Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Rusya'da 300 milyn yıllık olduğu öne sürülen bir cıvata bilim >dünyasını şaşkına çevirdi. İki ay kadar önce, Rusya'nın Kalujsk >bölgesinde yapılan arkeolojik çalışmalar sırasında, doğrulandığı >taktirde, insanoğlunun tarihini yeniden gözden geçirmesini >gerektirecek bir bulgu elde edildi. Silisyum ağırlıklı bir taşın >içinde, modern çağ teknolojisinin vazgeçilmez bir parçası olan, bir >cıvata ortaya çıktı. Ve atomun parçalanması prensibiyle yapılan yaş >testinde, cıvatanın bu taşın içine bundan tam 300 milyon yıl önce >sıkıştığı ve yaşının taştan da eski olduğu anlaşıldı. > >Keşfi yapan Rus arkeolog Dmitriya Kurkova müthiş anı şöyle anlattı: > >‘Çakmak taşı diye bilinen taşı bulduğumda çok eski olduğunu anladım. >Fırçayla üstünü temizleyince bir yüzünde doğal olmayan bir çıkıntı >fark ettim. Dikkatli bakınca cıvatayı gördüm. Hemen araştırmaya >başladık. Yapılan testler bunun akılalmaz bir keşif olduğunu >gösteriyor.’’ > >İçinde cıvata bulunan silisyum taş hızla Rusya'nın bütün büyük bilim >akademilerini gezdi. Yapılan analizler, cıvatanın metal özelliğini >kaybettiği, çeperini çevreleyen moleküllerin, demir moleküllerinin >yerini aldığı ve, asıl önemlisi, cıvatanın ‘‘dinozorlarla neredeyse >yaşıt olduğu’’ (Rus bilimadamlarının iddiasına göre) resmen kabul >edildi. > >Röntgenle yapılan araştırmada ise, taşın sathındaki, cıvata olduğu >iddia edilen cismin yanısıra, taşın içinde de düzenli geometrik >şekiller ortaya çıktı. > >4 Farklı Teori > >İnanılması güç bu keşiften sonra şimdi Rus bilimadamları kendi >kendilerine aynı soruyu soruyor : ‘‘İnsanoğlunun tarihi yeniden mi >yazılacak?’’ Birbiriyle yarışan 4 farklı görüş şöyle: > >CIVATA UFO'LARDAN DÜŞMÜŞ > >Bazı bilimadamlarının tezine göre zamanımızdan 300 milyon yıl önce >dünyayı ziyaret eden uzay gemilerinden düşmüş bir cıvata sözkonusu >olabilir. Kaynağı da, en yakın ihtimal Mars'ta yaşamış ve bugün ya >yok olmuş ya da başka bir gezegene göçmüş bir medeniyet. > >CIVATA UZAY ÇÖPLÜĞÜNDEN DÜŞTÜ > >Bu ikinci teoriye göre, cıvata, dünyamızdan milyonlarca ışıkyılı >ötede bir gezegende kullanılıyordu. Bir kaza sonucu uzay boşluğuna >düştü, yahut da atıldığı uzay çöplüğünden düştü. Ve bir meteorla >birlikte, bundan 300 milyon yıl önce, dünyamıza geldi. > >ESKİ BİR DÜNYA UYGARLIĞI > >Bugünkü uygarlık, inlanoğlunun dünyada kurduğu ilk uygarlık değil. >Bundan çok önce, Nuh'un Gemisi hatta dinozorlardan bile önce, Dünya >üzerinde çok ileri uygarlıklar vardı. Bunlar teknoloji, bu arada da >cıvata kullanırlardı. (Bu teze karşı gelenlerin görüşü ise şöyle: >eğer böyle bir uygarlık olsaydı, altyapısının izi de kalırdı. Bu >cıvatayı üretecek demir çelik tesislerinin, fırınların, bu parçanın >kullanıldığı makinelerin de bir izi günümüze kadar kalırdı.) > >GELECEKTEN GERİ GELDİ > >Rus bilimadamlarının üzerinde çalıştığı dördüncü teori ise en >çarpıcı olanı. Tam bir kurgu-bilim teorisi. Rus bilim adamları taşın >300 milyon yaşında olduğundan emin. İçindeki cıvata demir özelliğini >kaybetmiş olsa da, çevresinde demir moleküllerine rastlandı. Demek >ki cıvata gerçekten demirdi ve en az 300 milyon yaşında. Yani yıl >hesabında bir yanlışlık yok. > >Uzaydan gelmediği kabul edilirse, tek izah yolu zamanda geriye >yolculuk. > >Torunlarımızın torunları zamanda yolculuk yapabilecek teknolojiyi >geliştirdiler. Ve günümüzden 300 milyon yıl öncesine yaptıkları bir >seyahatte bu küçük cıvatayı tüşürdüler. Yani, cıvatayı 300 milyon >yıl öncesine gelecek nesillerimiz götürdü. Kaynak : Mail.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 vay vay gercekten ilgi cekici[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 300 milyon yıl sonrasından bu zamana gelip aracın civatasını düşürmekte değişik bişe hatta o araçta civata olması bile güldürdü.. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben bu civata olayını 8-10 yıl önce okumuştum ama rusyamıydı bilmiyorum galiba aynı olay o okuduğumda bilmemkaç milyonyıllıktı[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Civata ufo'dan düştü ne demektir yahu. Canladırmaya çalışın gözünüzde. 2.el ufo'ymuş herhalde.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yuh adamlar ucmus yoq gökten zemmbille indi civata[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Belki dinazorlar mekanikti ?[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Dinazorlar aslında aşırı bi medeniyet seviyesine ulaşmışlardı, bu civatada onların eşyalarından biri:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu senaryodan film çekilir...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 acaibmiş hakatten.. iginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Pek inandırıcı gelmedi.Mail den başka bir kaynak gösterirmelisin bence.Büyük yankı uyandırması lazım böyle bir şeyin. [signature][hline]Ethernass [Bu mesaj zamo tarafından 30 Ekim 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 evet böyle bişey olsa tv ler falan bangır bangır bağırırdı civata da bilmemne diye... bence uzaylı bi velet böyle teknolocik sapanla atmış bunu, gezegenlerinin atmosferinide geçmiş.. sora yavaaşş yavaş 300 milyon yılda bizim gezegene düşmüş... nası seneryo ama..[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ihanet noktası ya da kolpa kokuyo bu haber[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 civata demirmiymiş şimdi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ayrıca olabilir de belki simdi dusununce zagor da fln wardı atlantis baska bi uygarlıkla savasa giriyo ve teknoloji o kadar gelisiyo ki artık insanlar yerine robotlar saldırıyo sora bi şekilde patlama oluyo ve her sey yok oluyo belki dinazorlar da bu yuzden oldu olamaz mı dunyanın havası kirlendi ve bu nedenle karada yaşıyan her canlı oldu sadece çok diplerde yasıyan hayvanlar olmedi sora yeni bir evrim oldu ve insanlar çıktı o civata da patlamayla fırlamıs olabilir[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu forward mailci gençlik de amma yaratıcı ha[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Eternalus, 30 Ekim 2005 15:30 tarihinde demiş ki: bu forward mailci gençlik de amma yaratıcı ha hakkaten yaaa başlardaki > işaretlerinden belli:)[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 e kaynak mail diyo zaten :) saka bi yana bi bilim adaminin ilerde genclerimiz 300 milyon yil geriye gitti demesi akil almaz. en azindan civatanin simdi uretilip milyon yillar sonra tekrar geriye gidilip birakilma ihtimalini goze almis olmasi gerek ki boyle bi aciklama yapmaz kimse. :) bi de 300 milyon yani... yuh :) 65 milyon yil once dinazorlar varmis; 250 milyon yil once lavadan olusuyomus... bunlari goze alip bi daha yazsinlar o mail'i... ozellikle de kontrol etsinler yani lavlara dayanikli bi civataymis belli ki, belki biz de bi sekilde kullaniriz :D. yazisin boylesi...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 30 Ekim 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kaynak :)[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 arkadaşlar kaynağını tam olarak bilmesemde sanırım 3 4 sene önce bir gazetenin en arka sayfasında(hani genelde bilim teknikle alakalı olur)bu habere rastlamıştım.Rusya değildi ama görüşler birebir aynıydı.Benim kafamı karıştıran bu haberin neden ısıtılıp ısıtılıp karşımıza çıkartılması:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Çünkü okuyunca karşındakinde ilgi uyandırıyor. Bu tür haberleri "bir arkadaşımın arkadaşı kandillide çalışıyormuş yarın deprem olacakmış" 'a benzetiyorum. Ortada bir yalan var. Ne kimse üzerine alıyor, nede reddediyor :)[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 her yalanın, şakanın içinde biraz gerçek vardır :P habere daha öncede rastlayan arkadaşlar olduğuna göre çok büyük bi ihtimalle kolpa. ama ben riglousun mesajı için yorum yapacam: riglo şimdi 250 mil. yıl önce lav felan yoktu, dünya o dönemde çoktaan soğumuştu ve yaşam oluşmasına elverişliydi (ki oluştu) . yani 300 milyon yıl önce canlı yaşam vardı (ilk dinozor fosilleri 300 mil. yıllıktır). o senin "dinazorlar 65 mil. yıl önce vardı" dediğin zaman dinoların yokoluş zamanı. yani dinolar 300mil.-65 mil. yıl aralığı içinde yaşadı...yani 300 mil. yıl önce uygarlık varmıydı yokmuydu bilemem ama yaşam (hiç olmazsa ilk şekilleri) kesinlikle vardı...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Eclipse-BL (En sonunda...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 gerçekten ilginçmiş..hipotezler saçma ama son hipotez hani şu zaman yolculuğu olayı beni heyecanlandırdı...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ruslar yapar arada sirada boyle cikislar . 90 derecede kaynayan su bulurlar soguk fizyon falan[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 filmin adı the civata[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar