Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUO yardim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sphere serverda mavi olarak gordugumuz playerlar mor pklarda baska bir renktir muhtemelen ; bunlari nasil sphere serverdakine benzetebilrim ayrica spell cast ederken targeti secmeden spell sayi soyluyor bunu nasil fixlerim ?
ınsanin hevesini kaciriyo bunlar ...
simdiden cok sagolun.
Mesaj tarihi:
Eh bu durumu şu şarkı uygun gider:
Böyle gördük, böyleeee gördük.
Böyle gördük, böyleeee gördük.
Biz Free Shardlarda böyleeeeeee gördük.[hline]Kezbananım bi ara demiş ki:
Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey
Mesaj tarihi:
said:
Zed, şimdi demiş ki:
bi üstteki mesajları quotelamıyoruz.

heheheheheheehehehehehehehe :/

[Bu mesaj Zed tarafından 09 August 2003 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu alanci tavrin yerine gorevine uygun duseni yapsan daha iyi olur.Insanlarin gozunu korkutmayın; Isım renklerinin cozumunu buldum ; spell cast olayinida c# bilgim 0 olmasina ragmen yaklastim diyebilirim. Spheredeki tag var gibi komutlari runuoda nasil uygulayabilirim?
Mesaj tarihi:
said:
robert, 09 August 2003 23:23 tarihinde demiş ki:
bu alanci tavrin yerine gorevine uygun duseni yapsan daha iyi olur.

kimsenin görevi değil burda sana yardım etmek..
sanırım bu laf ceday'aydı.. moderatorların görevi forumda düzeni sağlamak.

+ o şunu nasıl fixlerim diye ugrastıgın şey, pre-casttir. osi'de böyledir. sphere'da öle değildi tabi şaşırdın belki ilk görüşünde ama doğrusu odur. fixlemeye calısma bosuna..

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 10 August 2003 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Nerde nasil oldugu onemli degil kanımca guzel degil sphere'de daha uygun olmus bende oyle yapmak istiyorum.
"m_Caster.PublicOverheadMessage( MessageType.Spell, m_Caster.SpeechHue, true, m_Info.Mantra, false );"
bunu kaldirip target secildikten sonra uygulamayi denedim bu sefer birsey demiyor. Bunun yazdigi satira sphere tabiriyle "tag" kullanarak m_info.mantra'yi tagimiza esitletip asagidaki satirlarda kullanmak istiyorum. Yardim edebilecekmisiniz?
  • Yeni Oluştur...