başlamış oldu. Yılın ilk karı ile birlikte. -a.k.: dasaaa karlı ve soğuk havaları sevmiyorsun sanıyorum +d: sevmiyorum a.k.! -a.k.:neden acaba? +d: Soğuk a.k.! Ayrıca yarın kalkınca yaşayacağım trafik çilesi de cabası.. Şimdi bu bi şey değil.. siz bir de büyük kar yağışları başlayınca İstanbul'u görün. Geçen seneki gibi araçlar mahsur kalır, yerler buzlanır ve görevini yerine getirmeyen belediye yüzünden araçlar buz üzerinde kayarak kazalar yaparlar. Siz de bunları yeni haber olarak verirsiniz. -a.k: Doğru dedin a.k. pardon d. yani dasaaa kendi kendime kendi ismimle hitap etmem saçma oldu tabi +d: önemli değil, canlı yayında olur öyle şeyler... ...devam eder... ayrıca bu yazıda kullanılmış olan a.k. Ali Kırca'ya, d. ise dasaaa'ya işaret etmekte olup ne a.k. ne de d. küfür anlamları içermez ;)[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 21 Kasım 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 2 tarafli.. 2 tarafli okudugunda yani, hem ali kirca hemde kufur manasinda okudugunda oluo.hemde cuk diyerekten oluo =).buda insanin nefsinin ne kadar kotu olup olmadigini ufak capta sinio.saf biri ali kirca der.benim gibi kotu niyetli kisiler kufur manasinda okur orai =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 [signature][hline]Voic3RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hava mı atıyosun rezidans da oturuyorum diye[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ee, şey ben..[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 abi bu bacadan cıkan duman mı yoksa hayaletmi yakalamıs arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar