Goering Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 burdan oynasana eski snn ultima online forum arşivini açtı (nostalji) ahahha süper o günleri hatırlamak..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 inanılmazdı ya keşke yeniden açılsa ama üye alırken çok seçici olsa hatta mümkünse sadece eski üyeleri alsa..[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. ruby, 12 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki: ben asla burnumu karıştırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 snn'de madenci olarak oynadım ve oyunu bilmediğim için çıkan ore'leride sömürürlerdi bunlar sana yaramz diye :) fakat snn açıldığında gerçekten seçici olmaları lazım ve hala elimde snn'e ait cd var. Aslında uo cdsi fakat yükleyince içinde snn clienti hazır :) antika antikaaa[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 snn açılmıyor ki?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sanane = Oynasana[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yok onu demiyorum, "snn açıldığında seçici olmaları gerek" demiş masteis, osn'nin uo serveri falan açacak hali yok herhalde, nostalji olsun demişlerdir.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ahah "Magnvs buvda hevşey vağ mı?" journeyman sws olaran 30 kişilik loncam vardı benim, var mı ötesi :p. güzeldi yav dövüşlü chat![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bulva nın atı vardı Shelby diye 1 tane nightmare. (spawnı coktan kaldırılmıstı). adam onun ustundde uzerınde blackrock set (blackrock cıkmazdı madenlerden cok kasıntıydı) brit te order chaos savasında bunu kesmıstım. nightmare ını de kesmıstım forum acmıstı Shelby öldü senı gebertcem Zealot diye. bi bulsam okuyacam ahh ahh ne gunnerdı :)[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Benim de direwolfum atılgan kaybolmuştu, foruma yazmıştım dalga geçmişti millet "kurtuna atılgan diye ad koyarsan uzayda kaybolur mr. spacka kaçar" falan diye lol. ben de aramalardayım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 lol, şuna bakın 4 yıl 11 ay önce benden bir msg :). http://www.oynasana.com/forum/m32553[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 AHAHAUAUHAHAUAH[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Evet bomba, süfer, hiper mesajlarımı bulmaya başladım yavaş yavaş. Guild arıyom moonglow merkezli olusa ii olur Moonglow pklar tarafından kuşatıldı we haraç almadan gitmiyo deyyüssler :( Silahların özelliklerini (+10 , +15) fln nsl anlıyozzz[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 "Guild arıyom" konusundaki hayat hikayeme dikkat![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hey gidi günler...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 süper bea. newbielık dönemimi okuyup okuyup gülüom simcik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Süper ya geri gitmek istiyom :(. Silphatos Team Violentus 13 Ocak 2001 13:50 %0 Mesaj Dostum Şikayet hayat hikayem ; Daha 17 yaşındaydım annem,babam ben 3 aylık iken Lort Brit'in dahi adanları tarafından kesilirler.Suçları ise at tame edip satmaktı.Lord Britin slk adamları ormanı shplendiği için moonglowa geçmek zorunda kaldım.Anamın işini sürdürmeye karar werdim(yaş 23)Amma ilk 3 atım PKlar tafafından gasp edilirler.O günden sonra tam 3 yıl ormanda war skilllerimi we stemi artırıp o pkları bulmaya çalıştım.Tam döndüğüm gün bir panayır olduğunu öğrendim.Üstün 'İleri bakış' açısı yeteneğimle PKların panayırı basacaklarını anladım ve 20.00ı bekledim durdum.18 sıralarında darkın düğün töreninde werilen içkiler yüzünden SARHOŞŞŞ olmuştum ki bu hayatımın bitmesine neden olacak birşeyden beni kurtaracağını bir daha ki gün anlayacaktım.Ormandaki ewimde şekerleme yapmaya karar werdim amma uyandığımda sabah 5.00 sularıydı we pk gebertmek başka bir sonbahara kalmıştı.Bundan sonra moonglowda eziq eziq yaşamaya dewam ettim ,halada ediyom... (Bu mesaj 13 Ocak 2001 13:51 tarihinde Botanika tarafından güncellenmiştir) [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 13 Kasım 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ateş nası yakcam lol[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 puahuahauh sliphatos'a isyan; Yeter be uo.stratics.com dan bAK iste ahaha[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 O bana kızan Hush da şu an Call of Duty klanımda takım arkadaşım haehh.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 13 Kasım 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ağlasam yedir cok duygulandım Soul[alderia] o zaman kimse cevap vermemisbakalım kimse hatırlıyormu orson'u [Bu mesaj Cuce tarafından 13 Kasım 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ahah şu güzelmiş baya :) hey gidi eski günler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 oha cok guzelmis :)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 iyh o gunleri haylen hatiliorum kac kac karincalar gelior kac olm cekil onundem bayanlar onden !! =) sanane tkr acilirsa iyi olur ya ..[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 +lı viking istiyom 15 k weririm üstüne bide +3 rune axe (vay be 15 ka :p). Makasla saçımı we sakalımı kesemiyorum yardım (hala ateş nasıl yakılır onu soruyorum lol)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 13 Kasım 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 off silphatos efsaneymişsin be! iki topic açmış başlıklarda bi soru içerde başka soru heuheuhe.[signature][hline]FİLTHY PLAY!*********...[Bu mesaj Fistan tarafından 13 Kasım 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar