Ryan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 o değilde saklıkentte nasıl vip yapıcaklar onu anlamış değilim, cok gereksiz bişey her yer sahneye yakın zaten daha nasıl yakın olabilirler ki kücücük yer? sanki rock in rio sahnesi ahaha hem o kadar yakından monitörlerden bişey anlaşılmaz mevcut ses sistemiyle. saklıkentte ortadan izlemek lazım, ondan siz siz olun sakın vip bilet alma tarzı gibi bir yanlışa düşmeyin.. bide öğrenci arkadaşlar yanalarında paso getirmeyi unutmasınlar yoksa kıllık yapabiliyo ordaki görevli arkadaşlar.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 14 Eylül 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya yine sahne önü cart curtu var ya ufff..nerden çıktı bu daha çok para veren önden izler geyiği? konserin olayı sabahın köründe girip, iyi yer kapmak için bütün gün bekleyip çile çekmektir. sinir oluyorum ya. 28 verip gidicem tabi ki.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Dela Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 topluca gidiyoruz biz arkadaslarla 4-5 kisiyiz, paticik olarak da bi vai yalakaligi yapalim afis falan hazirlayalim derim.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bu adam daha önce gelmişti bostancı gösteri merkezine ve ben hiç haz almamıştım. yoksa almış mıydım? almıştım galiba..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 up... Vai konserine gidecek olanlar Quivalen Soth ...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Shapshal.. 19 kasım doğumgünüm güzel eğlenicez arkadaşlarla[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ankaradaki konserdeyim ; )[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende ankaradayım[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
gordon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Valla ben satışa çıkar çıkmaz aldım iki tane hemen, istanbuldaki konser için sonra ertesi gün geldi biletler, ee biletler geldi hadi konsere gidelim duygusuna kapıldım sonra konsere daha 3 aydan fazla oldugunu düşününce bi ya sabır çektim :P İst konserindeyeim ben de bi arkla...[signature][hline]
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 18 yaşında deılımde yırtamazmıyım acaba :)..Bende gıtmek ıstıyorum...[signature][hline]
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu adam nedir ne degildir ya biri bi aciklasa[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 e indir bi kaç şarkısını çünkü anlatılmaz dinlenir :p[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 steve vai nin hocasi joe satriani diye biliodum dogrumudur ? onlarin 2sinin cok unlu bi videosu var mutlaka indirin solo mania .. :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness | msn : [email protected]
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 doğrudur[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Türkiye'nin En Büyük Metal Arşivi
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 G-3 ü izleyin (hatta bi de john petrucci li olanını da izleyin) daha da söze gerek olmadığını görün.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Morniel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 19 KASIM da Ankara - Saklıkentteyim...[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bence malmsteen...[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh
Djan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: HymnOfSnuk, 19 Ağustos 2005 21:40 tarihinde demiş ki: Tender Surrender çalsın pls ! yok canım ne 213879427834 notası , 23874823 tane çalıyo ama iyi çalıyo. :B Ilk konseri Bostanci Gosteri merkezindeydi. Ultra Zone u yeni cikarmisti aklimda kalan 2 olay var. Birincisi bir kizdan su istedi, icti geri verdi, sonra bebegim dikkat et hamile kalabilirsin benim ictigim sudan dedi, kiz kipkirmizi olmustu. Digeri ise Tender Surrender'da kafa sallayan insanlarin olduguydu. Itisip kakisan insanlar vardi hele ki daha hizli parcalarda..
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 aehauehu kesin gidicem ben buna :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kadroyu yazayim da fenalik gecirin Steve Vai - Guitar & Vocals Billy Sheehan - Bass & Vocals Tony MacAlpine - Guitar & Keyboards Jeremy Colson - Drums Dave Weiner - Rhythm Guitar, Acoustic Guitar, Sitar YUH BE YUH hehe[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: EagleEye, 07 Eylül 2005 15:15 tarihinde demiş ki: Note: No EVO Experience for this show.. diyo EVO neki 225 $ verip soyle birsey yasiyorsun ki bence bu paraya deger "The ;EVO Premium Experience; is an exclusive and very special opportunity we are offering to our loyal Vai.com visitors. The ;EVO Premium Experience was a huge success in the USA and garnered countless rave reviews from fans. Now we are bringing EVO to Europe! The package allows you the exciting opportunity to see Steve and the band prepare for a show; along with the ability to ask Steve questions in an intimate group discussion. Availability is VERY limited for each show - so be aware that they will sell quickly once we put them on sale."[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 26 Ekim 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 VIP Ayakta bileti sahipleri, STEVE VAI konserini sahnenin hemen önünde kendileri için ayrılan özel bölümde izleyecektir. Bu bölüme, VIP Ayakta bileti alanlar haricinde hiç kimse giremeyecektir. VIP Ayakta bileti her konser için 200'er adet basılmıştır ve bu sayı hiç bir şekilde artırılmayacaktır[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 28 likler nerde izlio hehehe[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 eheh konser salonu dışından hoparlör yardımıyla ancak:)[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill!
Öne çıkan mesajlar