DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Belki birçok kişi biliyordur ama bilmeyenler için link vereyim dedim: Vista Inspirat Bu program sayesinde klasik masaüstünüze vista teması yükleyebiliyorsunuz.Çok şık bir görünümü var.Yukardaki objeck dock da çok kullanışlı.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben kullandım, baydı bi süre sonra ayrıca üstteki bar çok kullanışsız :) arada diğer pencerelere falan karışıyor değişiklik için iyi, ama bir müddet sonra eeeeeeeah yeter lan diyip silersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bişi sorcam pc i çok kasiyor mu acaba benim pc çok eski de yüklesem fazla yorar mi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ne kadar eski! teknik öz. plz[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bi ss görseydim belki indirirdim.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aynen bi ss görsem indiricem :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 böyle benimki[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben de kullanmıştım birara ama fazla karanlık insanın içini bayıyor.Onun için energyblue ya geri döndüm vista çok da başarılı olmamış kaanatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 şifre istemekte..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sitesi: http://en.crystalxp.net[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 üstte bildiğimiz object dock var sanki?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sunucu dosyayı indirmenizi reddetti dedi O_o[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Vista görünümlü XP yürü be![signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 acaba çok fazla ram veya sistem kaynakları tüketiyormudur?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Evet biraz yavaşlatıyor ama ben epeydir kullanıyorum ve ben çok sevdim. Tüm kullandığım öneli klasör ve program kısayollarımı oraya atıp muhteşem iconlarla bezedim. BEN çok sevdim denemelisiniz.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sisteme bağlı bence kasıp kasmaması.Ama orta makinalar gayet rahat kullanabilirler heralde.. Bi de şu konfabulator çok güzel bir şey.Onu da bilmeyenler için vereyim www.konfabulator.com[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 dosyayı cektim. o dosyayi (yani temayı) nasıl kullancagım? edit:tam indirmemişim setup ı varmıs ah flash get ahh :P[signature][hline] Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 20 Kasım 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yaa o top box varya hani ustte, oraya ben hava durumu $eyini koydum denemek icin, simdi kaldirmak istiyorum nasi kaldiricam onu ordan ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bende çekiyorum oldukça kullanıslı bişeye benziyo sanırım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 MAc makinalari gibi olmus bu...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 cok guzel de o ustteki dock'u nasil kendi istedigimiz gibi dizicez onu bulamadim. bi yardim edin yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gayet guzel[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Docktan birşeyi kaldırmak istiyorsanız o nesneyi sürükleyip masaüstünde herhangi bi yere bırakın kayboluyor.İstemediğiniz boşlukları da aynı şekilde yokedebilirsiniz.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 arghh ben hava durumu hede sini silemedim die sildim vista yı xD[signature][hline] Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Direk MacOS X tasarımını yürütmüşler. Neyse, bayık XP temalarından daha iyidir.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar