Nefr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Selamlar. Daha önce de nb olmuşluğum var, kendimi çok çaylak hissetmişliğim de oldu, olmadı değil. Lakin bu kadarı biraz fazla. Daha oyuna başlayamadım ama yine de problem yaşıyorum, ayıptır. Şimdi sorun şu; halihazırda EU serverlarında online olan arkadaşlar olduğunu öğrendim az önce, peki acaba rica etsem birileri ana sayfadan account managementa girmeyi deneyip sonucu buraya yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bu arada orc falan değilim, eskiden kalma o, deneme amaçlı yapmıştım bir ara, elime yapıştı, duruyor hala. Normalde biraz daha yakışıklıyımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben ben eu sitesine bile giremiorum su anda.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 siteye giriyo fakat server lar down gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ohh *!rahat bir nefes alır* Sağolun arkadaşlar. Oh be kardeşim, denemediğim proxy, kurcalamadığım ayar kalmadı. Madem siteye giremiyorsunuz gelip topic açsanıza buraya, niye paniklettiriyorsunuz beni =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Şu anda girdim ve açtım accountumu bu arada. Olay patiye topic açmakmış meğer lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ne kadar uygunsuz bir baslik hemen kitliyorum ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Topic açmaya ne hacet o sitenin standardı offline olma hali.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 NERF NEFR![signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 alyans olmican heralde Nefir, di mi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Alyansın nesi var ya! Çirkin hordelar...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Sensible, 17 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Alyansın nesi var ya! Çirkin hordelar... Dancing elves videosunu izle alyansın nesi var anlarsın[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Memati 11 lvl Human Paladin Chrommagus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mutluluk Alliance'da... Medeniyet gormemis `Suru`nun bunu anlamasi beklenemez tabii. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hordenin tanımı: Vahşi. Saldırgan. Agreasif. Gözü kara. Güçlü. Boyun eğmeyen. Dize gelmeyen. Kural tanımayan. Yıkıcı. Ezici alliancenin tanımı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ittifak. genkçi, görev yaptırmayan, level 20 gençlere dalan level 60 izbe topluluğu :D[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [Bu mesaj Zeppelin tarafından 17 Kasım 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 onur,gurur,güç,uygarlık,bağlılık,dayanışma,x,y,z,vs...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Zeppelin, 17 Kasım 2005 23:55 tarihinde demiş ki: ittifak. genkçi, görev yaptırmayan, level 20 gençlere dalan level 60 izbe topluluğu :D kardeşim benim hey gidi lol :) [Bu mesaj porsuk tarafından 17 Kasım 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Horde'un tanimi `Suru` iste. Bildigin suru... Salmislar Mulgore'a bunlari. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 adam accountu açtı ve KAYBOLDU hehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Aaa Eno yetkiliymis burda. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o site paso göçük :D hele account management bölümü hep öle ama ben firefox ile takılıom o nedenle. yoksa explorerda girmeye çalışınca girio. firefox hastalarına duyuruom da :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 of newbie'lik zamanlarında oyundan aldığım zevk geldi aklıma, nası büyüleyiciydi. yemeğe gitmek istemiyordum, şimdi sıkıntıdan kilo aldım yine. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 @mirage, geçen gün bi arkadaşın charı asılı kalmıştı bi bak felan die accountunu verdi ben de dier charları ile girdim asılı kalan düşsün die. girdiğim char da lvl1 humandı. off oyunu ilk aldığım da girdiğim sahne oluştu aynen 2 arkadaş ekrana baktık, müzik etkiledi ortam aynı ortam kurtlara daldık ilk gene hehe çok tuhaf oldum. eski günleri özledim sonra honor farm ve dier bilimum farmlar aklıma gelince o büyü bozuldu hehe[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Horde oynarken insan savaştığını hissediyor We Ride Together We die Together![signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Memati 11 lvl Human Paladin Chrommagus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: muzcu, 18 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki: @mirage, geçen gün bi arkadaşın charı asılı kalmıştı bi bak felan die accountunu verdi ben de dier charları ile girdim asılı kalan düşsün die. girdiğim char da lvl1 humandı. off oyunu ilk aldığım da girdiğim sahne oluştu aynen 2 arkadaş ekrana baktık, müzik etkiledi ortam aynı ortam kurtlara daldık ilk gene hehe çok tuhaf oldum. eski günleri özledim sonra honor farm ve dier bilimum farmlar aklıma gelince o büyü bozuldu hehe gece gece harika geldi cok güldim dogrusu.. bende ilk kastıgım lvl 60 ı satmıs aynı gun 0 wow almıstım... bunuda satarım diye ne heycanla char kasmıstım hey gidi günler ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar