silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 son dakika gollerine bayılıorm[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 11 de 11 zordur bunu hazmetmek ;)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 haftayada 12 de 12 inş ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Wait fot the next week =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 2 penaltımız verilmedi alex yok, aurelio ve luci sarı kart sınırında, akıllar milanda, anelka 2. yarı çıkmış. yine kazandık. ağlamak en büyük hakkımız ama kullanmıyoruz. fark burda başlıyor sayın seyirciler.. tebrikler semih ;)[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 toggie'de baya heves yapmıştı ben ona uzuldum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yenilseniz gayet güzel kullanırdınız canımss...[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yaptım tabi ya ben penaltı bekliyodum olmadı tüh =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: toggie, 19 Kasım 2005 21:03 tarihinde demiş ki: Yenilseniz gayet güzel kullanırdınız canımss... her maç böyle oluyor. bunu tehlikeye atmazdık o zaman ;) fener 4 gömlek üstünse 1 gömleği hakemler, 1ini basın, 1ini de iman gücüyle saldıran anadolu takımları giyiyor ve kazandığımız için bunlar konuşulmuyor. farkın nerde bittiğini de hakemler 2 gömlek giymezse samiyende göreceğiz.[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 [signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yok yanlış anlamayın bunlar olucaktır tabi futbolun içerisinde olan şeyler ben bişey demiyorum. Bazen galatasaray'ın da hakemle kazandıgı olur. Maç anında sinirleniriz. Üzerinden aylar geçer unuturuz. Sonra FB'nin başına gelir tekrar hatırlarız vs. böyle uzar gider. O yüzden hakem vs. tartısması yapmak pek dogru değil. Ama şunu söyleyebilirim. Fenerbahse son oynadıgı macların hiçbirini kolay kazanmadı. Yine de tebrikler. Haftaya umarım kural ve hakem hatası olmayan dostluk içinde bir maç izleriz. İmkansız bir dilek ama Allah'tan umut kesilmez lol =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yalnız fenerbahçe çok kötu başladı maça tuncyın da golunu bulduktan sonra acaip rahatladılar we daha da irenç oynamaya başladılar.. özellikle ikinci yarıda golu yiyene kdr iyi oynuyorsduk ama golu bulunca son 10 dk ya kdr berbat oynadık ama baktı ki maş gidio asıldı fener ve maçı almasını bildi..:) tebrikler fenerbahçe..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gsli bjkli taraftarların da bir suçu yok. "suçu hakeme atma" hadisesinde, kitlesel grupların çok boyutlu düşünemeyeceğini bilen yönetimler başarısızlıkları dışarıya endeksleyerek -rakip takıma duyulan nefreti açığa çıkararak- örtbas ediyor. Taraftarlar da bu harekete alkış tutuyor ve rakipler yerinde sayarken FB alıyor başını gidiyor. özetle budur.[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 maçın bizim olacaı belliydi zaten bizi uğraştırdı westel ama olsun:)[signature][hline]HERKES Bİ GÜN FBLİ OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bi takım her hafta 90.da gol atarmı bea :)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: jazzyjam, 19 Kasım 2005 21:22 tarihinde demiş ki: gsli bjkli taraftarların da bir suçu yok. "suçu hakeme atma" hadisesinde, kitlesel grupların çok boyutlu düşünemeyeceğini bilen yönetimler başarısızlıkları dışarıya endeksleyerek -rakip takıma duyulan nefreti açığa çıkararak- örtbas ediyor. Taraftarlar da bu harekete alkış tutuyor ve rakipler yerinde sayarken FB alıyor başını gidiyor. özetle budur. off siz ne yüce takımmışsınız beaa çok duygulandım bırakın bu işleri fb nin alıp başını gittiği falan yok kısır türkiye liginin şu anki şartlarında kalburüstü kadrosuyla lider gidior hepsi bu.[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ii sizde kurun öle kadro sizde sizde bu kısır ligde sampiyon olun olamıosanız sizden yüceyiz demektir[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 SPOR kulübü olarak değerlendirirsek?[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 su milanida yensek ne guzel olucak.tebrikler fenerim[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eer bugunkü gibi oynarsa fener milanı yenmeleri bayaa zor bea...[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Milan maçı için kasmadılar bence fazla. Birde tuncay bütün hafta 2 maçda koştu geldi bide burda koştu gitcek bide milan maçında koşucak.. valla helal olsun tuncaya..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 alexin olmayışı cok etkilicek takımı..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Daum Alex için :"Çarşamba da dinlenebilir, hedefimiz G.Saray maçına yetiştirmek." demiş. Yorum yapmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zaten aslında ligi filan kaldıralım senede iki kere fener gs karsılassın tamam bu mantıkla fener milana karsı husrana ugrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar