senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ne önerirsiniz.? Öyle pahalı bişiler istemiyorum, çok araba yarışı oynazdım grand tuorismo 4 ile tanışana kadar :) ps2 koluylada bi yere kadar oynayıoyor. mümkünse hem pc hemde ps2 de çalışan bir direksiyon arıyorum. birde hep manual vites kullanırım manualde rahatsızlık vermiyecek bişiler olsun.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bizim antakyadaki köyün bi delisi vardı elinde direksiyonla gezerdi ogeldi aklıma[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 microsoft sidewinder bi kere alınacak birşey sonuçta , eğer maddi durumun müsaitse bunu almanı tavsiye ederim , fiyatı en son 99 euro; ; civarındaydı sanırım[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 21 Kasım 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 21 Kasım 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yanlız arkadaş hem ps2 hem pc de çalışıcakdan istemiş:D bide manual vites olayı ileri ve geri şeklinde oluşuo arabalardaki gibin deil:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 pahalı bence 99 euro bide sonra direksiyonla oynamak bayar diye pahalı almak istemiyorum...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tabii canım :) bazıları direksiyonun abzürt yerinde oluyor ulaşamıyorsun. öyle olsa debriyaj pedalıda isterim ben :D[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sana tek tavsiyem snopy yada türevlerini alma.. yani iyi marka al misal ms logi etc..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kalitesizmi oluyor snopy direksiyonlar? benim aklımda snopy vardı firmanın 3 gamepad 1mikrofon 1 joyistik 1de kulaklıığını kullanıyorum bir sorunum yok özellikle pcde kullandığım gamepad 2. yılını geçti sadece bol bol tuz birikintisi var üzerlerinde :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Christoph_Vassel, 21 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: microsoft sidewinder bi kere alınacak birşey sonuçta , eğer maddi durumun müsaitse bunu almanı tavsiye ederim , fiyatı en son 99 euro; ; civarındaydı sanırım zuahah bende var bu. baya bi önce 60-70 bişeye almıştım kdv dahil. bayaa oluo ama. hala taş gibi. hatta windows açılırken dönüo force'dan dolayı çat diye yere düştü 4-5 kere tek çizik var o da yani o kadar küçük ki cd'de olsa etkilemez :D. bu arada direksiyonda snoopyler ıyk ö[Bu mesaj PrudenT tarafından 21 Kasım 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 En iyisini mi almak istiyorsun? O zaman tek seçeneğin var. Çünkü daha iyisi yok! Logitech Driving Force Pro ürün ile oynanan Live for Speed videosu için tıklayın Aslında 175 derece dönüş açısına sahip bir ürün ama 900 dereceye kadar dönüş destekliyor! WinningManTeam'den çekeceğiniz driverlar ile açısını ve sertliğini ayarlayabilirsiniz. Pedalları oldukça konforlu. Force feedback inanılmaz güçlü ve her şeyi size aktarıyor. Çakıl taşları üzerinde gidiyorsanız bunu direksiyonda bire bir hissediyorsunuz ya da tekerlek kaldırıma sürterse bunu direksiyonda hissediyorsunuz. Fakat ürün pahalı ve ülke sınırları içinde bulmak zor oluyor. Ancak E-bay bu konuda yardımcı olacaktır :D[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yok bende snopy wardı direksiyon kiti .. dead zone çok fazlaydı ..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sorması ayıptır dead zone ne oluyor?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende var bu microsoftun kinden aldım duruyor öyle 50 kaada satacam adam bulamıyorum :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar