Bungala Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mage Biladerler Buz Gibi Su Ortaklık Ltd.Şti vesaire... Çalışanlarımızın hepsi magedir... Bide bi lvl 60 arkadaş reklam çekerse 1.9 sonra golda silver diycez...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hahaha süper :) Tavern de 36 silver sparklingle aynı ayarda olan su yani 20 sparkling ayarında su = 1.44 g Magelerin hepsi anlaşıp suyu satsak kimse bir daha dalga geçemez : )[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Quel-Thul, 21 Kasım 2005 12:38 tarihinde demiş ki: said: kitana, 21 Kasım 2005 00:56 tarihinde demiş ki: omuzlardaki şeyler damacana ya benziyor ama güzel çalışma:D zohahaha :D:D allahda seni güldürsün bilader :D:D abi bu yazıyı bile zor yasıyorum damacanaya benziyo demiş SDHGASFDKJGSAF[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: kitana, 21 Kasım 2005 00:56 tarihinde demiş ki: omuzlardaki şeyler damacana ya benziyor ama güzel çalışma:D oha ya hala guluyorum =) Allahta seni güldürsün[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: kitana, 21 Kasım 2005 00:56 tarihinde demiş ki: omuzlardaki şeyler damacana ya benziyor ama güzel çalışma:D Şakamı bu cidden yapılmış bişimi :D[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 arkaya acican melih kibarin sucu cocugunu, giricen oyuna. soguk su isteyen var mi? soguk su diye bagirican IFde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 abi damaacanaya benziyo la onlar? neiş? oaehoeh[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar