Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 [not: okları silmedim belki shift bunlarla alakalıdır] BU BILMECE SORULDUGU ZAMAN ÇOCUK >>> >>>>>>> >>>>>BAHÇESINDEKI >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>ÇOCUKLARIN %80'i BILMIS, >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>>STANFORD ÜNIVERSITESI'NDE ISE DOGRU >>>YANIT >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>>ORANI >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>%17'DE KALMIS: >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>> >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>>Tanridan daha büyük, >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>> >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>>Seytandan daha kötü, >>> >>>>>>> >>>>> >>> >>>>>>> >>>>>>> >>>>>> >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>>Fakirde var, >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>> >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>>Zengin ihtiyaç duyar, >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>> >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>>Eger onu yersen ölürsün..? >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>> >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>> >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>> >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>>Bunu 10 kisiye yollayin, sonra >>>"shift"e >>> >>>>>>>basin. >>> >>>>>>> >>>>> >>>>>>> >>>>>Yaniti görün![signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bak cevabını merak ettim[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 işte yok cevabı bulamıyoz[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ok.[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bu ne ya böle ...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 "Nothing" is Greater Than GOD >hiçbir şey Tanrıdan büyük değildir." "Nothing" is more evil than Devil >hiçbir şey Şeytandan daha kötü değildir" Poor got "Nothing" >Fakirin hiç bir şeyi yoktur Rich needs "Nothing" >Zenginin hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. We die if we eat "Nothing" >hiçbir şey yemezsek ölürüz.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bi deli kuyuya taş atmıştır.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tırnak olabilirmi acep? arkadaş ta alkol diyor[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 cevabı bulamazsın tabi. sayfayı c/p edip gelmişsin.belki o sayfada shift e basınca bişi oluyo? öyle bulunuyo cevap? al bak burdanda yahoo mailine gir. To access Yahoo! Mail... Sign in to Yahoo! Login Form Yahoo! ID: Password: Remember my ID on this computer MODE: Standard | Secure Forget your ID or password? Sign-in help Don't have a Yahoo! ID? Signing up is easy. Sign Up[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Dagger, 21 Kasım 2005 19:45 tarihinde demiş ki: "Nothing" is Greater Than GOD >hiçbir şey Tanrıdan büyük değildir." "Nothing" is more evil than Devil >hiçbir şey Şeytandan daha kötü değildir" Poor got "Nothing" >Fakirin hiç bir şeyi yoktur Rich needs "Nothing" >Zenginin hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. We die if we eat "Nothing" >hiçbir şey yemezsek ölürüz. [signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Helal dagger. Ya bu baldurs gate 2 de vardı[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ahahahah fistan bapsın[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Eger onu yersen ölürsün..? diyor. Bugün nothing yedim![signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 [hak, sevgi veya dürüstlüktür heralde.] edit->hak bence..[signature][hline]you must believe in spring.. [Bu mesaj jazzyjam tarafından 21 Kasım 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 nıhah ölceksin[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 türkçe düşünme. Hiçbirşey yememek değil hiçbirşey yemek[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 türkçe'de cevabı yok o zaman bu sorunun. fakirde var. cevap : nothing Bugün son paramla nothing aldım. bak olmuyo[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 türkçe düşünme diom ztn =)[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 stanford üniversitesinde Türkçe yapmadılar heralde bu anketi???[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 fistan'a tebrik :P http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/comments/2465/P40/[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 stanford uni de: -hey -hey -şimdi bi soru sorucam hazır mısın? -what the .... -hiçbirsey ...bla bla bla -what's this .... off[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you [Bu mesaj mulgear6 tarafından 21 Kasım 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yalnız bu soru aynen baldur's gate 2 de vardı ve bilmiştim [tanrı ve şeytan kısımları yoktu sanırım] ama işte çocuklar bildi universiteliler bilemedi diyince saçma sapan bişi aradım[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bu arada shift olayının esrarını da buldum: shift'e basınca hiçbişey olmuyor :) yani nothing[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bu mesajı 10 kişiye yolla dileğin gercek olsun. ya da sana gelecek kötülüklerden korunun yeni versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: RayCharles, 21 Kasım 2005 20:07 tarihinde demiş ki: bu arada shift olayının esrarını da buldum: shift'e basınca hiçbişey olmuyor :) yani nothing [Bu mesaj Suark tarafından 21 Kasım 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar