Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Cok acır dedıler ama acımıyor ve cok yakıstı ama ustune yatamıyorum dun gece delırcektım soluma yatmak ıstıyorum yatamıyorum yattımmı 5 dk sonra uyanıyorum acısından sonra boyle sacma sapan bır gece gecırdım ama guzel oldu...[hline]Cok Yorgunum Ve Cok Mutluyum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 resim koyabılırsen koysana[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 deldiren deldirene böle giderse baylar diye topic açılmıcak emaleth amacına ulaşıcak :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Delikli Metall :P[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAZUKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 LIama kulağına yakışmıştır küpe :>)[hline]b*a*z*u*k*a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ohoo forumda herkes Delikli Nane olmuş be![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bende yaptıracamda şimdi okulda azar hocalar fln die tırsıom wla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bi sen kalmıştın Elexa,bu arada Metall yakıştırmadım sana ama tabi kendi zevkin fakat ben polo olmam.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ne var yaw küpede güzel durur bence ama ben tırsıyom o yüzden yaptırmam :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bence pek hoş durmuyor, ne biliyim ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Kulağın kıkırdak bölgesinde hormon salgılarını etkiliyen sinirler olduğunu ve bu sinirlerin uyarılmasının iyi yada kötü etkiler yapabiliceğinizi bilmiomusunuz? Hatta bunun tedavisi bile vardır bazı kulakdaki nokdalara iyne batırıyorlar ve kilo vermeni sigarayı bırakmanı sağlıyorlar ama bu noktaların tamamı iyi etkileri bırakmıyor mesela sürekli bir baş ağrısı yaratabiliyor insanlarda eğer tam o noktaya gelirse delik yada çok daha ciddi olaylar yaratabilir mesela kermitin yemek yemeyi azaltan noktasına bi iyne batırsan 10 kilo olur :) Bence kıkırdağı deldirmek çok sakat bişi ablam çok istiyorudu 2 3 delikleri ama annem bu yüzden deldirtmedi(ablam zaten delü bide sinirlerini dürtüp dahadamı delirtelim:))[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 benim de deliik. ama kıkırdak değil. tanıdıklarımın %90 ı yakıştı dio valla. hehe kim takar kimin ne dediğini ayrıca.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Saeros, 09 August 2003 14:48 tarihinde demiş ki: Delikli Metall :P[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... :D[hline]Cok Yorgunum Ve Cok Mutluyum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 evet ole birisi vardı akapunktur noktasından deldirdgi icin cok kilo kaybı olmus[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar