Theo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Rize gibi ligde zorlu die tabir edilen bir deplasmandan 3-0 gibi net bir skorla ayrildik Hasan Kabze 90+2 de oyuna girdi 90+3 de gol atti bu nasil bir adamdir =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 see you next week ;)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Theo, 20 Kasım 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Rize gibi ligde zorlu die tabir edilen bir deplasmandan 3-0 gibi net bir skorla ayrildik Hasan Kabze 90+2 de oyuna girdi 90+3 de gol atti bu nasil bir adamdir =) hasan gerçekten çok yetenekli ve çok fırsatçı bi oyuncu bizde oynadığı için çok mutluyum bravo hasan kabze...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: tony_montana, 20 Kasım 2005 21:01 tarihinde demiş ki: tebrikler galatasaray sıra geldi fb ye... ahahah akşam akşam gulecegim yoktu ya...tony guldurdun beni allah da seni guldursun..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Cintonik, 20 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki: neden 2 2 olmasın hadi rizem bu başka maçlar deilki 90+2 de penaltı versin yada rizeliler eliyle gol atsın dimi ?[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kabze cok belesci cm'den cok iyi isler yaptıgını biliyordum normalde de belesciligini gosteriyor... Ama suan icin forvet hattinda sakatliklar disinda forma bulmasi zor gozukuyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Theo, 20 Kasım 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Rize gibi ligde zorlu die tabir edilen bir deplasmandan 3-0 gibi net bir skorla ayrildik Hasan Kabze 90+2 de oyuna girdi 90+3 de gol atti bu nasil bir adamdir =) takım 2-0 öndeyken cafercanı mülayimide koy atar , mühim olan takım gerideyken atmak o işin uzmanıda semih şentürk ;)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kabze son dakikalarda forma bulan bir futbolcu ve son dakikalarda girmesine ragmen kritik golleride atmisligi vardir... yanılmıyorsam g.antep macinda son dk'daki golu o atmisti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Gigabyte, 20 Kasım 2005 21:05 tarihinde demiş ki: said: Cintonik, 20 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki: neden 2 2 olmasın hadi rizem bu başka maçlar deilki 90+2 de penaltı versin yada rizeliler eliyle gol atsın dimi ? Eh maci izlemeden yorum yapip taraftarim diye gecinenlere de hastayim. 2-0 dayken Rize nin penaltisini verseydi hakem(hani o fenerli hakemlerden) o zaman konusurdun demi böle?[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ewt rize maçıda bitti ben Galatasarayı daha kötü bekliodum açıkçası son bi kaç haftaki futbola göre ama biraz toparlanma olmuş takımda haftaya tavan yapar umarız futbolcular[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Haftaya daha iyi bi futbolla ortaya koyariz insallah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hay maşallah gs gümbür gümbür geliyo![signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sessiz ve derinden..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Revenge, 20 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar sırf gıcıklık olsun diye şöyle topicler açmayın.Böle çocukluk yapıcaksanız gidin fbnin falan topiclerini açın,bizim takımımıza karışmayın eşşeklik bendeki g.saray için topic açıyorum takım kiminse o açsım dime baktım açan yok ben açtım ama o da suç oldu ne diyim tebrikler başarılar[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Tebrikler takımımıza[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Baktın açan yok?Neden dünden açtın topici o zaman?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 revenge , adam topici acmis maci soylemis hatta kadrolari vermis. nedir bunun cocukca olan yani? ;) [Bu mesaj Zegna tarafından 21 Kasım 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 çocukça olan yanı "takımımıza karışmayın" kısmı :D osman topumu çalıp takımıma karıştı...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Revenge, 21 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Baktın açan yok?Neden dünden açtın topici o zaman? 20 Kasım 2005 18:47topicin açılış tarihi maç bittikten 1,2 gün sonra mı açmamız gerekiyor ben aynı günü açmışım ama yanlış oldu herhalde.....[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 rize satmış maçı resmen her sene oldugu gibii.ekrem cengiz gs lıo deilmii hasta gs lı[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar