Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okullar tatil mi topic'i

Voys

Öne çıkan mesajlar

yarın değil de çarşamba angutlar angutu bir sınavım var ona çalışma lazım tatil olsun okul..[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 22 Kasım 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
said:
Dela, 22 Kasım 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
tatil degil ulan, essek kadar adam oldunuz. biz 12 yasinda giderdik tipis tipis.

senin okulun tatil etmiyo diye yetemen.

Soludugun hava dahil o dahil bu dahil hepsi dahil ziyan...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 22 Kasım 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
yarın değil de çarşamba angutlar angutu bir sınavım var ona çalışma lazım tatil olsun okul..

ben çalıştım o sınava olmasın. Sinan Hocamız geçirsin boruyu, biz de yemeden başkasına devredelim =)[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

İstanbuldaki bir çok sürücü Kar,Yağmur gibi doğal şeylerden beyincikleri sulanıp gaza basmayı unuttuğu için, haliyle trafik alt üst olacaktır...

Buda okulların tatil olması için güzel bir sebep olsa gerek.[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

yaa yardırsın bu gece iptal olsun sınavlar[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

heeey vize haftam daha 4 tane vize var oleeey
kar yağsın da gidemeyelim.
tabi şu adiliği yapmam lazım
bakın ve ağlayın
nihahahaha[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...