regulus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bende age of shadows yüklüydü.(osi'de bedva oynama süreci için yüklemiştim)ancak sphere 0.552i çalıştırdığımda aos'u kabul etmedi.karakter seçme ekranına kadar geliyor paladin falan var tabi olmaz diyor.normal bir karakter seçersem creating... de kalıyor. şimdi 2 sorum var; 1-aos destekleyen sphere versiyonu varmı? 2-yoksa,ben nasıl eski haline çeviririm bunu silip tekrar kurdum.second age'e dönü ohoo o da olmuyor tabi o da fazla eski.nasıl sphere 0.55'e uyumlu hale getirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bildigim kadariyla 0.99z ve sonrasi destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 buldum indirmeye başladım inşallah destekliyordur sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar