Foster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Dünkü maçı 'bir İsviçreli olarak' izlediğini açıklayan FİFA başkanına TEPKİNİZİ dile getirmek ister misiniz? FİFA başkanı, Türkiye ile ilgili çok sert bir açıklama yaptı ve sert iddialarda bulundu. Ancak aynı açıklamada maçı bir 'İsviçreli olarak izlediğini' de itiraf etti. Durumu protesto etmek isterseniz, haber başlığını tıklayın... ALTTAKİ METNİ FAKS YA DA EPOSTA MESAJI ŞEKLİNDE FİFA'YA GÖNDEREBİLİRSİNİZ... Attention to FIFA Management, We have listened Sepp Blatter's comments in Press Meeting today. Not only his remarks are not objective but also partizan which may result undesirable results between countries. All events' happened in first match in Switzerland have not been taken in consideration but only short period of time after the revenge he talked to press emotionally. His speech is not suitable for a FIFA president, we hereby advise FIFA's executive board to take proper actions. Best Regards, FIFA Yonetiminin dikkatine, Bugun Sepp Blatter'in basın açıklamasındaki yorumlarını dinledik. Yapmış olduğu yorumlar tarafsız değildir bunun yanı sıra yanlıdır. Bu konuşmaları FIFA dışında ülkeler arasında istenmeyen sonuçlara bile sebep olabilir. İlk maçta olan olayların hiç birisi dikkate alınmadan, rövanş maçından kısa bir süre sonra yapmış olduğu duygusal açıklamalar FIFA başkanına yakışmamaktadır. Tüm bunların sonucu olarak FIFA yonetimine bundan sonra doğru adımları atmasını öneriyoruz. Saygılarımızla FIFA House, 8030 Zurich, Switzerland Fax: +41-43/222 7878 [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] kaynak:nethaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 öneriyoruz yoksa sizide döveriz ahahh[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben kendisine kafa atarak tepkimi göstermek istiyorum. onu nası yapcez...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 fifaya kafam girsin diye ekleseydin sonuna saygı yerine[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 17 Kasım 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 böyle adreslere hiç güvenmem ve mesaj atmam okunduğu veya dikkate alındığı gibi birşey yok bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ama yolladım bi tane!! media olana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ulan bu herifler gıkını çıkarmadı isviçrede o kadar küfre bilmemneye burda şimdi ezilen taraf oldular bi sürü dayak yemişler. türklere bok atalım da dayak yemiş olsak da olur diyolar yani.az yemişler.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Adamlar kendileri baslatti cirkefligin alayini yaptilar ama onlarinki hep ortpas edildi. Ben zaten sonucun bu vaziyette olucagini biliyordum. Acikcasi cok sasirmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HedeHude Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Fifa başkanı nereli acaba biliyormusunuz ? Adam isvicreliymiş dinlermi hic adam zaten daha gözlemcilerin raporu gelmeden türkiye men edilebilir diyo direk. Masa başında iş bitiriyor adam biz kıcı kırık maili yollasak nolacak :([signature][hline] Gelecek senin olsun.Ben güzel geçmişimi istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben bi güzel dövmek isterdim o herifi...... :) buna bi çözüm yokmu arkadaşlar ehehe[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Web sitesi yapayım istiyosanız ahaha =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Mike, 17 Kasım 2005 17:39 tarihinde demiş ki: öneriyoruz yoksa sizide döveriz ahahh lol, dürüst bir yorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Foster, 17 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: yonetimine bundan sonra doğru adımları atmasını öneriyoruz. Olllmmm Akıllı olun lan lavuklar ! said: Foster, 17 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: FIFA House, 8030 Zurich, Switzerland yollasan ne olur yollamasan ne olur ? Kapıdan içeriye girmez o mektup adrese baksana.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sallamazlar bile o yummiler.... ama genede göndercem[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 :lol: Aklıma Galatasaray taraftarının Uefa'ya yolladığı mail geldi birden. O mail ise şöyle bir şeydi; Sir, Are you from Fenerbahçe or from Besiktas, the Turkish other football teams.They are our together & forever competitors. You say that Turkish can not come to the match. but we must come!The supporters are the twelweth player in a team,why are we playing with one player absent! We protest you! As you know English Police still carry no gun,and they say that they can not protect Turkish from the holigans!So why are they still not carrying guns.Everybody must be clever! If no Turkish for the match,then why are we not making the match in a sideless stadium. Galatasaray will take the cup anyway,we are just protesting.This is only protesto but if no protesto is enough we know other ways. Uefa must be clever. ... Everyone must be clever. ... Ehehe yani neymiş. Uefa akıllı ol! Aklını alırım ulan![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya bırakın arkadaşlar herifler 2012 ev sahipliği olayını kafadan bitirdiler. şimdide kupalardan men diyolar hakketten kafam girsin herif o yaşa gelmiş hala fifa başkanı gözleri bozulmuş dolaısıyla!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben mail yolladım ordan yazanı c/p yaptm bide kendi görüşlerimi yazdım cvp geldi..: This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed. [email protected] DISCLAIMER The information in this email and any attachments is confidential and intended only for use by the intended recipient(s). If you are not the intended recipient of this message, please notify the sender immediately, and do not disclose or make copies of this message. herkes aynı şeyi gönderince herlade onlar da herkese b cbı gönderdi..bide bizden bu msjı hazırlayanı söylememizi istiyolar çok zeki bu herifler :))[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 O isveçlilere KAfam girsin başka birşey demiyorum ben.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bven üstünde çin işkencesi yapmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 isveçliler naptı size?[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar