Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir bu çektiğimiz çile!


Sarsie

Öne çıkan mesajlar

Ya her akşam bıktım artık ya bug olur ex kaybedersin ya dc olursun damda yartık keserken ya lagdan geberirsin her akşam serverlar kapanır savaşta lag olur yenilen tarafı basmaya gelirken lag dersin basarkende savunma yapan kısım bişi yapamaz lagdan dolayı![signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.

Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!

:hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

okuyunca aklima geldi, bir bu husustaki bir animi serpi$tireyim buraya.

62 olmak icin ugrastigim zamanlardi galiba. o siralar server inanilmaz sorunlu. surekli down oluyor, durup dururken restart atiliyor haber verilmeden vs. zaten bikmi$im level kasmaktan bir de surekli dc sonrasinda koskoca warrior'u yerlerde gorunce tepem atiyor. en son golem'lere provoke yaparken boyle bir dc sonrasinda tekrar login oldugumda kendimi duvar'a yapi$mi$ bulunca verdim veri$tirdim customer support'a. baktim 2 gun gecti cevap yok; e$$ek boyutunda bir essay daha patlattim, sonunda da "ben size bunun icin odeme yapmiyorum hede hodo.." imali bir cumle. cok gecmeden cevap geldi: "meydana gelen sorunlardan dolayi ozur dileriz. 10m exp. karakterinize eklenmi$tir."

ha $oyle yola gelin diyerek oyuna girmemle % hanesindeki gariplik dikkatimi cekti. %35 olan rakam %7 gibi bir $eydi. hacklendik mi yoksa falan derken bir baktim toplam exp. sadece 10m! beceriksiz arkada$lar 10m eklemek yerine toplamini 10m yapmi$lar. duzelttirebilmek icin yakla$ik 10 gun ugra$mi$tim. sonunda kafalari bastiginda da "lutfen bu konuda daha fazla mesaj gondermeyiniz." dendi... bu olaydan sonra customer support'a pek ba$vurdugum gorulmemi$tir.

diyecegim o ki, bu konuda fazla soylenmemek gerekir. bu da boyle bir animdir. evet.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lag bu oyunda ezelden beri var hatta KE ile birlikte azaldı bile diyebilirim.Son günlerde açıkca bellidir ki serverlarda çalışmalar var.Çekilen çileyle ilşkisini anlamadım ben,hiç kimse hiç kimseye zorla oynatamaz ki bu oyunu,senin ki bile bile çekilen çile oluyor biraz.


Gülü seven dikenine katlanır.[signature][hline]i miss you
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...