Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Geliyooooo !!!

Gerab

Öne çıkan mesajlar

herkesin kendine göre bi dileği var canım ben şahsen yağmasından tutmasından yanayım kendim için iyi olanı o çünkü tatil olucak okul :) ama sanada hak veriyorum o başka[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

asil kar sevgisi bendeki demekki.okulun tatil olma ihtimali yok.ama yine yerler tutsun vede deli gibi yagsin istiorum.asil kar sevgi budur.beyaz ve sogugu tanimlamak.. =P[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karareis, 21 Kasım 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
bakırkoy beyaz su anda valla bakırkoyde tuttuysa genelde tatil olur lisler filanda bu karın tutmasıyla bizde tuttuk bi seyleri neyse

beyazda nekadar beyaz :( su anda bahcelievlerde arabaların üstü beyaz vaziyette fakat yerlerde henüz bişey yok bizim bahçenin toprağı biraz tuttu hala yağıyor. eğer gecede yağmaya devam ederse bu iş olur[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

evet sayın seyirciler kadıköyde kar asfaltın üstünü ince bir örtü şeklinde kapadı millet hiç kar görmemiş gibi sokaklara döküldü şimdilik ileticeklerimiz bukadar söz sende ali kırca :D[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gerab, 21 Kasım 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
evet sayın seyirciler kadıköyde kar asfaltın üstünü ince bir örtü şeklinde kapadı millet hiç kar görmemiş gibi sokaklara döküldü şimdilik ileticeklerimiz bukadar söz sende ali kırca :D

teşekkürler Gerab, İstanbulluların popoları donuyor, istanbullular yarın işe okularına giderken çekicekleri trafik eziyetinden korkuyor. Şimdi bir istanbulluya bağlanıyoruz. dasaaa beni duyabiliyor musun? ...... dasaaa (canlı yayında uydudan kaynaklanan ses gecikmesi)

+dasaaa:evet ali, seni net bir şekilde duyuyorum.

-ali kırca (a.k.):az önce kadıköyden gerab bildirdi, kar yağısı başlamış ve arabaların üstünü kaplamış bile..

+d: evet a.k. başlamış! Keşke başlamaz olsaymış. Kara kış, popoları donduran, arabalara zincir taktırtan ve çekme halatı bulundurma zorunluluğu getiren, antifriz eklettiren, doğalgaz faturalarını tavana vurdurtan kış böylece resmi olarak başlamış oldu. Yılın ilk karı ile birlikte.

-a.k.: dasaaa karlı ve soğuk havaları sevmiyorsun sanıyorum

+d: sevmiyorum a.k.!

-a.k.:neden acaba?

+d: Soğuk a.k.! Ayrıca yarın kalkınca yaşayacağım trafik çilesi de cabası.. Şimdi bu bi şey değil.. siz bir de büyük kar yağışları başlayınca İstanbul'u görün. Geçen seneki gibi araçlar mahsur kalır, yerler buzlanır ve görevini yerine getirmeyen belediye yüzünden araçlar buz üzerinde kayarak kazalar yaparlar. Siz de bunları yeni haber olarak verirsiniz.

-a.k: Doğru dedin a.k. pardon d. yani dasaaa kendi kendime kendi ismimle hitap etmem saçma oldu tabi

+d: önemli değil, canlı yayında olur öyle şeyler...

...devam eder...

ayrıca bu yazıda kullanılmış olan a.k. Ali Kırca'ya, d. ise dasaaa'ya işaret etmekte olup ne a.k. ne de d. küfür anlamları içermez ;)
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 21 Kasım 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2 tarafli.. 2 tarafli okudugunda yani, hem ali kirca hemde kufur manasinda okudugunda oluo.hemde cuk diyerekten oluo =).buda insanin nefsinin ne kadar kotu olup olmadigini ufak capta sinio.saf biri ali kirca der.benim gibi kotu niyetli kisiler kufur manasinda okur orai =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...