Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

direksiyon alacam

senko

Öne çıkan mesajlar

ne önerirsiniz.? Öyle pahalı bişiler istemiyorum, çok araba yarışı oynazdım grand tuorismo 4 ile tanışana kadar :) ps2 koluylada bi yere kadar oynayıoyor.
mümkünse hem pc hemde ps2 de çalışan bir direksiyon arıyorum.

birde hep manual vites kullanırım manualde rahatsızlık vermiyecek bişiler olsun.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

microsoft sidewinder

bi kere alınacak birşey sonuçta , eğer maddi durumun müsaitse bunu almanı tavsiye ederim , fiyatı en son 99 euro; ; civarındaydı sanırım[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 21 Kasım 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 21 Kasım 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pahalı bence 99 euro
bide sonra direksiyonla oynamak bayar diye pahalı almak istemiyorum...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

tabii canım :)
bazıları direksiyonun abzürt yerinde oluyor ulaşamıyorsun.

öyle olsa debriyaj pedalıda isterim ben :D[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

kalitesizmi oluyor snopy direksiyonlar?
benim aklımda snopy vardı
firmanın 3 gamepad 1mikrofon 1 joyistik 1de kulaklıığını kullanıyorum bir sorunum yok
özellikle pcde kullandığım gamepad 2. yılını geçti sadece bol bol tuz birikintisi var üzerlerinde :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Christoph_Vassel, 21 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki:

microsoft sidewinder

bi kere alınacak birşey sonuçta , eğer maddi durumun müsaitse bunu almanı tavsiye ederim , fiyatı en son 99 euro; ; civarındaydı sanırım

zuahah bende var bu. baya bi önce 60-70 bişeye almıştım kdv dahil. bayaa oluo ama. hala taş gibi. hatta windows açılırken dönüo force'dan dolayı çat diye yere düştü 4-5 kere tek çizik var o da yani o kadar küçük ki cd'de olsa etkilemez :D. bu arada direksiyonda snoopyler ıyk ö

[Bu mesaj PrudenT tarafından 21 Kasım 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

En iyisini mi almak istiyorsun?
O zaman tek seçeneğin var. Çünkü daha iyisi yok!
Logitech Driving Force Pro
ürün ile oynanan Live for Speed videosu için tıklayın
Aslında 175 derece dönüş açısına sahip bir ürün ama 900 dereceye kadar dönüş destekliyor! WinningManTeam'den çekeceğiniz driverlar ile açısını ve sertliğini ayarlayabilirsiniz. Pedalları oldukça konforlu. Force feedback inanılmaz güçlü ve her şeyi size aktarıyor. Çakıl taşları üzerinde gidiyorsanız bunu direksiyonda bire bir hissediyorsunuz ya da tekerlek kaldırıma sürterse bunu direksiyonda hissediyorsunuz.
Fakat ürün pahalı ve ülke sınırları içinde bulmak zor oluyor. Ancak E-bay bu konuda yardımcı olacaktır :D[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

bende var bu microsoftun kinden aldım duruyor öyle 50 kaada satacam adam bulamıyorum :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...