Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flame Strike ile ilgili buglar.

k-Potti

Öne çıkan mesajlar

Iyı günler kurduğumuz serverımızda bazı bug' lar çıkmıştır bunların nedenlerini anlayamadım bir yardımınız dokunucaksa cevaplarınızı bekliyorum.

1) Flame Strike atarken tp patlatınca freeze time kalkıyor.
2) Bir kişi bleed aldığında flamestrike ı freezetime sız atabiliyor.

flame, strike, tp, bleed şeklinde aramalar yaptım forum da fakat bu buglarla karşılaşmadım cevabınızı bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

adam scriptindeki problemler için çözüm istiyor, oyuncular bug yapmasın diye. ne yani adamlara taba basın bug oluşmasın lütfen mi diyecek? playerlarda aa biz büyü atarak koşmayalım taba basalım dicekler?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman yarayı yamalamak olur, içdeki gerçek problemin sebebini çözmek daha mantıklı. onun için dedim function ve itemı değiştirin diye. sd diye spelldelay functionı var mesela, bandaj da aynısını kullanıyor. bandaj kullanıp nightsight atınca 1 saniyeye düşmüş oluyor freeze, dolayısıyla item hemen uneqip oluyor ve player koşmaya başlıyor.

copy paste ve rename ile yeni functionlar yazılarak bug kökten kalkabilir.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

sd bla bla sına

if ()
if ( > )
return 1
else
src.findid.i_freezeitemimidirnedir.timer
endif
else
src.newitem i_freezeitemimidirnedir
src.new.equip
src.new.timer
endif

eklersek olabilirsanırım boylece zaten varsa hangisi uzunsa o kalır. yoksa da normal döngü döner.[signature][hline]İşte Hizmetlerim
1- Web Tasarım ve Hosting
2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail
3- Online Oyun Tanıtımları
4- Ucretsiz Blog Hizmeti
Sosyal ağlarda paylaş

su anki scp

[function sd]
if (() || () || ())
if ()
findid.i_spdelay_man.remove
elseif ()
findid.i_spdelay_woman.remove