Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 16:33 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 20 Kasım 2005 16:31 tarihinde demiş ki: gerçek sarsienin nickini taklid edip ona benzemeye çalışarak populariteni mi arttırıcan napıcan bilmiyorumda pek hoş bişey diil şu yaptıgın. hasmez gercek sarsie'yi realden taniomush gibi konusuosun fake ya da gercek tadini cikar :) Ben gerçek sarsieyim![signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! Not abys gemde çılgına döneceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Sarsie, 20 Kasım 2005 16:34 tarihinde demiş ki: Ben gerçek sarsieyim! gercek olduuna inanmasam kaale alip cevap yazmadim kizma sarsie :D:D:D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! Not abys gemde çılgına döneceğim! bak gerçek :D[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya hep siz gülüyonuz sizde gerçek komik anılarınızı yazın sıkılıyorum böle durunca of...:(:(:([signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! Not abys gemde çılgına döneceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 16:33 tarihinde demiş ki: hasmez gercek sarsie'yi realden taniomush gibi konusuosun fake ya da gercek tadini cikar :) işte fake olduktan sonra bi tadı kalmıyo. gerçek sarsiedeki en önemli özellik kendini birşeye inandırıp o anki ruh haline göre zar zor bişeyleri anlatıp bazı şeyleri sorgulamasıydı. bu belki yazıya döküldügünde salakmış izlenimi veriyordu bazılarına ama bana göre o kadar basit diil. mesela bişey düşünürsünüz ve kesit kesit aklınızda oluşturursunuz ya.. heh işte sarsie o şekilde yazıya dökebiliyordu o tür şeyleri ve okurken resmen beynimin yoruldugunu hissediyodum ama anlıyordum her dedigini. bu fake arkadaş sadece imla hataları ve 1-2 salak olayı anlatıyor o kadar. düşün artık çogu kişi tarafından salak olarak adlandırılan gerçek sarsieyi bile taklit edemiyor bu fake olan. o yüzden gerçegini severdim birçok kişide aynı şekilde severdi çünkü nasıl bi ruh haliyle yazıldıgı belli diildi ve dikkat çekiyodu. yoksa saçmalayan bir sürü kişi var bitek sarsie neden dikkat çeksin ki?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaw ben küçükken mok çukuruna düştüydüm neyse. sarsie sarsıyor bizi.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 lan xig açılmıor :D[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: HasMez, 20 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki: yoksa saçmalayan bir sürü kişi var bitek sarsie neden dikkat çeksin ki? cünkü o bir efsane...[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 20 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki: yoksa saçmalayan bir sürü kişi var bitek sarsie neden dikkat çeksin ki? cünkü o bir efsane... eet :D[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: MetalStyl3, 20 Kasım 2005 16:54 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki: said: HasMez, 20 Kasım 2005 16:47 tarihinde demiş ki: yoksa saçmalayan bir sürü kişi var bitek sarsie neden dikkat çeksin ki? cünkü o bir efsane... eet :D +1[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 olm uzatmayin sole murtaza kizcak xD[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz [Bu mesaj Marl0_on tarafından 20 Kasım 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 uyuyo şimdi kızamaz[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: HasMez, 20 Kasım 2005 16:56 tarihinde demiş ki: uyuyo şimdi kızamaz :D:D:D[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 devi uyandırmayın kızabilir *!şşşşşşşşşş*[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: fenerbahce, 20 Kasım 2005 16:58 tarihinde demiş ki: devi uyandırmayın kızabilir *!şşşşşşşşşş* :lol: :tebrikz:[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben ifake olarak görüyon kaç kere söylücem lv 62 çarım hack yedi neden anlamıyorsun allah aşkına neden!lv 62 çarım yok artık 33 lv çar var lv 33 te ekşın yaşayamam lv 55 olunca öle ekşınlara rastlarım anlamıyorumusun lv 33 te czde ne yapabilirsin ne lv 33 iken lv 60 alrla kapışabilirmisin?lv 62 çar ver bana en ii lv 62 bana göre o lvde istediğim kişi ile kapışırım f9devil kim siz lv 60-65 arası çar verin yeter o zaman devillen bile kapışırım sen fake diyon peki ya new sen bana fake yada gerçek farketmez diyon sen demi inanmıyorsun ya ben gerçek sarsieyim gerçek sarsieyim bana lv 62 çar verin verin o zaman areste ekşına boğarım burayı devilden kaçmam np nedir bu bir oyun oyunu oyun tatında bırakırım bu sadece oyun gerçek parayla item almam asla çar almam asla!sen sadece bana lv 62 çar ver yeter!gerisini yazarım yaşadığım olaylar şans eseri şanslıyım çünkü oyunun ilginç yönlerini ile karşılaşıyorum ve karşılaştığımda onunla mücadere hissim güçleniyor ekşını seven bir kişiyim ben. EKŞINI SEVEN BİR KİŞİYİM BEN[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! Not abys gemde çılgına döneceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Sarsie, 20 Kasım 2005 17:12 tarihinde demiş ki: EKŞINI SEVEN BİR KİŞİYİM BEN iste gercek sarsie sishtin mi hasmez :PpP[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ekşimenci sarsie :D[signature][hline]Rape Me Slow...... http://www.flashjokeoftheday.com/fjotd/swf/clean/whobell.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Her şeyle dalga geçin imi sizin lv 62 çarınız hack yese hgerşeyi orjinal kendin çıkaracaksın golem kescen golemden çıkcak çitin shard için 2000i geçik abys kırcan![signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! Not abys gemde çılgına döneceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: NightHunter666, 20 Kasım 2005 16:32 tarihinde demiş ki: bari olacakti :D biri ne a.q :D 5 dakkadır onu düşünüyom:D[signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 9 yasindaydim sanrsam..amcamlarin kopegi vardi bole sus kopegi..(kopeklerden hiic korkmazdim) koridorda o karsidan geliodu bnde ona dogru yuruodum..ole bi bakis atmisti ki korkmu$um:D.. kosmaya basladim salona geldim yemek masasinin etrafnda yaklasik 5dk tur attim kopek de pesimde tabi..bi yandan amcaaaaaaaaaaaa amcaaaaaaaaa diye bagiriyorum zirliyorum filan..bi yandan da akilliyim ya arkamdan sandalyeleri yan ceviriyorum ki kopege engel olsun;)sanki gecemicekk:D ardndan yne bi akillilik ornegi..masaya ciktim sanki kopek cikamicak..:D..bi 5dk sora allahtan gelebildi(arka odada uyuyodu;))..ama kopek coktan elimi isrmi$ti..:D...bide amcamdan azar i$ittim..amcamin kopegin onunden ko$ulmaz bilmiomusun laflari beynime kaznmi$ti resmen..:d..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. -------------------------------------------meLtem says: bak istersen sendn özür dilesin meLtem says: bn eşeim desin?;) ...ÕzeN¢... says: i iiih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Sarsie nin hatırasına up[signature][hline]Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 8x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 geçen sene arkadaşların evinde kamerayla komik şeyler çekiyoruz ... kamerayla çekim yapıyorumm buarada daa iyi bi görüntü almakiçin çekyatın ust kısmında turuyorum ...koltuğun üstünden sigaramı almak için eğilmemle çekyatın açılması bir oldu bende geriye doru düstüm kafamı dunvara çarptım armut gibi şişti kamera görüntüleri bile duruyo yakın zamanda onlarıda yollamaya çalısırım :)))[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar