zgrw Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 İnternet çıkışlarında bi sorunmu var ? yoksa gene telekomun bi komplosuna kurban mı gidiyoruz ? 512 geçişi yapıldığından beri, bende sorunlar oldu. Ben sınırsız 256 olduğum için, 256 olarak kaldım ama pek çok sayfa açılamaz oldu, download hızım 28 kBps'den, 20 kBps'ye kadar düştü. Acaba telekom, 512 ye geçmem içinmi yapıyor, yoksa bunlar işi beceremedimi ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Valla bendede bi yavaşlama var ama hadi hayırlısı.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sayfa açılmama sorunları oluyo bendede arada hele lime wire açtımı duraklama yasıyorum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 arasıra sayfalar bendede açılmıyor ama emule tamgaz (nazar deymesin:))[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Zaten Telekom Geceleri son 1 haftadir 12'den sonra 15 dk olsun istanbulda bazi yorelerde kesior alt yapi calismasi nedeniyle bende sorun yok =) allahima bin sukur[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 walla bu pazartesi ve bugun gecen haftada olmustu telefon ve adsl i hic kullanamadik biyeri ariyorsun aradiginiz istikametteki tum hatlarimiz doludur diyor adsl dede hat bulusuyo ama calismi masus kesiyor pislik herifler:([signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 valla benim modemle ilgili bir sorun mudur bilemicem adsl sürekli kopup kopup duruyo nedendir acaba ya telekomla mı alakalı yoksa prob bende mi[signature][hline]Türkiye için elele haydi aslanlarım göreyin sizi... Saldırınnnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 adsl e geçtiğimden beri dns hatası nedenıyle çoğu zaman açmıyor sayfayı. gıcık oluyorum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ABi ben telekomdan herşiy beklerim su an 1m200bin kullanıcının 800bini sınırlı abone bu %92 yapar ve bunların çogu telekomun işine geliyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 feci yavas bea.ha sıyırdım sıyırcam :P emule 2-3 kb download yapıyor pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bugün öğleden beri yabancı sitelerde sorun oluyor ama paticiğe vs.. paşalar gibi giriyor neden anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 torrentte cogu user a baglanmakta sorun yasiorum cildirmak uzereyim[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 eheh aynen ya.emuleyi bırakıp bitcomete takılam dedim.o da berbat,sapıtık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 evet deviantarta giremiyorum mesela[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yanlış anlamayın ama burada yazılanların hepsi psikolojik gibime geldi[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 :) Evt emulede sizin bağlantınız kadar o dosyayı paylaşan kişi sayısı ve onların bağlantısıda önemlidir arkadaşlar bunu bilirsiniz denk gelmiştir :D[signature][hline]Nickname: Wasabi | Kayıt: 06/10/04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bende kablo var 3 gündür çok kötü.aşırı yavaş.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 adsl kullanmaya başladığımdan beri dns sorunu çok sık oluyor. nedendir anlamıyorum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 trky dns ayar çözüm oluyo her dns sorununa[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 lol gittikçe kötüleşiyor durum şimdide cart curt kopmaya başladım emuleden sayfalarda açılmıyor paticik 10. denememde açıldı kesin bişi yaio bunlar izmitte[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 koptum bugun bır kaç kere. dns programınıda yuıkledım ınsallah sorun cozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: RayCharles, 17 Kasım 2005 21:23 tarihinde demiş ki: trky dns ayar çözüm oluyo her dns sorununa evet çok iyi bi prog. tavsiye ediyorum bayadır kullanıyorum çözüyo problemleri, ayrıca izmirde pek sorun yaşanmıyor[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cidden çok farketti. saolasın.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Şu an internet ucuo valla 256K bağlantı ile 38Kb download yapıyorum ve sitelerde de canavar gibi gezebiliyorum. Alla alla ne oldu böle. Speedtest'e baktım telekom kendi kafasına göre 512'de yapmamış 225K dio internete hadi hayırlısı.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: zgrw, 16 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: İnternet çıkışlarında bi sorunmu var ? yoksa gene telekomun bi komplosuna kurban mı gidiyoruz ? 512 geçişi yapıldığından beri, bende sorunlar oldu. Ben sınırsız 256 olduğum için, 256 olarak kaldım ama pek çok sayfa açılamaz oldu, download hızım 28 kBps'den, 20 kBps'ye kadar düştü. Acaba telekom, 512 ye geçmem içinmi yapıyor, yoksa bunlar işi beceremedimi ? bende aynen senin gibiyim :([signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar