Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaşlar web sitelerinde online playerların sayısı ve isimleri nasıl koyuluyor bu konuda bir bilgisi olan varsa hertürlü detaya inerek anlatırsa sevinirim.Arama motorundan bir kaç topic buldum fakat çok geçiştirilerek anlatılmış tüm detaylarıyla anlatan olursa çok memnun olurum.
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Buna çözüm olarak ne yapabileceğimi bilen birilerinin cevaplarını bekliyorum :)
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sphere ini ile bağlantılı bişiler yapıyorduk yanlış hatırlamıyorsam
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sphere ın olduğu makineye apache kurup spherestatus.html mi ne onu c:apachehtdocs klasörüne at. sphere.ini dende dosyanın yolunu ayarla. web sitenin bi yerinede koy işte edit: imla[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım [Bu mesaj Heimdall tarafından 13 Eylül 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Biraz açıklayıcı olsanız bu apache olmadan da yapılabiliyor diyolardı tam net adım adım bana bilgiyi verecek biri varsa çok memnun olurum böyle her detayını açıklarsa ilkkez yapacağım için bu konuda bilgi sahibi değilim o yüzden :)
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Serverin calistigi makinede Apache (ya da IIS vb.) bir web server kurulu degilse olmaz Apache'siz, baska bir sekilde o status.html'yi web servera transfer etmenin yolunu bulursan kendi yazacaginiz bir programla, o ayri tabi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Zwalin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 :P bilmiyordum baggio kızma :)
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 apache olmadanda olur iis ile[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bunu sitende göstermek istediğin yere yapistir. bide 123.123.123.123 yerini serverin ip si olacak.[signature][hline]Chaos Design & HostingSindarin MMO PlatformuUltimatr.Net
Albert Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tcpip portu gosterince ne oluyor, denedim bisey olmadi :) bilgileri aliyor sphere'dan guncellemesinide yapiyor 5 dakikada bir. bu normal, web sayfasi icinde baska yerde gostermek icin nasil yapicaz, illaki kendi status.html seklinde frame ilemi gostericez?[signature][hline][email protected]][email protected] Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 port u gösterince status.html sphere nin web server i özelligi acıksa oyundaki playerları ve ayarlarsan bir cok seyi gösteren status sayfası acılır. web server özelliğini sphere.ini den kapatmıs olabilirsin. bir acıgı vardı onun sanırım. suan önerilen bişey değil yani :) 56b yi deneyebilirsin onda yok sanırım o sorun. baska türlü göstermenin yolu varda biraz garip. server write file ozelligi de olabilir calısıyormu bilmiyorum uzun zaman oldu ilgilenmeyeli. write file ile butun playerlari yazdirirsin txt olarak php yada asp olan sitenden okutursun.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti
Albert Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 usehttp protu kapali yahu, onu kapatmistim, unuttum bak goruyormusun :) kismetse 56 serisi stable olsunda bakariz o zaman :p[signature][hline][email protected]][email protected] Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer
Öne çıkan mesajlar