Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue

khazetul

Öne çıkan mesajlar

said:
Suark, 11 Kasım 2005 09:07 tarihinde demiş ki:
belki nete giremedi.Bağlantısı kesik hala.Belki başka bişi oldu.
Hayır korkup kaçmak ne yahu.

daha basit bir dille izah edeyim

bu konunun hiçbir amacı yok adam rogue ları kötülemiş ve yenı rogue açmak isteyenlerıde aklınca uyarmış sakın açmayın pişman olursunuz diye demek istediğim şey şu bu tip topicler amaçsız açıkçası ben bir amaç göremiyorum ki topic i açan arkadaş yazılanlara cevap yazarsa tartışmalar başlayacak adım gibi eminim ki örneklerini daha önceden gördük. 'korkup kaçtı' yi ben mecazi anlamda kullandım ama anlaşılmamış sorun değil[signature][hline]WoW
Neptulon (eu)
Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk mesajimda belirttim arkadas 6-7 ay bu classi oynadigini yazmis düsünün ki bu kadar uzun süre oynadigin bir charla bu yaziyi yazabilecek kadar basarisiz olduysan, burdan cikarilacak sonuc bu class sana hitap etmiyordur. Bastan anlasaymis bu yaziyada gerek kalmayacakmis...[signature][hline]---------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ihpu, 11 Kasım 2005 02:12 tarihinde demiş ki:
pekala,

cheap shot

trinket

vanish

cheap shot, 5 combo point.

cb evis = 1300 dmg

blind

bekledim

stealth

cheap shot + backstab

kidney

gouge

backstab

prep

thistle tea

blind

stealth

cheap shot

cb evis = 1300 dmg

bu arada bleed koyduysan stoneformdayım şu an

vanish

cheap shot..

kaç k hpn var?

backstablardende 1000 dmg aldığını düşünelim

hadi pot içtin 1000 hp de ordan geldi

crippling poison var üstünde sprint açtım uzaklaştım senden

energy dolunca

gouge

backstab

öle öle..

Vanish in cooldownu vardı benim bildiğim kadarıyla[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
silin o goril i
Sosyal ağlarda paylaş

Kim ne derse desin, herşeyi eşit şartlarda sayarsak (oyuncu yeteneği, item eşitliği vs.) aşağıdaki denklem hiçbir zaman değişmez.

Warrior > Rogue (Warrior'un bir diğer adı da Anti-Rogue'dur)

Hunter > Rogue (Son patch'den sonra hunter'a dalmayınız Roguelar)

Shaman > Rogue

Paladin > Rogue (Baloncuk+Heal, haydi baştan. Lay on hands. Haydi baştan)

Druid > Rogue (Bearform, Root, Heal vs.)

Cloth giyenlerin düşmanıdır Rogue. Gider warlock priest mage seçer keser. Başka bir özelliği yoktur. Oyundaki en zayıf melee dalan classtır. Bu nedenle çabuk ölür.

Bazı durumlarda Mage > Rogue, Rogue > Mage'dir. Crit şansına göre değişir.

Şunu bi kabullenin yani Rogue'lar. Kesemeyeceğiniz bir dünya class var. Sizin özelliğiniz mass pvp'de en zayıf halkayı bulup kesmek. 1v1 Pvp'de 2-3mob üzerinde kişilere arkadan dalıp gitmek. Gank classıdır Rogue.

Ha ben Rogue'dan nefret etmiyorum, aksine 60 Rogue'umla çok eğlendiğim zamanlar oldu. Ama burda kendinizi kandırdığınız mesajları görünce çok güldüm.

[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
EU-Chromaggus 12 Human Female Warrior

[Bu mesaj Giber tarafından 11 Kasım 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onu bunu bilmem de her hangi bi BG de bir rogue stealth ten cıktıktan sonra 10-15 sn yasasın gr@lsınız k3nkler diyecem :)
rogue 1vs1 classıdır..1vs1 de warrior da dahil herkesi oldurebilir..bu BG olayları cıkmadan oyunun en zevkli class ıydı.(milletin isi gucu xp kasan low lvl ları kesmekken) birine sap at dieriyle savas oldur bandajlan dierine saldır 2 sini kestikten sora bi keyif sigarası yak :)..ama BG olayları rogue a gore degil..rogue a gelen en buyuk nerf BG oldu zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kim demis Warrior Anti Rogue diye? Size adam gibi Rogue denk gelmemis herhalde... Backstab 1000 1000 vuran Prep. Rogue'lar var artik. Ya da sen Retaliation acinca ustune kusmak yerine gouge vurup bekleyen. Eskidenmis o Warrior>Rogue. Simdi iteme bakiyor. Dede soylediginde inanmamistim da oyleymis simdi goruyorum. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

ya ben lvl 60 allience bi priest olarak BG de olsun dışarda olsun ne zaman bi rogue görsem ve sorasındada göremesem direk üzerime shield ve inner fire atarım ee eğer adam da lvl 60 ise direk stunlock(ölene kadar) e zaten karşındaki rogue da undead ise ozaman fearı 2 kere resist etme şansı doğuyo adamda rogue mal gibi stun edip direk dalarsa yere yatar tabe ama stun edip de adam gibi oynarsa ohoo rogue ölmez bide adam posionlarını da her classa göre iyi kullanırsa kim durdurur rogue'u?bide dion rogue açma...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 11 Kasım 2005 12:45 tarihinde demiş ki:
haha giber peki orda 2-3 class eksik kalmış onları da ekleyiver :) böyle bilmeden konuşanları anlayamıyorum ben ya

Aksini doğrulayan bir kanıtın varsa göster..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
EU-Chromaggus 12 Human Female Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giber, 11 Kasım 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
Kim ne derse desin, herşeyi eşit şartlarda sayarsak (oyuncu yeteneği, item eşitliği vs.) aşağıdaki denklem hiçbir zaman değişmez.

Warrior > Rogue (Warrior'un bir diğer adı da Anti-Rogue'dur)

Hunter > Rogue (Son patch'den sonra hunter'a dalmayınız Roguelar)

Shaman > Rogue

Paladin > Rogue (Baloncuk+Heal, haydi baştan. Lay on hands. Haydi baştan)

Druid > Rogue (Bearform, Root, Heal vs.)

Cloth giyenlerin düşmanıdır Rogue. Gider warlock priest mage seçer keser. Başka bir özelliği yoktur. Oyundaki en zayıf melee dalan classtır. Bu nedenle çabuk ölür.

Bazı durumlarda Mage > Rogue, Rogue > Mage'dir. Crit şansına göre değişir.

Şunu bi kabullenin yani Rogue'lar. Kesemeyeceğiniz bir dünya class var. Sizin özelliğiniz mass pvp'de en zayıf halkayı bulup kesmek. 1v1 Pvp'de 2-3mob üzerinde kişilere arkadan dalıp gitmek. Gank classıdır Rogue.

Ha ben Rogue'dan nefret etmiyorum, aksine 60 Rogue'umla çok eğlendiğim zamanlar oldu. Ama burda kendinizi kandırdığınız mesajları görünce çok güldüm.

bastan sona yanlis[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue
Guild: Invadoria

http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Epilepsy_Ray, 10 Kasım 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
peki su soruya cevap verin. hanginiz bi ubrs start scholo grubu kurarken 2 den fazla rog aldınız =) 1 tane rog 15 kişiye yetio bence =) Lockta da aynı durum var bazen almıolar bile. Mc de telafi ediyosun sende bunu =)

Bu soruma bi cevap veren olmamıs...Hadi pvp yi anladık rog iyi kotu vs acın açmayın banane pvp kasacaksan. Ama eninde sonunda pve yapacaksın, instance lara girceksin. Mc yapmak Bwl yapmak isteyeceksin =) Exp geldiinde Outland e gitmek isteyeceksin. en azından strat ubrs scholo yapmak isteyeceksin ilk 60 oldugunda. Nolucak peki =) Strat ubrs vs için seni aramayacaklar, ne zman LFM rog diyen birisini gordunuz =). Mc yada bwl için guzel bi guild bulacaksın bu seferde guild içindeki 389475389445897 tane rog arasından sıra bekleyeceksin yada guild kuralları neyse ona gore bişiler olcak.
Kısacası arkadas pvp olayını yazmıs rog kotu diye kendi fikri ile. Ben pvp acısından bişi demem cok cektim lowbie iken roglardan ama durum su an ole değil. ama Pve olarak rog u bi dusunun. acaba kactane rog arkadasınızın adam akıllı bi guildi oldu? acaba kaç rog arkadasınızı raid e almadılar sırf rog die. bence rog acılırken bunlar dusunulmeli. tabi serverda olan rog populasyonuna da bakar bu... en azından Bl de rogların durumu kotu bence...[signature][hline]Soulless - Burning Legion
Blazing Phoenix - Bloody Lock!!!

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

60ları bilemem lvl 40 rogue şimdiye kadar 1v1 de bir kere yenildim oda 42 warriordı ağlaya ağlaya kaçtım hatta kçamadım öldüm ama aynı gün 42 palayı maymun ettim player farkıda önemli bide ben sword kullandığım için mage e bile cheapshot atıyorum bi tanesi blink basmadı şimdiye kadar :-P
Sosyal ağlarda paylaş

rogue eksiler
snare yiyen rogue =ölü rogue
dot yiyen rogue=ölü rogue
cooldownları olmasa bile yukarıdaki ikisini yiyince(free action pot pahalı bi potiondur..)rogue mefta olur
1 e 1 de (duel olur yada olmaz) 2 kere ambush
koyulmaz ben kendi adıma 2 ambush yemem, bilinçli hiç bi oyuncununda ne kadar heyecanlanırsa heyecanlansın 2 ambush yiyeceğini düşünmüyorum.
Yeni gelen cloth itemlerin hep +stam ları arttığı için eskiye nazaran cloth userları öldürmek rogue lar için her patch de zorlaşıyo.
Eskiden rogueların çoğunun yüzüne bakmadığı blind+poison gelen son patchlerle neredeyse kullanılması mecburi oldu buda yanında maliyeti getirdi tabiki.
Battlegrounds geldi geleli playerlar bg lerin içine hapsoldu buda gank seven rogueların şehir dışındaki hedeflerini ciddi oranda azalttı.
ping den en çok etkilenen class dır(melee olmasının yanı sıra arkadan vurması gerekir)
artıları
Hala yarı canlı cloth userlara instant kill cakabilir ve rogue la oynamak 3 eliniz olmadığı sürece hiçbirzaman tekdüze olmaz(combat buildinde bile) ambush/bs buildi ile "123qwerasdzxc bunların yanında ok tusları ve mause ile oynuyodum eh buda her pvp yi ayrı bi şölene çeviriyodu eliniz alıştıktan sonra[signature][hline]Lurdas: Faerun mud
dakkar:snn
rakkad:hardgamer
dakkar:shadowbane
Lurdas:SWG
Lurdas:WoW
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...