songoku Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 herkese selam arkadaslar ben 3.0.8 client arıyom yada clientlerin oldugu bir site varsa benimle paylasırsanız sevinirim :)
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 dbsource[hline] old quaxis, new exile developer
juniour Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 http://www.tanjiers.org/modules.php?name=UO_Clients burdan dene
songoku Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ya saolunda bu verdiginiz adreslerde bulamadım baska bir adres verebilirseniz sevinirim (bu arada dbsource calısmıyo)
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: songoku, 08 August 2003 18:41 tarihinde demiş ki: ya saolunda bu verdiginiz adreslerde bulamadım baska bir adres verebilirseniz sevinirim (bu arada dbsource calısmıyo) Bak sitede kocaman boole yaziyo "DB Source Under Construction Goto www.dbsource.net/dbsource some links may not be working correctly until full server update" Ne anlam cikariyosun burdan? turkcesi $oole oluyo; "Site $uan cali$mada eski haliyle i$inizi halletmek icin ahanda bu linki kullanin" ...[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
songoku Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 iyi konusuyonuzda ben linke girdikten sonrada calısmıyo anlamadan konusmayın ...
Öne çıkan mesajlar