Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya biri benle dalga gecio yada bilgisayar basinda delirmeye basladim =([spo1=bu ne yaaaaaa??? =((][/spo][signature][hline]o_0 _________________________Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 çarpılmış senin chara kaya büyü yapmışlar , en yakın zamanda bi hocaya okuttur kendini , fazlada büyülerle oynama :yapma:[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 22 Kasım 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 oda güzel:)[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende havada ucusan melekler goruyorum delırıyormuyuz ne?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Cz de yatır var yatır ondan oluor[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bizim clan leader i nede atmislar isimsiz pm olm uzaylilar USKO serverlarini ele gecirdi bence =([signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 azudhaud :D MarLon geLioz Birasdan ayrıLma cz den devam etcez boss kestik bi kaç tane :P[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 tmm takiliom buralarda[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 gel benim priest la seni bi okuyam ufleyem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: noma, 22 Kasım 2005 04:39 tarihinde demiş ki: Cz de yatır var yatır ondan oluor Kopar:D:D:D.sadasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sundryse pm attın da bizi mi yiyon bakim sen afacan?[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 peki pm de ne yazıyo? (dert oldu içime:))[signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D [Bu mesaj CaptainCyClone tarafından 22 Kasım 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: CaptainCyClone, 22 Kasım 2005 09:15 tarihinde demiş ki: peki pm de ne yazıyo? (dert oldu içime:)) Sundres ağa gold barlar kalktı ama karaborsasından varsa el altından bi kaçtane versene :D[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NIKO67 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 muahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: MetalStyl3, 22 Kasım 2005 09:41 tarihinde demiş ki: Sundres ağa gold barlar kalktı ama karaborsasından varsa el altından bi kaçtane versene :D zuhahahahahahahaha sundires aga ne demiş:D[signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bel ki adam ismini boşluk yapmiştır[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeTTeN KeDeRDen!!!BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! baramus kıralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 i saw dead people; they re ghost admins ;)[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 bu arada 10060 i da pek sevmeye bashladim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bu SS sana ait belliki ama seni göremiyorum ben bu SS de stealth moduna mı geçtin :P[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ordaki mage benim o_0[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 i see stupid ppl. they r everywhere[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hmm uzerimize alinalimmi ?[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Marl0_on, 22 Kasım 2005 12:05 tarihinde demiş ki: ordaki mage benim o_0 ben bugün anlama özürlü günümdeyim sanaırm neden kendine PM attın o zaman pro_rez sen isen yemeği fazlamı kaçırdım ne o_@[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 o priest abi arkamda oturuo str ye 1 stat verdiydim kaslardan biraz iri gozukuom (H) xD[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 senin kıyafetler afili zaten bro_rez sönük kalmıştır ondan :P[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 :D[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar