Chasten Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 >>> >>>- 12 Ağustos >>>Kanada'daki yeni evime tasındım. Çok heyecanlıyım. >>>Burası çok güzel. >>>Dağların manzarası muhteşem. >>>Onların karlarla kaplı halini görebilmek için sabrımı zorluyorum. >>> >>>- 14 Ekim >>>Kanada dünyanın en güzel yeri. >>>Yapraklar kırmızı ve turuncunun tonlarına dönmeye başladı. >>>Bir atla kir gezintisi yaptım ve bir kaç geyik gördüm. >>>Çok güzeldiler. >>>Muhtemelen yeryüzündeki en harika hayvanlar. >>>Burası cennet olmalı. >>>Burayı çok seviyorum >>> >>>- 11 Kasım >>>Geyik avlama sezonu kısa bir süre sonra başlıyor. >>>Böyle harika hayvanları öldürmeyi nasıl olurda isterler anlamıyorum. >>>Umarım yakında kar yağısı başlar. >>>Burayı seviyorum. >>> >>>- 2 Aralık >>>Dün gece kar yağdı. >>>Her yerin beyaz bir örtü ile kaplanışını seyretmek için gece >>>kalktım. >>>Tıpkı kartpostal gibi. >>>Dışarı çıktık merdivenlerdeki ve garajın önündeki karları kürekle >>>temizledik. >>>Kartopu oynadık(ben kazandım). >>>Kar temizleme makinesi (belediye'nin)gelince, garajın önündeki karları >>>tekrar >>>Temizlemek zorunda kaldık. >>>Harika bir yer. >>>Kanada'yı seviyorum. >>> >>>- 12 Aralık >>>Dün gece biraz daha kar yağdı. >>>Kar temizleme makinesi ile garajın önündeki karları tekrar temizledik. >>>Burayı seviyorum. >>> >>>- 19 Aralık >>>Dün gece biraz daha kar yağdı. >>>Işe gitmek için garajdan çıkamadım. >>>Burası çok güzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruldum. >>>Kar temizleme makinesine Lanet olsun! >>> >>>- 22 Aralık. >>>Bu beyaz zıkkımdan dün gece biraz daha yağdı. >>>Kürekle kar atmaktan ellerim su topladı ve belim ağrımaya başladı. >>>Kar temizleme makinesinin ben garajın önünü kürekle temizleyene kadar >>>yolun kösesinde >>>gizlendiğini düşünüyorum. >>>Eşşoolu >>> >>>- 25 Aralık >>>Allahın belası yıl başısı. Yine yağdı. >>>Eğer kar temizleme makinesini kullanan şerefsizi bir elime geçirirsem >>>yemin ederim o hıyarı gebertecem. >>>Yollardaki lanet buzları eritmek için neden daha fazla tuz kullanmadığını >>>anlamıyorum. >>> >>>- 27 Aralık >>>Allah'ın belası dün gece yine yağdı. >>>Kar temizleme makinesinin en son gelişinden beri üç gündür karları >>>kürekle atamadığım için eve hapsoldum. >>>Hiç bir yere gidemiyorum. >>>Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yağacağını söyledi. >>>25 cm karın kaç kürek edeceğini biliyor musun ? >>> >>>- 28 Aralık >>>Kuş beyinli spiker yanılmış. >>>83 santim daha yağdı. >>>Bu gidişle karlar yazdan önce erimez. >>>Kar temizleme aracı kara saplandı ve hıyar oğlu hıyar sürücü benden >>>küreğimi ödünç istedi. >>>Karları temizlerken tam altı kürek kırdığımı ve >>>sonuncusunu da onun kalın kafasında kırmaktan zevk duyacağımı >>>söyledim. >>> >>>- 4 Ocak >>>Nihayet evden çıkabildim. >>>Markete gittim ve yiyecek aldım. >>>Dönüşte lanet geyiğin biri arabamın önüne atladı. >>>Arabamda yaklaşık 3.000 dolarlık hasar var. >>>Bu hayvanların hepsini gebertmek lazım. >>>Lanet yaratıklar her yerde varlar. >>>Umarım avcılar hepsinin kökünü kurutur. >>> >>>- 3 Mayıs >>>Arabayı şehirde bir tamirciye götürdüm. >>>Yollara dökülen baş belası tuzlar yüzünden arabamın kaportası çürümüş. >>> >>>- 10 Mayıs >>>Florida'ya taşındım.:D[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * [Bu mesaj Lakers tarafından 22 Kasım 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ahaha Çok iidi Falla ADam ii Sabretmiş...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 LA ya taşınsın[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kanakdada okuyan bi arkadaş var ona yolliim bakalım doğruluk payı var mı :)[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kanadadan tanidigim bi kac insan var hic kar yuzunden sizlandiklarini gormedim ama bilmiom :[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 windshade'de kanada'dadaydı bi ara o aklıma geldi şimdi,ey gidi.[signature][hline]valandil ownz j0o! i'm a rockstar.kthxby. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Kanada soğuğuyla ünlüdür. Arkadaşım otobüs durağında beklerken yüz felci geçirdi soğuktan :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Head, 22 Kasım 2005 12:40 tarihinde demiş ki: windshade'de kanada'dadaydı bi ara o aklıma geldi şimdi,ey gidi. aferin bizimde aklımıza getirdin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Giovanni, 22 Kasım 2005 12:38 tarihinde demiş ki: kanakdada okuyan bi arkadaş var ona yolliim bakalım doğruluk payı var mı :) warmıymış doğruluk payı??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 tam deli ya :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eahea o kadar kar yaıyomu hakkaten o[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya demeyin kanada yaa ühü yaa 1 ay var sevgilimin gelmesine :([signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 adam dogduna pisman olmus[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Azuhahhahahahahaha....Güzelmiş çok teşekkürler....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Bu da nokta. Nostalji için LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 adam salakmış. kışa doğru kanadaya yaza doğru da floridaya gidiyor. tam tersini yapsa babalar gibi yaşar.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 5 ay sonra vermiş arabayı tamire.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 :) al işte illa kendisine bi zarari olunca küfredrler ztn[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ahuahu süpermiş :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Şanssızmış bayağı eheh.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 >>>- 10 Mayıs >>>Florida'ya taşındım. >>>- 13 Mayıs >>> Hortum cıktı. evimi bulamıyorum..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 emailime gelmişti 1-2 ay önce çok beğenmiştim. çok komik..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar