robert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Sphere serverda mavi olarak gordugumuz playerlar mor pklarda baska bir renktir muhtemelen ; bunlari nasil sphere serverdakine benzetebilrim ayrica spell cast ederken targeti secmeden spell sayi soyluyor bunu nasil fixlerim ? ınsanin hevesini kaciriyo bunlar ... simdiden cok sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 lol, onu fixliceksin ha eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 zaten olması gereken bu: target seçmeden büyüyü yapar.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hehe harbi fixlersin sen onu yapabilirsin lam[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Eh bu durumu şu şarkı uygun gider: Böyle gördük, böyleeee gördük. Böyle gördük, böyleeee gördük. Biz Free Shardlarda böyleeeeeee gördük.[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Zed, şimdi demiş ki: bi üstteki mesajları quotelamıyoruz. heheheheheheehehehehehehehe :/ [Bu mesaj Zed tarafından 09 August 2003 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bu alanci tavrin yerine gorevine uygun duseni yapsan daha iyi olur.Insanlarin gozunu korkutmayın; Isım renklerinin cozumunu buldum ; spell cast olayinida c# bilgim 0 olmasina ragmen yaklastim diyebilirim. Spheredeki tag var gibi komutlari runuoda nasil uygulayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: robert, 09 August 2003 23:23 tarihinde demiş ki: bu alanci tavrin yerine gorevine uygun duseni yapsan daha iyi olur. kimsenin görevi değil burda sana yardım etmek.. sanırım bu laf ceday'aydı.. moderatorların görevi forumda düzeni sağlamak. + o şunu nasıl fixlerim diye ugrastıgın şey, pre-casttir. osi'de böyledir. sphere'da öle değildi tabi şaşırdın belki ilk görüşünde ama doğrusu odur. fixlemeye calısma bosuna.. [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 10 August 2003 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 runuo'da tag falan yok. git C# ögren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 arkadas ultima online degil "ultimate online" yaratmaya calisiyor, biz buna free shard sendromu diyoruz. Quakeimsi UO... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Nerde nasil oldugu onemli degil kanımca guzel degil sphere'de daha uygun olmus bende oyle yapmak istiyorum. "m_Caster.PublicOverheadMessage( MessageType.Spell, m_Caster.SpeechHue, true, m_Info.Mantra, false );" bunu kaldirip target secildikten sonra uygulamayi denedim bu sefer birsey demiyor. Bunun yazdigi satira sphere tabiriyle "tag" kullanarak m_info.mantra'yi tagimiza esitletip asagidaki satirlarda kullanmak istiyorum. Yardim edebilecekmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar