robert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Sphere serverda mavi olarak gordugumuz playerlar mor pklarda baska bir renktir muhtemelen ; bunlari nasil sphere serverdakine benzetebilrim ayrica spell cast ederken targeti secmeden spell sayi soyluyor bunu nasil fixlerim ? ınsanin hevesini kaciriyo bunlar ... simdiden cok sagolun.
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 zaten olması gereken bu: target seçmeden büyüyü yapar.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hehe harbi fixlersin sen onu yapabilirsin lam[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i]
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Eh bu durumu şu şarkı uygun gider: Böyle gördük, böyleeee gördük. Böyle gördük, böyleeee gördük. Biz Free Shardlarda böyleeeeeee gördük.[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey
taz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Zed, şimdi demiş ki: bi üstteki mesajları quotelamıyoruz. heheheheheheehehehehehehehe :/ [Bu mesaj Zed tarafından 09 August 2003 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
robert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bu alanci tavrin yerine gorevine uygun duseni yapsan daha iyi olur.Insanlarin gozunu korkutmayın; Isım renklerinin cozumunu buldum ; spell cast olayinida c# bilgim 0 olmasina ragmen yaklastim diyebilirim. Spheredeki tag var gibi komutlari runuoda nasil uygulayabilirim?
taz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: robert, 09 August 2003 23:23 tarihinde demiş ki: bu alanci tavrin yerine gorevine uygun duseni yapsan daha iyi olur. kimsenin görevi değil burda sana yardım etmek.. sanırım bu laf ceday'aydı.. moderatorların görevi forumda düzeni sağlamak. + o şunu nasıl fixlerim diye ugrastıgın şey, pre-casttir. osi'de böyledir. sphere'da öle değildi tabi şaşırdın belki ilk görüşünde ama doğrusu odur. fixlemeye calısma bosuna.. [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 10 August 2003 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 runuo'da tag falan yok. git C# ögren..
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 arkadas ultima online degil "ultimate online" yaratmaya calisiyor, biz buna free shard sendromu diyoruz. Quakeimsi UO...
robert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Nerde nasil oldugu onemli degil kanımca guzel degil sphere'de daha uygun olmus bende oyle yapmak istiyorum. "m_Caster.PublicOverheadMessage( MessageType.Spell, m_Caster.SpeechHue, true, m_Info.Mantra, false );" bunu kaldirip target secildikten sonra uygulamayi denedim bu sefer birsey demiyor. Bunun yazdigi satira sphere tabiriyle "tag" kullanarak m_info.mantra'yi tagimiza esitletip asagidaki satirlarda kullanmak istiyorum. Yardim edebilecekmisiniz?
Öne çıkan mesajlar