Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newbielik de bir yere kadar...

Nefr

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.

Daha önce de nb olmuşluğum var, kendimi çok çaylak hissetmişliğim de oldu, olmadı değil. Lakin bu kadarı biraz fazla. Daha oyuna başlayamadım ama yine de problem yaşıyorum, ayıptır.

Şimdi sorun şu; halihazırda EU serverlarında online olan arkadaşlar olduğunu öğrendim az önce, peki acaba rica etsem birileri ana sayfadan account managementa girmeyi deneyip sonucu buraya yazabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 17 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
Alyansın nesi var ya! Çirkin hordelar...

Dancing elves videosunu izle alyansın nesi var anlarsın[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper
Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper
Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO.
Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO.
Memati 11 lvl Human Paladin Chrommagus

Sosyal ağlarda paylaş

o site paso göçük :D hele account management bölümü hep öle ama ben firefox ile takılıom o nedenle. yoksa explorerda girmeye çalışınca girio. firefox hastalarına duyuruom da :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

of newbie'lik zamanlarında oyundan aldığım zevk geldi aklıma, nası büyüleyiciydi. yemeğe gitmek istemiyordum, şimdi sıkıntıdan kilo aldım yine. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

@mirage, geçen gün bi arkadaşın charı asılı kalmıştı bi bak felan die accountunu verdi ben de dier charları ile girdim asılı kalan düşsün die. girdiğim char da lvl1 humandı. off oyunu ilk aldığım da girdiğim sahne oluştu aynen 2 arkadaş ekrana baktık, müzik etkiledi ortam aynı ortam kurtlara daldık ilk gene hehe çok tuhaf oldum. eski günleri özledim sonra honor farm ve dier bilimum farmlar aklıma gelince o büyü bozuldu hehe[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 18 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
@mirage, geçen gün bi arkadaşın charı asılı kalmıştı bi bak felan die accountunu verdi ben de dier charları ile girdim asılı kalan düşsün die. girdiğim char da lvl1 humandı. off oyunu ilk aldığım da girdiğim sahne oluştu aynen 2 arkadaş ekrana baktık, müzik etkiledi ortam aynı ortam kurtlara daldık ilk gene hehe çok tuhaf oldum. eski günleri özledim sonra honor farm ve dier bilimum farmlar aklıma gelince o büyü bozuldu hehe

gece gece harika geldi cok güldim dogrusu.. bende ilk kastıgım lvl 60 ı satmıs aynı gun 0 wow almıstım... bunuda satarım diye ne heycanla char kasmıstım hey gidi günler ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...