Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hg-AGSzone

Borntobewild

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar tesadüfen girdiğim www.hardgamer.com da bakın neyle karşılaştım sizlerle paylaşmak istedim.
Genel duyuru;

Ags yonetiminin hatalarindan kaynaklanan sorunlar ve yapilan etige aykiri davranislar sonrasinda Ags a.s. ile Hardgamer'in yollari ayrilmistir. Admin Owen bu sebeplerden dolayi calismakta oldugu Ags a.s. den ayrilmistir, Admin Rhondar ve Admin Blue, Ags ile tum iliskilerini kesmislerdir. Bu tarihten itibaren Ags a.s. ile baglantili hicbir olay ile ilgileri yoktur. Hardgamer'a ait olan dosyalarin kullanimi izinsiz bir sekilde devam ettirilmektedir. Hali hazirdaki kullanicilarin magdur olmamalari icin, bu durumu engellemeye yonelik herhangi bir girisimde bulunmamaktayiz. Bu tarihten itibaren, tarafimizdan sunucuda hicbir sekilde guncelleme, yenilik vb. yapilmayacaktir. Su an kullanilan dosyalar gasp edilmis ve yazari tarafindan kullanim izni verilmemis oldugu halde kullanilmaktadir.

Sunucumuzu tekrar free bir shard olarak , kaldigi yerden kullanicilarin hizmetine sunabilmek icin sponsor arayisimiz devam etmektedir. Bu konuda bizlere yardimci olmak isteyen herkes [email protected] adresinden yetkililere ulasabilir. Hardgamer shardi gercek sahiplerinin elinde tekrar yasama donecektir.

Son olarak,etige aykiri ve ahlak ile bagdasmayan bu davranislarindan oturu Ags a.s'yi KINIYORUZ.

Onemli not: Bu yazi tamamen kamuoyunu bilgilendirmek amaci ile yazilmistir ve kesinlikle hicbir kurum/kurulusa karsi saldiri, iftira vb. icerik icermemektedir

www.hardgamer.com
Sosyal ağlarda paylaş

oh be bi baba server o wardi oda paralı oldu ama Geldi simdi HARDLAMER BACK!!
Şaka yaptım antalyada milyonlarca insan böyle diyor :) başta haydar olmak üzere Hardgamer a hardlamer dio :) bende ordan esinlendim ammmaa esinlenmez olaydim :utaniem:[hline]

[Bu mesaj Erutan tarafından 07 August 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Free olan bişey olacağını sanmıyorum... Belki yeni bi server açılır ama diğer free shardlardan bi farkı olmadan.. Bolca L.a.m.e.r, Bolca Edit, Bolca küfür olur...

Kim ne derse desin Edit in, Küfür ve Lamerliğin minimuma indirildiği server AGS HD idi..

:) Biz ordayız bekleriz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hakank, 08 August 2003 10:19 tarihinde demiş ki:
Free olan bişey olacağını sanmıyorum... Belki yeni bi server açılır ama diğer free shardlardan bi farkı olmadan.. Bolca L.a.m.e.r, Bolca Edit, Bolca küfür olur...

Kim ne derse desin Edit in, Küfür ve Lamerliğin minimuma indirildiği server AGS HD idi..

hakank sağol abi iyi güldürdün yarınki dershane sınavına moral oldu hehe.[hline]"self improvement is masturbation
self destruction is the answer"
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
rexx, 08 August 2003 14:15 tarihinde demiş ki:
İşallah Hardgamer karşımıza Güzel Bir Server İle Gelir Ne diyeyim allah hayırlısını versin (Hard Gamer Zaten Free idi Siz Ags Zone Şirketine Üyelik Parası Yatırıyordunuz)[hline].........
Lol sonuçta oyunu oynamak için para yatırılıyor bununda sonucunda paralı oluyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında staff tamamen ayrılmış sayılmaz. Sadece Adminlerden ikisi yani Owen ve Rhondar ayrıldı bir de GM Blue.
rhondar zaten servera uğramayalı aylar oluyor. Blue da son ay bir kere girmişti herhalde. Ha tabi Owenın ayrılması kötü çünkü c/p de olsa iyi bir scriptciydi.

Tüm bunlara rağmen ben ayda 6 milyonu AGS ye vermeye devam edeceğim. Neden?
Çünkü en az küfür, edit, speed yapılan server
Çünkü Cs oynamak istediğim an oyuna girebilmek beklemeden.
Çünkü son 2 hafta hariç 3 yıla yakındır bir kere bile serverın down olmayışı ve Gm lerin oyuncuyu kaale almak zorunda oluşu.

Sonuçta kabul bedava değil ancak keyif için oynadığım bir oyunda keyfimi kaçıran olayların minimum olduğu bir yer. E keyfim içinde ayda 2 sigara parası vermeye değer diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 08 August 2003 01:54 tarihinde demiş ki:
Gerçi paralı server etc. hoşlanmazdım staff'lerinden yine de sponsorları tarafından ihanete uğramalarına üzüldüm. Geçmiş olsun ne diyeyim.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555

eee etme bulma dünyası bu.[hline]Herokiller the Level 20 Nightshade
Hibernia/MERLIN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 08 August 2003 14:17 tarihinde demiş ki:
said:
hakank, 08 August 2003 10:19 tarihinde demiş ki:

hakank sağol abi iyi güldürdün yarınki dershane sınavına moral oldu hehe.[hline]"self improvement is masturbation
self destruction is the answer"

Bu kadar gülüyorsun ve hala neden server kapandığında günlerce açılmasını bekliyorsun? beğenmiyorsan serveri güle güle sana eyvallah... :)

Bu aralar çok kullanıyorum bu lafı ama:

YA SEV! YA TERKET!!! :))))
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Gigabyte, 09 August 2003 00:08 tarihinde demiş ki:
ben nebula ags zone himayesine geçicek diye biliyorum.[hline]Istıaron Ultima Online Shard

osi ile de temaslarını sürdürüyolarmış
paraları 600 milyon dolar eksik kalmıs yetiştigi zaman onuda halledicekler

kaynak: burda[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...