Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Geliyooooo !!!

Gerab

Öne çıkan mesajlar

said:
InneR_ChaoS, 19 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
Lanet olsun be kıprısa hayatta yağmaz bu KAR!!!

Kar istiyoruz yaw
izmire hiç yağmaz...5 sende 1 yağıyo o da tutmuyo=( ne gzl olurdu izmre kar yağsa[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gerab, 19 Kasım 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
göztepe karmar almaz kadıköy semti sonuçta denizden en fazla 20m yukardadır ondan fazla heveslenme ama bahçelerde kartopu oynanır yani :)

Tamam da göztepe ile kadıköy arası rakım farkı baya vardır heralde.Ya da ben öle umuoorum kar düşsün die =P[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı..
-İnternete resim yüklemek -by Sabrina-
-Im waiting the sunrise;
-Make me feel like a sinner..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sabrina, 19 Kasım 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
said:
Gerab, 19 Kasım 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
göztepe karmar almaz kadıköy semti sonuçta denizden en fazla 20m yukardadır ondan fazla heveslenme ama bahçelerde kartopu oynanır yani :)

Tamam da göztepe ile kadıköy arası rakım farkı baya vardır heralde.Ya da ben öle umuoorum kar düşsün die =P

ne yazıkki sabriş öle bir fark yok :-) göz tepe dediğin kadıköy merkezden 3 km uzaklıkta biryer[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

haber kolpa çıktı...

Kar yok yaa

... Karlar DÜŞMEEEZ... DÜŞMEZ DÜŞMEZ ağlarııım...

Böhüü sınava çalışmam lazım şimdi off[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda yagmur bile felç ediyo zaten trafigi şu son yol çalışmaları sagolsun... 2 tane kar tanesi inse yollara kesin iptal olur istabul trafigi. bence yagsın çocuklar için iyi olur. zamanında kar yagsın diye ettigim duaların haddi hesabı yoktu :) ...[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...