KYnomia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 beyler şu ultimadan bıktıınızı biliorum fakat can sıkıntısından ne yapacagımı şaşırdım bare ultima oyniim dedim şöle skill kasmadan söle oynayabilecegim bi server biliyomusunuz die soracaktım[hline] A lie always returns; be careful how you catch it. --Boomerang-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 burası yeri diil![hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Tıkla![hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gulhantr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hells temple diye bi server zmananında ama ne oldu bilmiyorum bi araştır bak istersen bi de ip:pvp.kicks.area,2593 di sanırım yanlış hatırlamıyorsam sadewce kombat var all skill 100 veriyo bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yaa arkadaşlar, anlıyorum yani burdaki yetkili kardeşlerden biri oturup kasmış ve uo sharların adlarını adreslerini vermiş, ve biz ne zaman shard cart curt desek tak diye konuyu kitleyip adres, o sayfaya bakın diolar.. Be güzel kardeşlerin, cnm yetkililerimmmmmmm.... Eğer bi ara bakarsanız, ordaki shardların hepsinin kapalı olduğunu görürsünüz. tane falan var orada açık olan onlarda berbat.. bizler zaten genelde bi oaraya baktıntan sonra burada konu açıoruz İkide bir açtıımız konuları kapamayın yaa Belki yeni yada başka bi shard bilen biri var alalala.........[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 feliscatus.kicks-ass.net;2593 emin dielim çok renkil bi shard ben o 19 eylül olaylarında kavga etmiştim admine.. amerikalı bi admine "öldünüz geberin itler" dmeiştim :d.. ban fln.. ama güzel sharddır.. paso turnuva fln vardır[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar