songoku Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 herkese selam arkadaslar ben 3.0.8 client arıyom yada clientlerin oldugu bir site varsa benimle paylasırsanız sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 dbsource[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 http://www.uogame.org/clients.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juniour Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 http://www.tanjiers.org/modules.php?name=UO_Clients burdan dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songoku Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ya saolunda bu verdiginiz adreslerde bulamadım baska bir adres verebilirseniz sevinirim (bu arada dbsource calısmıyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: songoku, 08 August 2003 18:41 tarihinde demiş ki: ya saolunda bu verdiginiz adreslerde bulamadım baska bir adres verebilirseniz sevinirim (bu arada dbsource calısmıyo) Bak sitede kocaman boole yaziyo "DB Source Under Construction Goto www.dbsource.net/dbsource some links may not be working correctly until full server update" Ne anlam cikariyosun burdan? turkcesi $oole oluyo; "Site $uan cali$mada eski haliyle i$inizi halletmek icin ahanda bu linki kullanin" ...[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songoku Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 iyi konusuyonuzda ben linke girdikten sonrada calısmıyo anlamadan konusmayın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar